Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude "kolona duchů", tedy ta, kterou rozstřílela hrdinná ukrajinská armáda předevčírem. Při rychlosti jejího postupu, podle našich ohlupovacích prostředků, čekám, teď už propuknou boje o Moskvu.
  • Správně hoši, tak se na ty ku*vy fašistické musí, dejte jim do těla pořádně, je třeba více kolon!! *14*
  • Prohlášení ukrajinských tajných služeb, vládních činitelů, prezidenta a ukrajinských sdělovacích prostředků už normální člověk nemůže brát vážně. Ruského fantoma už viděli mnohokrát a vždycky se ukázalo, že je to podvrh. Nedávno ukrajinská "armáda" rozstřílela ruský vojenský konvoj. Kde jsou těla ruských vojáků, kde je zničená ruská technika? Asi vnu, jak říkal major Terazky.
    • Ti Putinovi chcíplí fašističtí žoldáci už dávno posloužili v Moskvě k tržbám řezníků. Kanibalismus v Rusku je na vzestupu.
      • Větší bestiální svinstvo jsem nečetl USA donesla do Evropy vraždění, pokrytectví a absolutní lhaní. Haló vy američané, tlačíte lidstvo do záhuby.
  • Putin stále jen přihlíží jak fašouni likvidují východ ukrajiny ale až se nasere tak to tam během pár dní rozdrtí i s těmi prasaty porošenkem jaceňukem turčinem a spol. *16* *16*
    • A proč by nepřihlížel,moooc dobře ví,že každej den bojůvelk stojí EUroříši a kolabující USA nemalej peníz *1* *1*
      On to ví každej,tedy až na ty alianční specialisty a poradce *1* *1* *1*
      A Rusovi je putna co to stojí zaplatíme to my všichni - EUroovčaní a prý za to pak každej dostanem k vánocům banán *8*
      On dobře ví,že UA je jen černá díra na peníze a navíc není,žádna ficka aby uklízel bordel co zůstal po tom úspěšném mejdánku,která on nepořádal *5*
      Ono asi těm specialistům z USA a EU nedochází,že dít někomu do euky zbraně,nebo kilo semtexu tolik nestojí,ale ,že máler bude a to děsnej pro toho kdo pak bude muset znovu stavět a budovat to co tím semtexem nějakej aktivní obránce vyhodí do luftu.
      Všici statečně plácaj,že nějakej UA blb vyhodil do vzduchu most aby nepřešel separatista,ale až tomu všemu bude jednou konec tak ti samý co radostně plácali budou neětasně békat do celého světa,že se nemají jak dostat na druhý břeh.
      Já chápu,že se USA už těší,jak bude opět bohatnout s každou novou zakázkou na obnovu UA,neb tj.přesně to co potřebuje aby odvrátila svůj krach a Putim to dobře ví a proto jen přihlíží a asi se dost baví tou celosvětovou hysterií.
      Mě tedy rozhodně nějaké řeči o pomoci UA humorné nepřijdou kor od představitelů naší země,do dnes je u nás mnoho obcí a měst kterým bylo po povodních přislébeno mnoho prostředků na obnovu a ani po letech neviděli nic s oddůvodněním,že na to nejsou prostředky,ale cpát prachy na UA na to prostředky jsou ! Nevím o tom,že by někomu UA o povodních poslala cokoliv a krmit sousedovic čokla když sám pomalu nemám co dohuby mi přijdě jako něco co hraničí s vrozenám kterenizmem !. *16*
  • Že by to Amíci nevěděli přesně, s veškerou tou kosmickou technikou a mapováním povrchu Země? Mám takový dojem, že nám tady už od samého počátku ukrajinské krize někdo věší bulíky na nos. Hodně rychle Evropa zapomněla na hrůzy fašismu, včetně těch našich potentátů, co jsou nyní u koryt. Doufám, že lidi budou u příštích voleb mít lepší paměť, kdo podporuje vrahy a fašisty. Ne jako tehdy, když se většina naší politické elity sešla na pohřbu vraha Paumera ze skupiny Mašínů a následně se všichni i nadále pohybovali v nejvyšší politice - a beztrestně. Nyní 70% našich politiků podporuje bující fašismus na Ukrajině a zase se nic neděje.
    Hodně rychle zapomínáme, že od fašismu nás osvobodili hlavně Rusové a ne Amíci, kteří na konci války srovnali Plzeň skoro se zemí a dneska je tam oslavují jako osvoboditele.
    Je mi smutno, že žiju ve státě, kde se překrucuje i novodobá historie a vládnou nám profašističtí darebáci a novodobí vrazi.
    • Mentále souhlasím s tím co jsi napsal a dovolil bych si položit otázku kdo dal právo američanům a jeho spojencům už po několikáté napadnout vojensky Irák se spojenci anglie,francie a dalších,ničit jejich zem a vraždit,a svět mlčí,mlčí i OSN. Zato RUS je prašivej,drzej a já nevím co ještě když si dovolil poslat na ukrajinu humanitární pomoc obyčejným lidem,bohužel svět je zvrácenej,pokračuje intenzivní vymejvání mozků,násilý na bezbraných lidech který tím trpí nejvíce to co se děje dnes ve světě je cesta do pekla ,mnozí si neuvědomují jak blízko stojí ten náš svět před totální katastrofou, bohužel lidi jsou nepoučitelný
      • jaký zas lidi ??? Euroovčaní-ovce a aby se líbili světu tak ze dne na den černá ovce,protože je nyní přec moderní všecko co vzešlo z četné hlavy a co vzešlo z rudé hlavy je špatné a nemoderní !
        My Rusa nepotřebujem my máme pana Zaanálka a toho pralesního křováka jako velkého bratra.
        Není to tak dávno kdy jeho posluhovači vyřvávali do světa,aby se někde někomu vpálila nejlépe zezadu kulka do hlavy,či před tím jedma dáma co prohlašovala do TV,že by se Praha ten islámskej pelech neřesti měl vypálit do základů,ano toto je hlas našeho aliančního bratra !
        Copak na to všichni mohou tak rychle zapomenout, to by byl asi jinej cvrkot kdyby nějakej moula u nás ve vládě v TV prohlásil,že by se měl vypálit ten islámskej pelech v DC *1* *1* *1*
        Ale to se u nás asi nestane my tady umíme snad všichni alespoň číst a googlovat *2*
        Ale křovák ten ne,ten ještě nedosáhl ani na kokos natož aby vlastnil rodný list,ale už měl svůj maličkaej oštěp vztekle s ním bodal do země a už křičel,, boj,boj,boj ! ,,skovanej za křovím aby ho lev a slon neviděl a to mu zůstalo,skovávat se za svobodu,lidská práva a kdo ví co ještě
    • Proč používáte nick "mentál", když máte naprostou pravdu.
      1 čes.sbor v SSSR Zvláštní oddíl: 0 situaci v Plzni.
      Skupina ZO byla za Úkolem dne 16oV .1945 v Plzni.. Podáváme tímto hlášeni o situaci ve městě.
      Obyvatelstvo je rozhořčeno proti chováni americká armádě a
      Úřadu. Němci /vojsko/ se volně pohybuji, ne sice přímo ve městě, ale po koncentrování na okraji lesa, kde není možná nějaká kontrola. Němečtí důstojníci se vozí v autech s americkými na výlety, taktéž vojsko je dopravováno auty. Němci před zraky Američanů ničí vozidla a všechny věci, které jsou pozůstalostí po německé armádě, zatím co obyvatelstvo strádá, zajatci jsou velmi dobře zásobováni jídlem i cigaretami. Policejní ředitelství a Národní Výbor zatýkají lidi, Američané jím je vezmou a pustí domů. Na Němce a fašisty ne­smí nikdo sáhnout, jinak Američané zakročují. V Plzni se nachází spousta tzv. "špiček" /Němců ,vlajkařů a fašistů/ ,kteří sami utekli k Američanům a jsou pod jejích ochranou. Informace podá policejní ředitelství v Plzni, Dr. Krbec. obyvatelstvo hromadně žádá příchod "Svobodovy armády" nebo Rudé armády. Svým přesvědčením se nikdo netají. Ze Škodovky byli propuštěni zaměstnanci a na jejích místo dosazeni kolaboranti. Fašisté a Vlajkaři opět dostávají kuráž a počínají vyhrožovat. Jakékoliv zákroky se strany policejních Úřadů jsou znemožňovány. Amerických vlajek je vidět Jen velmi málo, většinou jen ruské a naše. Stokrát jsme byli prošeni :Prosíme, tlumočte někomu z vlády, aby konečně udělali pořádek takto není možné žít a dívat se na to, co se zde děje. Nakonec, abychom se ještě těch Němců a fašistů báli. Vyřiďte panu generálu Svobodovi, aby přišel do Plzně se svými chlapci, čekáme na něho pomůžete nám udělat z Plzně zase starou českou Plzeň. /a hlavně vyhnat Američany./
      Velitel ZO por. Kilián L. v.r.
      Za správnost opisu
      mjr. Reicin B.

      Hlášení velitele zvláštního oddílu OBZ por. Ladislava Kiliána o situaci v Plzni, datova­né 17. května 1945.
  • Ti novináři si snad myslí, že každou jejich kravinu co napíšou sežereme. Ty očité svědky bych rád viděl. To se jim asi zdálo a měli ruku v nočníku.
  • ale to nejsou tanky, ale obrněná vozidla pěchoty. Není to Luhansk, ale Bia -Bissau. Není to dnes, ale loni. Tak co to vlastně je?
    • KIMCID
      že by-jedna velká lež?
      • Lžeš, pitomče!
  • Mi je divné,že ta kolona je tam už 3 dny a ví se o tom až ted,150 BVP,to je mnozstvi,které se nedá přehlidnout,takže zase jedna lež od bratru Ukrajincu *1* *1* ,co se týka humanitarni pomoci,to vedi o každem kamionu a tu jim projede jednou tak velka kolona,k smíchu *1* *1* *1*
    • Ty hlupáčku tj.přeci jasná,že je nikdo neviděl i malé dítě ví,že vojenská vozidla mají maskovací nátěr !
      A jak vidno funguje skvěle *1* *1*
  • prý ruská kolona..prý byla viděna - napřed kdesi u hranic a pak v Luhansku..prý boeing sestřelili Rusové..prý boeing sestřelili separatisti - nejdřív omylem, protože si mysleli že je to Andula...prý boeing sestřelili separatisti - opět omylem, protože si spletli linky a chtěli sestřelit letadlo Aeroflotu....tak si pomalu začínám myslet, že žádné jiné slovo než "prý" ani oficiální zdroje neznají...snad jenom slova o nezadržitelném postupu ukrajinských ozbrojených sil..skoro to vypadá, že ukrajinská armáda je při osvobozování Ukrajiny již za Uralem a Putin je v Kremlu obklíčen hrdinnou ukrajinskou armádou....kdepak radio Jerevan - Dikobraz to je, povídám...pro ty kdo neví o co jde, tak to byl humoristický časopis...
  • Je třeba dodat ÚDAJNĚ !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit