Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pani posranci by si meli upravit platy a mit jeden,ne nekolik,ze jsou nekde zapsany,jako ze delaji 10 funkci, pritom kdyby delali jen 1 funkci a poradne, tak by nenadelali tolik skody, cim vice funkci, tim vice astronomickych skod. Poslanci by meli mit zakonem veskerou cinnost zakazanu, po kazde cinnosti by meli byt veskere skody predepsany k nahrade prislusnemu zlocinci, parazitovi.
  • ČR dostala z EU za dobu svého členství 333 miliard korun a co se za ne postavilo: cyklostezky /lidi ale nemaji kola, urciti hajzlove jim je ukradli/, zatim jsem vzdy jen cetl, ze kdyz nejaka fabrika s moderni technologii je dovezena, tak rychle vyhori, jo soukromy majitel si chrani svuj majetek na ukor pojistoven. A takhle je to naprosto se vsim.
  • Ale ti lumpové,kteří se po komunistech prolhali k moci toho,za tuto dobu ,dokázali rozkrást daleko víc.
  • Dobře, jen bych se zeptal, kde ty prachy jsou ? Zejména když k tomu připočítám 2 biliony dluhu.
  • Všichni jste velici kritici na EU. ale kdo nás tam zavedl o tom nikdo nic nenapíše. Tohoto dědka a samovládce k terý sám rozhodoval o naši budoucnosti tu není žádná kritika. zavřed a udělat proces s ním ještě dnes.Lotr a zloděj české republiky.
  • A ještě chybí informace kolik jsme tam vložili a kolik se rozkradlo.
  • Naprosto zbytečná statistika. Schází informace, co nás stojí zavádění nesmyslných zákonů a norem, které nemají jiný cíl než zatížit rozpočet a dát vydělat různým finančním skupinám, bankám a podvodníkům v bílých límečcích. Možná EU nám 2 Eura dá a my zaplatíme 1 Euro v jisté části statistiky, ale dalších 3 či 5 Euro zaplatíme na pokutách - např. za nadbytečné zásoby cukru. Co stojí nesmyslné nařízení o procentuálním zastoupení obnovitelných zdrojů ve výrobě el. energie a jejich podpoře.... EU není armáda spásy, ale systém jak odřít a vydělat a umožnit zbohatnout těm nejbohatším.
  • Kam zmizely miliardy,co jsme kdysi pujcovali EU,psal o tom i tisk...Penize zde se neumeji rozumne vyuzit,jsme stale blize k bankrotu a k vetsi bide tu...Nic lepsiho pro lid se tu neudelalo,jen pani si vylepsoji pozice a je jim blaze,co si tu zaridili,plne zdroje penez,co si stavi nova sidla apod...,lid stale zivori...Rozhazi se zbytecne penize za blbiny,reklamy,braky a mohlo by se pomahat lidem,aby lip zili..,ci investovat do duchodcu,aby mohli tu trosku zivota,co jim zbyva,prozit stastne...Pani by si meli upravit platy a mit jeden,ne nekolik,ze jsou nekde zapsany,jako ze delaji funkce...a primerene je mit k lidem a ne brat horentne vic,i s odmenami.Penize tu mizi a i kdyz se setri,jako prezident,je vse zbytecne,kdyz jinudy zas stejne mizi...
  • To že jsme toho zase pulku nechali rozkrádst za to fakt EU nemůže
  • Myslím že jsme do EU nasypali mnohem více, a nakonec z toho máme h o v . o!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit