Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Češi probudte se! Z Vašich daní bude vláda hradit rekreaci a výlety vrahům z Kijeva.
    Budeme je zde živit a léčit- Pro vlastní důchodce, děti, postižené a zdravotníctví
    peníze nejsou! Nepůjčí si pro Ukrajinské bojůvky naše vláda peníze v zahraničí ?
    Řekneme vládě konečně : Již dost patolízali USA a EU!
  • Po mejdanu se v Kyjevě uklízí,samozvaná vláda v Kyjevě nechala pokácet stromy poškozené střelbou zametají důkazy.V Kyjevě se stále pohřešuje několik set lidí možná více než tisíc,krematoria v Kyjevě pod dohledem fašistů jela naplno to je informace přímo od zaměstnanců krematorií.Naše protektorátní vláda bude dávat víza zločincům z Majdanu,bude je chránit před spravedlností.V Polsku politici podporovali výcvik zločinců,kteří vraždili na Majdanu a mnozí z nich se už z Ukrajiny stáhli do Polska.
    • Zatím nepadla struna Polska. To se schovává do pozadí. Přoč jak USA tak Rusům to nevadí je divné. Z historického pohledu je nabíledni, že Velkopoláci ve všech Ukrajinských problémech mají své prsty. Skoro každý druhý ukrajinec mluví nebo rozumí polsky. Asi slíbili Bombamovi základnu, až bude Ukrajina jejich. Říká se, že Bandera pozabíjel hodně polských, ale kdo byli se neví. Rozhodně měl Bandera blíže k polské Ukrajině než kdo jiný. Snad očekávají poláci připojení Ukrajiny - to je, ale spekulace. Polákům jsem nikdy příliš nevěřil a jejich "ješče Polska nězginela" je memento a to v nich stále je.
  • Demisi!!! Požaduji demisi vlastizrádné vlády!!!
  • Máme tu rekordní nezaměstnanost a počet trestných činů také roste. Přesto si sem zase
    nataháme další cizáky. Zdejší lidé nemají na doktory ale Ukrajince náš stát ošetří zdarma.
    Tvrdí se nám že nejsou peníze ale odpustíme Ukrajině dluh 75 mil.

    To byl pěkně hloupej nápad posadit si do premiérského křesla Ukrajince Boguslava Sobotěnka.
    • Všechen ten vlastizrádný dobytek,který zde vládne bude třeba při revoluci odporážet,co nejkrutěji,na katovských mučírnách a znárdnovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • takže můžeme očekávat značný přírustek obyvatelstva, několik milionů ukrajinců do čtyřicítky, kteým bude papírově jen šestadvacet ( starší vzhled lze omluvit těžkými životními zkouškami v domovině) a pak nad čtyřicet, papírově ovšem šedesát a více ( mladistvého vzhledu díky dobře situovanému rodinému zázemí, díky zdravé výživě a sportu). A proč jim to vlastně ulehčovat, když nyní mají vládu, jakou chtěli se všemi výhodami, které si od ní slibují, a ti špatní Ukrajinci jsou na východě a pro ty to určitě neplatí? Na co všichni čekají? V Kyjevě je vláda jakou EU chtěla, tak ať podepíšou onu výhodnou asociační dohodu a můžou se vklidu začlenit do EU, ta jim snese ono slibované "modré z nebe", pomůže jim s východní rebelií a bude klid a můžeme se "pusinkovat" až na kost.
  • jen sem natáhněte tu verbež.
    za chvíli uvidíte jak to tady ti jejich kluci po ukrajinsku roztočí,a to tak, že nebudete vědět kde Vám hlava stojí,vi čurybrci.
    *2*
    • No tak, Bubi,

      my je sem netaháme, Asi ten Sobotkův děda Samstagstein byl původem z Haliče. To byl císařpánův kus budoucí Ukrajiny... tak si sem tahá soukmenovce.... *2*
  • K tomu není co dodat-to může udělat jen vláda idiotůů!
  • Ve vedení tohoto státu jsou osoby chudé duchem.
  • Jsem zásadně proti. To si snad dělají kozy. To je jich tady málo a málo kriminality díky jim. Nás tady dřou na daních a dusí zákony a cizáci budou mít pré. Jděte už do kamsi haj... z vlády. *16* *12* *16*
  • Ono je tady málo tý ukrajinský pakáže?, tak že je ještě sem budou pouštět zadarmo..., ve vládě sedí banda dementů---- *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit