Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Indičtí občané měli podobný problém s juvenilní justicí v Norsku a Indický stát na nic nečekal a poslal do Norska okamžitě protestní notu, která přivedla Nory k rozumu. Na co tak dlouho s tím čekala Česká diplomacie? Je vidět, že ČR na své lidi v problémech v jiných zemích vyloženě kašle, jako třeba na ty dvě ztracené holky v Pákistánu. Přetrhnout se mohla česká diplomacie akorát když byli na Kubě přichyceni při špionážní a záškodnické činnosti Pilip s Bubeníkem.
    • a Poláci tam měli ukradené větší děti, domluvili se a ukradli si je zpět, jsou dávno doma v Polsku
  • A co doteď dělal soudruh šmejd Dientsbier?
    • Vzpominal na tatu, kteremu nesaha ani po kotniky.
  • Česko se o své občany moc nestará, vládní činitelé si mastěj kapsy na úkor lidu, o jejich zlodějnách nemluvě a kdo jiný než různí zloději co nakradli dnes půjčují za nekřesťanské úroky a vláda s tím nic nedělá, tudíž podporuje lichvu. Proč? protože jsou na tom sami zainteresováni *16* *16* Jiné vysvětlení není
  • po třech letech? vsadím se, že se na ně dnes už Norové vykašlou, kluci tři roky matku a asi ani sebe neviděli, česky neumějí, ....stát se na ně prostě vykašlal
  • Ještě jsem nečetl zdůvodnění rozhodnutí norské strany při odebírání dětí.Norsko je demokratický stát.Oficiální důvody bychom měli znát.O děti žádá matka,co otec(otcové?))?Náš stát se chce o syny postarat,nepočítá se svěřením matce.Uznává tedy,že děti byly odebrány oprávněně a chce jen,aby byly vychovávány v České republice.
    Novináři a vládo,neříkejte nám polopravdy.
    • NEZBLÁZNIL JSTE SE? věc byla několikrát propírána - měli dojem, že děti jsoui zneužívány, ale nic podobného se neprokázalo a tak několik měsíců poté, co byli rodiče všech podezření zbaveni jim zabavili děti, děti rozdělili, to samo o sobě je neodpustitelné, otci patrně nedůvěřovali, tak se rodiče rozvedli, matka se s nimi setkává na dvě hodiny ročně - jaký vztah k ní budou mít? nesmí s nimi mluvit mateřským jazykem . takže je jasné, že jej už neumí a nesmí dávat najevo emoce.
      Náš stát nabízí kontrolu jen pro jistotu, aby se norský stát nažral a koza zůstala celá. Nakonec náš stát totéž provedl českým dětem a jejich rodičům, i to bylo medialitované, rozhodl totiž, že už si u pěstounů tak zvykli, že styk s rodiči by byl pro ně traumatizující, bylo to medializované.
  • Prvni pripad, kdy mohu souhlasit s ceskym zamini.
  • smutné co všechno se musí stát než zasáhne STÁT *10*
  • To už byly u nás děti stanoveny zákonem jako věci? Vycházím z toho, jak zněl nadpis!
    Cožpak se děti ZABAVUJÍ?
    (Třeba to psal nějaký Slovák a popletl si písmenka, asi chtěl napsat "zabávajů").
  • však jim Norové ukážou, kdo tady vládne v EU.
    státy II.třídy ještě zapláčou
  • To kdyby šlo UK nebo Volyně, tak se přetrhnou. Pokud jde pouze o čecha, tak na to kašlou. Jak se děje ve všem, v tomto absurdistáně.
    • Přesně to je můj názor a to je přesně to ,jak si s námi každý vytře zadel.To je práce MZV,když se dostane náš občan v cizině do nesnází.To je to co má pan Zvorálek dělat a nemontovat se do věcí ,do kterých mu nic není.Jak to vypadá s těmi vyšinutýma děvčatama v Pakistánu nebo,kde jsou?Buďme suverení země a ne lokaj jiných států.Dnes musíme platit i Německu za zásobníky nafty ze státních rezerv zde uskladněných a vymáhat,aby nám byly vráceny.Firma je údajně v konkursu.To je také práce MZV a ne se vměšovat do cizích států.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit