Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Misto socdem dam priste/kvuli Zaoralkovi/ hlas Usvitu.
  • A Zaorálek se usmívá, jako by udělal nějaký hrdinský čin.Naopak tato kauza dokazuje, jak jalová a směšná je zahraniční politika šoučasného Česka.Neschopného Schwarzenberka vystřídal servilně směšný Zaorálek, kterému občas koukají z amerického análu pouze boty.Je čas vánoční, a měli bychom být tolerantní, ale to, co provádí naši současní mocní si žádnou toleranci nezaslouží.Jediné, co si zaslouží a to od Sobotky po Štěcha je jít od válu, dát jim do rukou krumpáče a lopaty a ať dokáží, jak by se pomocí tohoto nářadí uživili!
  • Divne: uz jsem si myslel, ze je bez registrace mozna na Tiscali jen debata o pocasi
    a ono mi to vyjadreni k detem v Norsku a ceskem zamini vzalo. Docela by me zajimalo, kdo a podle ceho urcuje povinnost registrace. *6*
    • Je vidět že lumpárna kvete i zde
  • Prvni pripad, kdy mohu souhlasit s ceskym zamini.
  • Česko se o své občany moc nestará, vládní činitelé si mastěj kapsy na úkor lidu, o jejich zlodějnách nemluvě a kdo jiný než různí zloději co nakradli dnes půjčují za nekřesťanské úroky a vláda s tím nic nedělá, tudíž podporuje lichvu. Proč? protože jsou na tom sami zainteresováni *16* *16* Jiné vysvětlení není
  • smutné co všechno se musí stát než zasáhne STÁT *10*
  • To kdyby šlo UK nebo Volyně, tak se přetrhnou. Pokud jde pouze o čecha, tak na to kašlou. Jak se děje ve všem, v tomto absurdistáně.
    • Přesně to je můj názor a to je přesně to ,jak si s námi každý vytře zadel.To je práce MZV,když se dostane náš občan v cizině do nesnází.To je to co má pan Zvorálek dělat a nemontovat se do věcí ,do kterých mu nic není.Jak to vypadá s těmi vyšinutýma děvčatama v Pakistánu nebo,kde jsou?Buďme suverení země a ne lokaj jiných států.Dnes musíme platit i Německu za zásobníky nafty ze státních rezerv zde uskladněných a vymáhat,aby nám byly vráceny.Firma je údajně v konkursu.To je také práce MZV a ne se vměšovat do cizích států.
  • však jim Norové ukážou, kdo tady vládne v EU.
    státy II.třídy ještě zapláčou
  • Západný systém moci aj ekonomiky je založený na podvode a slobode neobmedzene podvádzať.
    Západná spoločnosť je založená na kresťanstve. Teda je jasne dokázateľne založená na podvode. Pretože kresťanská filozofia aj psychológia je podvod, ak to nechcem mierne nazvať omylom.
    Boh určite existuje, ale taký somár ako kresťanský Boh určite neexistuje.....
    Tu nemám priestor na to, aby som to detailne dokazoval. Nakoniec už nemecký filozof F. Nietzsche v knihe "Antikrist", ale asi dokonalejšie a komplexnejšie v knihe "Tak hovoril Zarathustra", dokázal hnus a odpad kresťanstva a celej kresťanskej civilizácie.
    Chcete byť kresťanom aj ďalej? Ja nechcem. Ja chcem byť súčasťou Slovanskej civilizácie, ktorú západní Rímski kresťania zničili. Ale my Slovania sme prežili nielen telesne, ale aj duchovne. My Slovania musíme zavrhnúť od seba všetko západné a nájsť to svoje vlastné Slovanské. Ak sa po 1000 rokoch otroctva staneme opäť Slovania duchom, tak sa staneme všetci veriaci v Boha a jeho energiu v našom vesmíre, ale už nikdy nebudeme veriť v kresťanského Boha, ktorý dokázateľne nemôže existovať. Však prečítajte si Bibliu?? Však také somariny, čo sú tam popísané, nie je schopný normálne duchovne žijúci a uvažujúci človek prijať. Biblia je len pre degenerovanie ľudí. Nič iné.......
  • Ještě jsem nečetl zdůvodnění rozhodnutí norské strany při odebírání dětí.Norsko je demokratický stát.Oficiální důvody bychom měli znát.O děti žádá matka,co otec(otcové?))?Náš stát se chce o syny postarat,nepočítá se svěřením matce.Uznává tedy,že děti byly odebrány oprávněně a chce jen,aby byly vychovávány v České republice.
    Novináři a vládo,neříkejte nám polopravdy.
    • NEZBLÁZNIL JSTE SE? věc byla několikrát propírána - měli dojem, že děti jsoui zneužívány, ale nic podobného se neprokázalo a tak několik měsíců poté, co byli rodiče všech podezření zbaveni jim zabavili děti, děti rozdělili, to samo o sobě je neodpustitelné, otci patrně nedůvěřovali, tak se rodiče rozvedli, matka se s nimi setkává na dvě hodiny ročně - jaký vztah k ní budou mít? nesmí s nimi mluvit mateřským jazykem . takže je jasné, že jej už neumí a nesmí dávat najevo emoce.
      Náš stát nabízí kontrolu jen pro jistotu, aby se norský stát nažral a koza zůstala celá. Nakonec náš stát totéž provedl českým dětem a jejich rodičům, i to bylo medialitované, rozhodl totiž, že už si u pěstounů tak zvykli, že styk s rodiči by byl pro ně traumatizující, bylo to medializované.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit