Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už je čekám kdy se tady objeví klasičtí sebemrskači, co se tady budou dojemně zasazovat o africké vtěrky.Nicmeně je třeba nazývat věci pravými jmény.U takového dítěte měli být především jeho rodiče.Nejsou?Tak měli jiné priority než hlídání potomka.Druhá varianta-nejsou?Jednalo se o tzv. kotvu.To je že rodiče pošlou dítě do Evropy.Jeho azyl je takřka automatický a pak tady přicházejí zástupy jeho rodinných příslušníků.Stát je proti sloučení takové "rodiny" bezmocný.Takže velice opatrně s tím sebemrskáním a výčitkami!
  • Stalingrad
    -Pohnou drastické fotky utopeného syrského dítěte Evropou? ptají se média

    Svět obletěly šokující fotografie mrtvého chlapce ze Sýrie, který se s nejméně 12 dalšími lidmi včetně svého bratra utopil cestou na řecký ostrov Kos. Tělo tříletého Aylana vyplavilo moře na pláži v Turecku nedaleko města Bodrum.

    Copak evropa bo evropan toho hocha posadil do člunu ??!! Nutil ho tam sednout ??!! Bylo to rozhodnutí jeho rodičů !!!!! Nutil je někdo jet do evropy ??!!! Nenutil !!!! Tak proč by měly fotky a jejich dobrovolné rozhodnutí pohnout evropou ???!!!! JE TO JEJICH SVOBODNÁ VŮLE A NÁS SI PODŘIZUJÍ A UTLAČUJÍ ULTIMÁTY A VYDÍRÁNÍM HROZBAMY!!! TO NENÍ NAŠE SVOBODNÁ VŮLE je zde vítat,starat se o ně,trpět je tu-NECHCEME JE TU-k tomu nás nutí !!!! My jsme ti v OHROŽENÍ !!! pohne to někým !!!!!???
  • Touha po lepším je přirozená vlastnost. Ale musí být podepřena nějakou snahou. vzděláním a následně prací. Touha mít se lépe je vykoupena nějakým úsilím a to většinou dlouhodobým, i generačním. Toho, čeho si dosáhne člověk vlastní prací a úsilím, toho si váží. Toho, co mu "spadne z nebe" a nadále pravidelně padá si nikdo neváží. Na to stačí selský rozum i zkušenosti s jednou nejmenovanou menšinou.
    Pokud si představím v Evropě uprchlíky a jejich děti, tak vzhledem k jejich vzdělání a znalostem nebudou umět nabídnout cokoliv kromě nekvalifikované práce (až na výjimky) a těžko říct, jestli i ta nekvalifikovaná práce bude odváděná srovnatelně dobře, jako práce jiných cizinců pracujících v naší zemi. Ani nevím, jestli je v naší zemi nebo Evropě takový hlad po nekvalifikované práci. Spíš bych řekl, že nabídka je pod poptávkou.
    Pokud těm nepracujícím migrantům budeme dávat jídlo, ošacení a bydlení, velice rychle si zvyknou a budou to brát jako své právo a naší povinnost. A co bude dál? Budou se srovnávat s ostatními Evropany. Budou svůj život srovnávat s evropany. A myslí si někdo, že budou ochotni čekat desetiletí, až se jim zvýší životní úroveň? Budou si šetřit euro po euru z "kapesného", které budou dostávat? A co jejich děti? Uvidí jak se mají evropské a budou chtít to samé a hned. Nebudou chtít být "druhá sorta". A co bude výsledkem? No samozřejmě že zvýšení kriminality, co jiného. Fakt mně stačí selský rozum, abych to domyslel. Merkelová vidí zřejmě dál.
  • V první řadě by měli být zatčeni rodiče toho malého dítěte.
    Není přeci možné vystavit dítě takovému riziku.Pokud se Evropa
    ohání právem tak at koná,v opačném případě si bude každý dělat co chce.
  • Za jeho smrt ale Evropa nemuže,zodpovědnost pada na rodiče ,či dopravce.Podle toho co vidim tak v teto uprchlicke vlně lítaj prachy o kterych se nikomu ani nezda.
    A to že je Evropa impotentní ,lidi vyměnili děti za konzum a naše 4% menšina je videt víc a víc.
  • Alena Hodušová, autorka článku má, jak se zdá, pomatené hodnoty. Nás, Evropany pokládá za " rozežraný a omezený" a ty, kteří svou vinou tonou v moři má za ty, kteří jsou ti dobří a které nutno litovat. Já bych si nedovolil do žádného státu jít jenom tak, kde nemohu bez víza. A přesto ti "správní", které zapotřebí litovat, to dělají naprosto bezostyšně. A není to správné. I u nás byla válka, bída a hlad, a když utíkali, tak jenom jednotlivci. Ostatní zůstali, vydrželi a udělali toho moc proto, aby zde bylo jednou lépe. Dnešní imigranti, ač se nezdá, že jsou to "chudý utrápený lid", rezignuje na to udělat si ve své zemi pořádek a utíká do zemí, kde očekává, že bude mít to, co by ve své zemi nikdy nemohl nám poskytnout. "Zvyk je železná košile" se lidově říká, a vidět, že je na tom kus pravdy. Národy, které se k nám najednou hrnou v davech, které historie nezná, nikdy nebudou asimilování na naše zvyklosti, kulturu. Je to začátek pádu tak slavné EU, která namísto blahobytu svých občanů má více v zájmu blahobyt cizinců. Je to fakt, který nemá šanci nikdo vyvrátit.
    • Je mi líto těch, kteří s podobnou argumentaci nesouhlasí. Těm přeji ze srdce dopady, kterých se bohužel dočkáme všichni za ten, "dobrodinci" tak schvalovaný exod lidi z úplně jiné planety. A to nechci být jízlivý a škodolibý.
  • Je mi líto utopených lidí, ale čím jsme vinni ? To máme pro zájemce vypravit vlaky přímo ze Sýrie, Afganistánu atd.? Máme na to abychom je zde uživili? A nebylo by lepší řešit příčinu než následek ? Tito pisálci a moralisté mi přijdou falešnější, než tzv.slušní občané kterým se pro jejich obavy tak posmívají...
  • Paní Holušová,
    v našem státě je nám vtloukáno do hlavy, že máme pracovat do 80-ti let a nejlépe do smrti neb
    na důchody nejsou peníze, děckám hrozí zavedení školného neb nejsou peníze na vzdělání.
    Mzdy jsou tak minimální ,že většině lidí stačí jen na holé přežívání. Těm co opravdu utíkají před válkou by určitě stačilo skončit v utečeneckém táboře mimo dosah války a né putovat po celé Evropě za lepším blahobytem do Německa. S těmito lidmi se nikdo o nic dělit nehodlá a soucit zde není na místě. Tenhle typ imigrantů totiž chce jediné mít se líp a je jim jedno , že to bude na ukor nás. V naší zemi probíhá ročně 700 000 exekucí na lidech, kteří prostě nemají z čeho žít a vy paní Holušová chcete řešit imigranty? Věnujte svůje síly našim lidem,
    kteří celý život chodili do práce a platili daně a dneska jsou v exekuci !!!
  • Já bych očekával, že ne. Když totiž probíhalo "humanitární bombardování v bývalé Jugoslávii, tak se našli politicky korektní politici jako Václav Havel, Saša Vondra, Karel von Bilderberg Schwarzenberg a další, kterým slzička nad zavražděnými dětmi neukápla. Takže tak....
  • kdy už se objeví seriózní novinář a napíše opravdová fakta?
    Tohle někdo organizuje. Kde se vzala webová stránka s výzvou ať uprchlíci zkusí žádat o azyl v ČR? To někdo musel napsat - kdo a proč? Peníze! Je tu někdo pro koho je to skvělý příjem. Jak se v Africe někdo doví jak se dostat do ČR, jak o co žádat atd.?
    Proč se najde "novinář" který srovnává migranta Syřana který vraždil a kradl v Itálii s Ukrajincem žijícím v Itálii už 10 let který zemřel při pomoci proti ozbrojenému zlodějovi. To nebylo srovnání uprchlíků ale blamáž. Rovněž by si takový autor měl uvědomit že ukázal křesťana a muslima - opět zavádějící. Nelze opominout chuť Ukrajince přizpůsobit se proti možnostem a chuti přizpůsobovat se u těchto běženců.
    Prosím novináře nesnažte se vyvolat soucit, je to faleš kterou odvracíte pozornost lidí od opravdového problému.
    CO S TOLIKA LIDIMA BUDEME DĚLAT A CO BUDOU DĚLAT ONI.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit