Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je tedy pro mě finanční perpetum mobile!
    Opět jedna nevyvážená, jednostranná informace, podaná nekorektně a naservirována ve prospěch vládní politiky a eurohujerů. Asi je nutno se zajímat, z čeho a proč a za co nám ta zchudlá EU tyto dotace subvencovala? Zda to nebylo zcela náhodou za omezení výroby zemědělských produktů (např. cukrovka, brambory, ovoce atd.), za utlumení hutní výroby (ztráta přes 100. 000 pracovních míst), za utlumení těžby a dobývání nerostů atd.
    A další velice důležitá otázka je, za co se tyto peníze vydaly a kolik se jich ztratilo v různých agentůrach a vládních institucích. Možná by stačilo sestavit seznam kolik kilometrů dálnic a silnic jsme za ty subvence postavili popř. opravili, kolik se třeba nově postavilo malých čističek odpadních vod, kolik kilometů kanalizačních sítí se nově vybudovalo, kolik nových přehrad se postavilo atd.?
    Namisto toho se tyto peníze prošustrovaly na nic neříkající školení, kde byli lidi nahnáni, protože na tyto školení byla dotace z EU, na vybudování cyklostezek, po kterých stejně 4 -5. zimních měsíců v roce nikdo nejezdí (ale budiž to bych i skousnul, i když to není v pořadí důležitosti na předním místě) a jiné zabávní centra a dokonce i renovace soukromých hospod.
    To by asi bylo zajimavé počtení, kdyby někdo požadoval účetní uzavěrku a seznam kam, komu a v jaké výši tyto dotace posloužily.
  • Suma 333 miliard je hodne vysoka;otazkou je kolik EU vybrala z Ceska,kolik z prijatych penez
    skoncilo pro dobro Naroda a jaky dil byl byl venovan do Nepravych rukou.Ovsem tyto dotazy
    by meli zodpovedeny z prislusneho URADU.
  • Pokud by se udělal skutečně objektivní výpočet, kolik z těch peněz skončilo na nesmyslné projekty, kolik nás stojí euroagenda a armáda euroúředníků, o kolik naší ekonomiku připravují nesmysly z Bruselu...
    Pokud by nám pak vyšlo, že nula od nuly pojde, byl by to velký úspěch. *3*
  • To je velmi relativní pojem a ohlupující, metodické hrátky s čísly s tím, kdo, že co od koho dostal i skutečně reálně dostává.. s jediným a velice pádným argumentem....Proč se tedy nemají i ti všichni ostatní v EU za ty roky lépe, ale i v jiných zemích se mají občané stále hůř, dráž se stále většími problémy, včetně všelijakého byrokratického omezení i jiného EUšikanování.., než bylo před tímto vstupem ? S odpovědí, že EU je prostě protektorátní, nesourodý hybrid několika silných států co už nefunguje a fungovat ani v současném systému, bez obrovského zadlužení nemůže s doplňkovým agrumentem, že naše země ještě nikdy neměla tak velké dluhy a nezaměstanost s tak obrovským i stále větším zatížením sociálního i celkového systému, jak nyní a při tom většina všech podniků a zaměstnanců patří právě nadnárodním společnostem v těch silnějších zemí co prosperují z levnosti kapitálových vstupů a pracovní síly, které si kupují právě za ty "EUdotace" i v jiných zemích, protože moc dobře ví, že vydělají a odvedou zpět do své pokladny daleko více, než nám za pár šupů dávají tady oproti vlastním lidím s jejich životní úrovní, kterou jim vlastně dotují ty levnější a slabší země, kterým záměrně brání, aby s nimi měly rovnocenné podmínky, protože pak by ty čísla vypadala úplně jinak a celá EU taky...
  • K tomu přičtětětě téměř dvěstě miliard, které jsme neschoopností našich j-elit nevyčerpali a tudíž propadnou ve prospěch EU a pak ty miliardy, v řádech jistě vyšších než sto , co se rozkradly a pak blbostí jako bobová dráha na Morarvě nad vinicemi za 25 milionů a svezení za minutu a další šílenosti. Řepka, hotely, golfová hřiště pro zbohatlíky, kolik padlo na fotovoltaiku?

    Nejvíc na tom vydělali lobbisté - Rittig, rentiér z Monaka, před tím prodavač a vězen za rozkrádání, Janoušek - pingl, dnes vážený podnikatel, Kolibřík Bém a spol., a všechny strany vládní i valná většina oposmluvní ČSSD. Občan jen čumí, vymahatelnost práva absolutní nula. Seděl jen tykadlák, děsný zločinec. Nebezpečnej a děsně zlej.
  • Kolik stojí jen daňové poplatníky nesmyslné a neustálé stěhování z Bruselu do Štrasburgu a jiné zhovadilosti?
  • A kolik miliard nás toto členství, mimo již zmiňované, stálo? Ty zbytečné a tupé kraviny...to zničené zemědělství, výroba, jděte do prdelky, kecálkové. Komické je i ta kocourkovská nenažranost, kdy si ti kašpaři u koryta navymýšlí pro své kámoše - taky zloděje, ehm, "úspěšné", plno hovadin, kde je však nutná spoluúčast státu a ani tyto kupy peněz nedovedou "ukrást". Ani se tomu nedivím, takové prašule se vyvexlovat nedali ani za sociku, kdy tito kašpaři byli pouhými "zelináři" a další "dobrou společností". Národní zájmy nikdo nikdo nehájil, z rozlišných důvodů, vždyť se stačí podívat, jaké neschopné kreatury v EU parlamentu sedí. *12* *16* *12*
  • za 10 let smesne 333 miliard FUJJ-kolik jsme dali my do recka lotyssko brusel clenstvi atd co rok se z republiky ztrati 200 miliard a co zbytecnych projektu akorat nas zadluzujete vsechno predcenne nad sazene clovek jenom cumi ja EU A NATO NESOUHLAS vy napisete ze 70 procent naroda souhlasi takove cloveka neznam akorat jste narod zneuzili 25 let -12 vlad TO OSOBE STACI
    • A kolik nám dalo RVHP, dreck, tak drž hubu
  • Pokud zveřejníte celkovou EU sumu která se zde rozkradla bude to taky pěkné velké číslo.
    Radnice - podnikatel . dotační krádež - jednoduchá polistopadová rovnice.
    • to by mohla být taky zajímavá statistika *4*
    • jj,si mě předběhl.
      kde ty rozkradený mergle sů.
      nikde to není vidět.
      možná pustili maximálně nějakej ten chlup. *2*
  • Ale no tak ...členství v EU nás stálo mnohém víc než nám milostivě dáli západní politici této zločinné diktátorské instituce která z těchto prostředku financuje své agenty k rozpoutávání nepokoju , násilí a vyvolávání válečných konfliktu čehož jsme svědkem i na Ukrajině.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit