Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane prezidente nemáte pravdu ale není za co bojovat za nenažranou podnikatelskou pakáž která by seděla doma v teple ani náhodou tady je ten největší problém a vlast jak zde bylo poznamenáno už také nemáme jsme součástí něčeho co není funkční a kde vládnou docela jiní proto bych do války nešel!!!!!
  • Už nemáme co bránit. Československem už nejsme a jsme znova jen protektorátem Čechy a Morava v rámci EU.
    A koho by chránili? Vždyť nemají o co přijít, protože už všechno není naše. Pouze tu žijeme a jsme jen otroci. Možná, že by po případné prohrané válce by se nám tu žilo lépe.
  • Bojovat za eusa? *11* *11* *11* No, to radsi budu zbabelec a pujdu na tu druhou, napadenou stranu. Dnes uz se za vlast nebojuje. Bojuje se jenom za ekonomicke a mocenske zajmy Bilderbergu a podobnych hovad, coz dle meho neni ani hrdinske ani cestne.
  • Hmm, pane presidente, nebezpečně, jak doporučujete, žili a žijí Vítkovští, kteří bránili své kořeny... a víme, jak exemplárně s nimi bylo zameteno, kam a mezi koho, kým, byli na 20 a 22 LET ZASAZENI.

    Takže, dohodněme se: Češi nejsou zbabělí, jenom znají své možnosti a odmítají jít umírat za cizí zájmy, za cizí zisky, za cizí pohodlí... a sledují co udělali katolíci po plyšáku z armády a s výzbrojí, na kterou si všichni Češi dali!.. Prostě LÉPE ZNAJÍ SÍLU SVOU.... *16*
  • Tenhle stát pro mě taky nikdy nic neudělal, nevidím důvod proč bych já měl něco dělat pro něj.

    By mě zajímalo co udělal Zeman ohromě úžasného a nebezpečného pro vlast. Když se na něj podívám tak je mi hned jasný kdo si plně užívá pohodlný život.
  • Zeman je pokrytec. Odsuzuje kmotry ale kmotr Šlouf byl léta jeho řídícím důstojníkem.
    A jak bojujete vy naše drahé panstvo? jen na puse. Na vládních žranicích s
    ochrankou za zadnicí se lehce bojuje.
    Jdi nám příkladem a pošli svou Kačenku do Iráku.

    smutnou pravdou je že se zde vždy našla řada lidí ochotných kolaborovat s tím kdo je
    zrovna u válu a tak si zajistit dobrý život. gestapo tu mělo za války dost udavačů.
    Pak si zase každý kariérista vzal rudou knížku a po roce 89 si oblél tržní
    podnikatelský kabát.
    • Zeman je lhář prolhaný a pokrytec, jel v tom svinstvu po sametovce s nimi také, Šlouf byl mozkovým trastem, pravou i levou rukou i nohou, bez něho se ani nepostavil. a nyní tu bude trousit moudra a kázat. Navíc vlastenectví se nenosí, jen multi kulti , evropanství, češství já málem zločin, jen na sportovních kláních je to povoleno a nyní budeme bojovat - za co? Za Česko to nebude a Československo jste úspěšně rozbili.

      Pane bože, za co trestáš tento prostý lid , že si pořád dokola volí ty stejné lháře, šmejdy a gaunery. a není ani z čeho brát . Portfolium politiků je v tomto státě je ubohost sama.
    • Tome velmi správně napsané,protože se mě to bytostně dotýká.Otec byl v odboji po celou válku ,po válce s matkou podnikal a v roce 1949 mu to bylo zcizeno lidmi,kteří z konfidentů gestapa najednou přesvědčení komunisté a tátu likvidovali,aby se zmocnili našeho majetku.Toto se stalo v české kanadě a aby toho nebylo dost tak byl zavřen na Borech a později na Pankráci s těmi proti,kterým bojoval.Že já nemohl studovat to bylo automaticky a dnes se směju jaké tady máme demokraty.Za tento stát a jeho garnituru bych nikdy nešel bojovat.Když vidím různé PTP tak se mi chce zvracet jaká sebranka se toho tady zmocnila.Dodnes majetek nevrácen,ale dál zašantročen ve spolupráci s Judr,která to měla řešit a vrcholem byl vyhazov z práce při hromadném propouštění po 43 letech práce.Takže ať si p.Zeman plká co chce a trvale zkrácen důchod tak budu a moje rodina zbabělec a přijmu podmínky vítěze.
  • Je to pravda, nějaké vlastenectvé je v tomto Kocourkově naprosto vyloučeno, lidé jsou pasivní a navíc je zde pěkná řádka zrádců kteří by prodali i svou matku za pár dolarů, stát jako takový zanikl vroce 89 a změnil se v EU a Německý Bantustan.
    • Hmmm a před rokem 89. byste stát bránil ??? Proti komu a s kým ? Kolik jste v 68. postřílel rusáků ?
      • Hermane jsi blb ač nerad musím to napsat
      • Pro blba tečku Hmme

        Poslali nám je Ukrajinci Brežněv, Červoněnko a další. Jak douho tu budeš lhát o tom, že řídili SSSR Rusové. a že r. 68 byla práce Rusů a přitom to byla práce Ukrajinců, těch co je zde na příkaz USSá brániš. Až od r. 82. vládli Rusové.
        ¨¨

        Kolik vojáků Varšavské smlouvy bojovalo po boku SSSR v Afgánistánu - NIKDO a kolik po boku dnešních USSá - nesouměřitelné, všichni musí. a už se jich ne málo vrátilo domů v rakvi.

        Nelži .
        • Brežněv byl občan SSSR . Konec . Ostatně je VELIKÝ rozdíl mezi Ukrajincem a Rusem narozeným na Ukrajině . V 68. se Rusko a ostatní státy SSSR postavily proti okupaci ČSSR ???
          • Je velky rozdil i mezi Ukrajinou, Halici a uzemim, priclenenym k Ukrajine az bolseviky!
            Je velky rozdil i mezi Ukrajincem a jevrejem narozenym na Ukrajine. Kaganovic se na Ukrajine narodil a s "posvecenim" Gruzina Stalina na ni vyvolal "holodomor", Kolomojskyj s Jasenjukem se take na Ukrajine narodili a chteli by ne-lidi, podlidi z vychodu sve zeme vyhubit atomovou bombou a chteji stavet plot a hloubit prikop proti Rusku. Banderovci "uklizeli" jevreje a Polaky do prikopu v Babim Jaru, jejich nasledovnici z batalionu Azov s polskym!!! batalionem Mazurek a polskomadarskym batalionem ASBS Othago tak dnes "uklizeji" Moskaly do prikopu v Donbasu. Holt dejinne paradoxy!
            V r. 1968 se proti okupaci CSSR nepostavili ani Polaci, Madari, Bulhari a Nemci, jen Ceausescu v Rumunsku a Jugoslavie. Kdo je dnes nasim pritelem v NATO a EU? Kdepak je Jugoslavie, kdepak je Ceausescu?
            *3* *4* *4* *4*
          • Brežněv byl Ukrajinec, vládli Ukrajinci a Chruščov byl Ukrajinec a protože měli v SSSR navrch, tak mohli v r. 54 ukrást za dne bílého ruský Krym Rusům , který jim patřil od Kateřiny Veliké.

            My jsme také byli se Slováky jeden stát a právě po r. 68 nám v podstatě vládli Slováci. V Praze jich ve vedení bylo více než Čechů, ač byli počtem třetinoví a za Novotného to bylo podle počtu obyvatel , tak nic takového nebylo možné. Proto po r. 68 za Husáka bylo možné např. ve výzkumných ústavech a vysokých školách proplatit Slovákům 900 hodin za rok na výzkumných úkolech zatímco Čechům v jednom státě pouze 500. To je ten jeden stát., tak to vypadalo u nás i v tom SSSR: - KONEC:
            • Vlček - mimo mísu odpověď byla pro Hermana nikoliv od Hermana a protěžování SLováků na úkor Čechů a Moraváků bylo evidentní a ty hodiny jsem si nevycucal z prstu, protože jsem na těchto projektech pracoval a tak je to napsáno naprosto přesně. Na výzkumných projektech se Slovákům vyplácelo 9OO hodin a Čechům a Moravákům pouze 5OO a to v jednom státě po r. 68 za Husáka. Tak jaképak provokace, to jsou a byla fakta. Husák byl nejprve generálním tajemníkem a pak si přibral i prezídenta a hned dvě nejvyšší funkce zastával Slovák, kapišto. a toto se rozmáhalo všude. Papírově možná to takto bylo, ale realita pak byla naprosto jiná. , tedy ve prospěch Slováků. Vlku a já nejsem Herman.- tečka. To Herman není Herman a takto to máte pomotané v té hlavě všechno.
            • Vážený Hermane,
              je jasné že jste totální a asi placený provokatér.
              Po vzniku československé federace bylo rozdělení funkcí následující:
              1/3 Slovensko, 1/3 Morava a 1/3 čechy.
              Postupně jako pracovníci ze Slovenska a z Moravy jsme dostali v Praze byty a byty v předchozím trvalém bydlišti jsme museli zanechat buď podnikům nebo tehdejším národním výborům.
              Do doby přidělení bytu v Praze nám k návštěvě rodiny bylo propláceno 2x měsíčně jízdné.
              Žádná jiná privilegia jsme neměli. Takže neplácejte něco o čem nic nevíte.
          • Brežněv by i čestným občanem ČSSR, Prahy a kdejaké díry v kotlince....
            • Po r. 68 nám v ČSSR vládli Slováci , to je přesně ta situace jako byla v SSSR s Ukrajinci a RUsy . Slováci rozhodli a dnes Slovák Fenič svým návrhem rozjel u havloidních patolízalů přejmenování českého letiště Ruzyně na Chrchlovo. Havlovo.
          • a vy jste se postavil proti účasti našich placených vojsk na okupaci Afganistánu? Iráku?
            • S misí našich vojáků bezvýhradně souhlasím a nevím proč bych se měl proti nim stavět ?
  • řekl bych že občan se nebojí nasadit zdraví a život....nevidí však důvod ho nasazovat pro lidi kteří zalezlí v noře poštekávají o statečnosti a vystrkuji druhé před sebe aby jim ochránili jejich maličkosti. Proto tyhle rétory nejdřív nutno nasadit do první linie aby svou udatností a statečností nepříteli tváří v tvář dokázali svoje provolání
    • A ty tečko tu neustále bráníš americkou svobodu a demokracii a ta je jak nám vtloukají Amíci neustále ohrožovaná - právě na Ukrajině, na BLízkém východě, je to podle tebe ta nejvyšší hodnota, tak proč tu sedíš u PC na WC a nejdeš bojovat do těchto zemí po boku hrdinné USSá armády a NATO. ?
    • Viz níže . Proti komu byste byl ochoten bojovat ? Byl byste ochoten v roce 72. ( třeba) bojovat po boku SSSR proti NATO ?
      • odpovím Vám otázkou přijmete pomoc od souseda s kterým máte několik let půtky, ale který Vám příjde na pomoc když Váš dům přepadne banda lumpů...já myslím že ano
        • Otázka je , kdo je ten soused a kdo je ten lump ?
          • Mohl byste nam sdelit svou odpoved na tuto otazku? *3* *4* *4* *4*
      • kdyby napadlo republiku, jistě
        • Hmmm a bránit svého otrokáře ze SSSR ? To snad ne ?
  • kdo hodlá vlast bránit v dobyvačných válkách USA třeba v Afganistánu je buď na hlavu nebo dobře zaplacený - ti ostatní jsou zdrávi
    • Řekla bych obojí.
  • představuje statečnost? Jako tupé individuum které bezmyšlenkovitě jako ovce na rozkaz pánů půjde na jatka? Byli to politici kteří zbaběle vydali Československo v roce 38 Hitlerovi. Lidé se statečně chtěli bránit.

    Až sem přijde nějaký agresor, ať muslim, žid, Američan nebo Rus a začne tady vraždit, já první zvednu samopal a půjdu do první linie. Ale nehodlám útočit v cizí zemi na nevinné lidi jen proto že nějaký zdejší politický d...ment zahýká "do útoku".

    JÁ SI VYBÍRÁM ZA KOHO JSEM OCHOTEN OBĚTOVAT ŽIVOT A CEDIT KREV. Rozhodně nehodlám zabíjet cizí nevinné lidi v jejich vlastní zemi na pokyn Bilderbeg group a jejich zdejších politických poskoků.
    • Aha , vy si vybíráte , dobře . Co když si ale váš soused vybere někoho jiného. Střelíte ho do zad a nebo počkáte až on střelí vás ?
      • a jeho volba. Jestli mne soused bude ohrožovat BUDU SE BRÁNIT. Ale rozhodně nevpadnu bezdůvodně a nevyprovokovaně do sousedova domu jen proto že nějací Rockefelerové Rotschildové Morganové a jejich zdejší prodejní političtí lokaji usoudí že bych jim měl pomoct ukrást sousedovo nerostně bohatství nebo půdu
        • Pokud žijete v jednom státě pak to není jenom vaše a jeho věc .
          • Co je to"zit v jednom state"? V Jugosce zili narody Jugoslavie v jednom state, a pokud by nekdo konkretni nechtel revans za I.WW i II.WW a nes.al se do nich velmi pravdepodobne by v nem zili dodnes. A Ukrajina "je jeden stat"? Z kolika casti, kym a v jakem casovem useku byla "poskladana". Pokud ano, proc "vlada" toho "statu" bombarduje a ostreluje z del a minometu civilisty na svem uzemi? To nedelali ani Anglani a Germani! Co ma spolecneho
            baba z Odesy nebo Donecka s Kolomojskym,Jasenjukem, Jarosem nebo Tjahnybokem?
            A nechodte na me s ruskymi vojaky: 90% opolcencu v Donbase jsou mistni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit