Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • má pravdu
  • Naplněný a bohatý život člověk má, jen když je nebezpečný, poznamenal prezident......
    Ten kluk musí mít děsně naplněnej a bohatej život pokaždý když musí sejít schody *1*
    On vlastně žije permanentně životem akčního hrdiny a brávurně x krát za den vydává svůj život neohroženě všanc nehledě na vlastní nebezpečí ani viróza ho neschvátí *1* *1*
    Miloši Ty jsi náš hrdina ! *1* *1* *1* Asi je čas dase přejmenovat letiště o nejlépe tak umístit nejakou tu skulpturu něco jako schody s kutálejici se hovězí hlavou nebo nějakej obrovskej panák co se neustále kývá sem a tam s nějakým vševystihujícím popiskem na podstavci před kterým by byl imístěn mramorový popelníček do kterého by ti srabáští občané museli jako odpustky vhazovat své korunky ,panáček by po vhození znalecky káravě zakýval hlavou a vypustil něco kouře z nozder *1* *1* *1*
    To by pane bylo něco *2* To by asi celej ten západní vyspělej svět koukal a jak by se styděl,že něco tak in nemá ! *1*
  • Nojo no asi jaká matka takové děti. Když se matka vlas chová ke svým dětem jako *12*
    Vymýšlí si neustále jen nové represe a obírá své děti o každou možnou težce vydělanou korunu jen proto aby ji pak mohla nacpat do chřtánu jiným svým rozmazleným dětičkámˇprotože je vnímá jako ukřivděný chudinky ač ve skutečnosti je to jen línej falešně invalidní ksindl s odporem k práci a hodnotám ! Není se nějak čemu divit. A mluvit i hájení zajmu vlasti mi přijde směšné a nepravdivé!
    Hájit svou vlast-ano zcela bez výhrad ,ale to by musela mát má vlas svou armádu pro svou ochranu !!! A ní aby se naše vlast nadále zadlužovala na úkor vnuků našich vnuků jen proto aby kdo ví kde v jakých vzdálených řitích naši vojáci bojovali pro jiné pod vedením jiných a zájmy jiných. Za zájmy kterí s blahem vlasti naší a s dobrem občanů našich nemají pranic společného !!!
    A jestli si prezidenti a všíci vládnoucí o nás myslí,že jsme zbabělci tak to asi bude naopak,nemyslám si že my občané můžeme za to,že až jsme ještě celkem nedávno jako zem měli největší tankovou armádu v Evropě se dnes musíma jako malé děti radovat z toho,že nám Slováci milostivě věnují 112 prošlých tankových cvičných nábojů !
    Vážený pane prezidente kdo je tady zbabělec,občané nebo vládnocí třída která se bojí udělat cokoliv ve prospěch své země a jejich občánů aby na ně někdo z Bruselu nebo USA neudělal bububu ?? Jeden prezident nám skoro zničí zbrojovky a celej souvisejícía normálně nás zaprodá cizákům trh jinek prezident nás nazve zbabělcema- ten kluk už by to neměl pít !!!!
    Slušnej a pravdomluvnej člověk prostě přizná,že to včera asi kapku při oslavě přehnal,to se asi někdy stalo každému z nás *1* ale zbabělec se bude vymlouvat na náhlou virózu !!!
    Asi by si každej ve vládnoucí třídě mel konečně uvědomit,že my nejsme zbabělci,ale daňový poplatníci a voliči-lidi co dřou jak jen mohou a stále to nestačí jen proto,že nějací kretenoidi s nepřiměřenáma platama dělají další a ddalší díry do kterých mizí nenávratně všechny prachy co my na stálese zvyšujících daních zaplatíme !!! A co za to člověk dostane?? Jen neustále se posunující hranici důchodu na taková horizont aby na ni slušnej pracující člověk nikdy nedosáhl protože se dřív udře !! A pokud náhou neudře tak s tou částkou nevyžije ! Tak kdo je tu zbabělěc ?????????????
  • dobytek z hradu řekne proč se bojí Babiše,jó to bychom slyšeli věci..............
  • řeklo zbabělý sionistický *12* alkoholik zeman *16* *16* *16*
  • Zeman ten je pro změnu grázl..Mimo dobu,kdy byl od komunistů vyhozen, slušným lidem ,s komunistickou knížkou,jako koncesí ke snažšímu životu,jen škodil.Ta nejkrutější padesátá léta,ta mu nevadila.Proto do KSČ vstupoval.Když ho z KSČ vyhodili a musel,žít život nás obyčejných nestraníků,tak mu na komunistech začalo vadit vše.Proto se po údajné revoluci zase chytl politiky,jako cesty ke snazšímu životu.Politická lumpárna ho od té doby živí dobře dodnes.
  • Zeman je sám přímo čítankovou ukázkou zbabělosti. Celý život strávil za větrem, v nějakém doupěti, z něhož občas statečně vylezl na nějakou estrádu. Své postoje statečně konzultuje s Lukoilem, který mu koupil funkci. Vrcholem statečnosti a odvahy pak jsou jeho jízdy na nafukovacím člunu, kam ho dostrkají jeho poskoci.Je mi to jedno, ale o statečnosti právo mluvit nemá. *10*
    • Tečko, nejsi nějaký vykolejený? Co statečného jsi dosud dokázal sám? Ukrást nicky? To je málo! Kandidovat ve volbách? Potom budeš stejný šmejd, jako ti, na které jsi sám tady plival. Ale, alespoň tady bude klid.. *1* *1* *1*
  • Je to tak, stejně se za své desítky nicků zbaběle schovává i Tečka, alias Václav CH. *1* *1* *1*
  • My jsme zbabělci?No to je síla urážet národ a ještě k tomu hlava státu,totiž ti zbabělci převážně volili Zemama.To je vidět jak si važí národa.Toto je náš prezident?Pokud my jsme zbabělci,co je potom on, o jeho kvalitách se raději nevyslovovat.Tato hlava by si mněla uvědomit komu má pomáhat a to především národu.
  • Statečnost, zbabělost, co to je? U jednotlivce stav psychiky, tedy nervové stability či lability, kterou dědíme. U malého národa pud sebezáchrany nebo sebezáhuby. Nejhorší jsou klíčové historické body. To se i malý národ může sebevražedně pustit do odporu. Idealisté namítnou - "zachrání svou čest". Ale za jakou cenu. Státník /Beneš, Svoboda/ musí myslet především na svůj národ. Kolik z nás by zde již nebylo /třeba i ten ovarový zeman/, kdybychom se v r. 1939 bránili? A 68. rok? Jak moc chtěli Rusové, aby se přece jen nějaký incident vůči nim odehrál, aby mohli zakročit a hlavně měli ospravedlnění za intervenci /"vždyť podívejte, Čechoslováci byli již přpraveni ke kontrarevoluci"/!
    A co následovalo: porážka fašizmu a po normalizací pseudostatečné vzepjetí národa a současný společenský marast unás. Pamatuji si srpen 1968 i ten vztek a odvahu jít na okupanty. Nyní /promiňte přátelé zprava/ jsem rád, že jsem žil 21 let sice v direktivním režimu, avšak šťastný bez obav o život, zdraví i materiální zajištění.
    Malé národy by si neměly hrát na hrdiny, měly by se navzájem spojit a tak čelit nebezpečí. Ale vstupovat do nějaké organizace /EU/, kde hrají prim státy veliké a rozhoduje počet poslanců jednotlivých krajin, nás Francouzi, Němci, Britové lehce přehlasují. Vycházeje z faktu, že kapitalismus je založený na penězích a svobodě jednotlivce,sotva nám nezištně pomohou.
    Peníze z EU, o něž všechny vlády tak pilně bojují a chlubí se jejich čerpáním jsou jen částečným splácením za naši politiku rozprodrodeje /někdy za hubičku/ státního majetku a vývozu zisku za hranice.
    • není dost dobře možné. V roce 1938 byla situace jasná. Nepřítel byl Německo a my jsme měli připravenou armádu i linii obrany. Byli tu sice Sudeťáci, ale země byla v podstatě jednotná. Technicky jsme měli mnohem větší šance na obranu než Poláci, kteří bojovali o rok později. A i Poláci, které Němci nenáviděli a hromadně je masakrovali, přesto přežili válku. Úroveň německé armády se prudce kvalitativně zvedla až po obsazení Československa, po převzetí našich zbraní a strojírenských a hutních provozů. Do té doby byla Německá armáda v podstatě početní kolos na hliněných nohou s nedokonalou technikou a nedostatečným materiálním zabezpečením. Šance na naši obranu byly navzdory nepříznivým politickým okolnostem velmi vysoké. Vypočítaví českoslovenští politici zlomili zemi morálku tím, že podlehli tlaku kolaborantského západu. V březnu 1939 už byla obrana technicky nemožná. Tam udělal Hácha dobře že vydal pokyny ke kapitulaci. Veškerou vinu nesou politici v září 1938.

      Rok 1968 byl zase složitý a jedinečný tím, že nás jednak doslova překvapivě a nečekaně obsadily vojska Varšavské Smlouvy tedy Sověti, Poláci, Němci, Maďaři což technicky znemožnilo organizaci obrany a navíc se jednalo o spřátelené země. Snadněji se brání proti cizímu člověku který dlouho dopředu avizuje agresivní úmysly, než proti příteli který vám naprosto překvapivě dá facku.

      I dnes kdyby tady pod záminkou přes noc vpadly vojska NATO, bychom měli technicky a psychicky problém s obranou poněvadž s něčím podobným nepočítáme. Spíš očekáváme méně pravděpodobnou ale v principu snadněji ubránitelnou invazi Rusů, na kterou se připravujeme.
      • S invazí Rusů nepočítej.Těm stačí uzavřít Česku všechny produktovody a ukončit veškerou obchodní spolupráci s Českem.Potom pak takovou velkou zemi,jakou je Rusko,nebude nějaké malé Česko vůbec zajímat.Takto ,ale Rusko zajistí Česku krutou občanskou válku.Protože mnoha Čechům pak stávající studený odchov,místo slibovaného kapitalistického ráje, nebude po chuti.Když k nám tehdy vstoupila cizí vojska,tak jsem to tehdy tvrdě odsuzoval a podepsal jsem proti tomu několik rezolucí.Ke svým podpisům jsem se hlásil i v době kdy už to nebylo v módě.Při takzvaném obrodném procesu jeden občan v televizních novinách vykřikoval,že komunisté jsou zločinci a podle toho s nimi jednat.Proto právě tyto projevy měly na vstup cizích vojsk větší podíl,než nějaký údajný zvací dopis od Bilaka.Dnes,když jsem seznámen s dalším vývojem Česka ,až do dnešních dnů,bych rezoluce proti tomuto vstupu nepodepsal.Kdyby takzvaný obrodný proces naále postupoval,tak brzo Dubčeka na tribunách nahradil,Havel,Klaus,Zeman a jim podobní darebáci,takže dnes už jsme mohli mít dvacet roků po státním bankrotu.Takto jsme jenom na jeho pokraji.I když jsem se ,za kritiku komunistů musel prošlápnout až ke komunistickému okresnímu soudu,tak dnes říkám,že díky za každý den,co jsem prožil ,za komunistů.Protože slušní lidé mají,při budování stávajícího kapitalistického svinčíku mnohem pochmurnější budoucnost.Pro lumpy je to však zatím,pořád ráj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit