Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento útok popírá tvrzení, že teroristismus je výlučně islámský problém. Tento útok spáchali fašisti napojení na paní Le Pen.
  • A možná by bylo demokratické nechat útočníka vysvětlit před medii svůj důvod. Nebyl to žádný pomatenec a proto by bylo vrámci vyváženosti dobré mu dát prostor. *7*
  • Koho zabili ti zavraždění v mešitě?
  • Dnes už je to takto:
    "Kanadská média v úterý řeší také příběh Mohameda Belkhadira, který byl dlouho označován za druhého útočníka a skončil proto v rukách policie. Ukázalo se, že nebyl útočníkem, ale svědkem. Po střelbě pomáhal zraněným. Devětadvacetiletý student původem z Maroka uvedl, že pomáhal svému kamarádovi, když si všiml ozbrojeného muže na parkovišti u mešity.
    Dal se na útěk. Neuvědomil si však, že se jednalo o policistu. „Viděli mě, jak utíkám, mysleli si, že jsem podezřelý. To je úplně normální. Kdo z místa činu utíká, je pro ně podezřelý,“ dodal po propuštění z vazby.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/profil-utocnik-quebek-alexandre-bissonnette-f3h-/zahranicni.aspx?c=A170131_095332_zahranicni_ert
  • "Dva ozbrojení mladíci zaútočili v neděli na mešitu v kanadském Québecu."
    .
    No vidíte a už je z toho jen jeden. Druhý Mohamed byl jen náhodným svědkem a obětavě pomáhal zraněným (viz idnes) a je propuštěn.
    Blahopřeji kanadské policii, že dokáže teroristický čin vyřešit během několika hodin a ne jako ti břídilové v Evropě nebo USA, kde to řeší týdny, někdy i měsíce. *1*
  • normální soudný člověk si řekl nejvyšší čas. Opravdu nejvyšší čas aby islámský prašivý pes poznal kdo tady rozdává karty. Abychom si byli kvit, ještě hodně hodně psů by muselo zařvat. Ale třeba jsme jen na začátku zůčtování!
  • Děkuji za pravdivé a pěkné komenty ,neni co dodat.Souhlasim.
  • Když si do baráku nataháte zvířata , tak se nemůžete divit , že budete šlapat ve výkalech. *3*
  • Nikdy bych nikomu nic takového nepřál , ale jeden z útočníků byl z Damašku a proto si myslím , že díky výkřikům se jedná o stejné muslimské prasata jako v Evropě. Jsem zvědav jak se ostatní umírnění popasují stím , že začaly padat i jejich hlavy. *8*
  • Nemělo by to být takto?: Za jedno oko dvě oka, za jeden zub tři zuby? No a podle mně klidně i více *1*
  • Opět ukázka našich pravdolaskařkých medií. Když muslim provede v Evropě teroristický útok, tak se o tom píše pouze jako o teroristickém útoku. Když ale "bílý" provede totéž, tak se v titulku tento zločin označí za "zbabělý zločin na muslimy", jako by muslimské zločiny nebyly také zločiny zbabělců. Ale zřejmě podle našich medií jsou vraždící muslimové hrdinové, když často při útoku sami zemřou. Hodně podivné posuzování stejného činu.
  • A neřvali útočníci náhodou "ALLÁHU AKBAR"? To jest "k zemi"?
  • Hmmm.Najednou "zbabělý útok".A co Francie,Německo,Nizozemí,tam to NEBYLO zbabělý?!
    Kdo seje vítr,sklízí bouři !!!
  • Oko za oko - zub za zub! Tak stojí psáno v Písmu . . .
  • i ten islámský pes musí poznat co to je když stříí ká krev nevinných. Dokud oni nepoznají nedají si pokoj. A přitom život islámského psa nemá žádnou cenu! Je třeba k nim přistupovat jako oni k nám. A tam v Kanadě mohou být rádi, že to tam kluci nevzali rovnou buldozerem. Jo hoši doba hájení islámu skončila. Začíná období : oko za dvě oka, zub za tři zuby!
  • Stalingrad
    Vždyť ti slimáci přeci touží být co nejdříve u Alláha -při vousu prorokově....tak jim jen splnili jejich největší touhu a přání !!!! Když se kozomrdi vraždí mezi sebou je to podle tisku zbabělé,ale když vraždí bělochy,křesťany a další při atentátech je to hrdinství ??!! Hold původní obyvatelé kanady nevzívali Alláha,ani proroka machometána a první kolonisté byli křesťanského vyznání. Tak to bude další vlna nájezdníků kolonistů světa ve jménu Alláha.....A všude mají jen oni práva,původní a místní se jim musí na příkaz vlastizrádců přizpůsobit,živit je,aby se v klidu mohli množit..... *12* *12* *12* ...na každém rohu by mělo být zakopáno chcíplý prase a když se jim to nelíbí,ať táhnou budovat a šířit svou demokracii,vyznání do zemí svého původu !!!! Sibila měla pravdu " A KOLEM ROKU 2000 ZAPLAVÍ EVROPU BAREVNÉ PLÉMĚ A BUDE VÁLKA PŘEVELIKÁ,KDY ŽIVÍ BUDOU ZÁVIDĚT MRTVÍM A OBROVSKÉ ARMÁDY SE BUDOU VALIT EVROPOU !!!"
  • I já souhlasím, aby nenávistné lži ohledně spoluobčanů které často vedou sluníčkáři a dobroseři, byly trestné.
  • Je nejvyšší čas, udělat pořádek v pojmech. Tak zvaní "sluníčkáři" neustále jen rozeštvávají lidi. Vytvářením dezinformací a překrucováním skutečnosti podsouvají světu, že Češi jsou nacisté, fašisté, rasisté, xenofobové (...) aniž by zřejmě vůbec znali pravý význam těchto slov. Mnozí lidé pak podléhají tomuto klamu a pomalu se názorově přesouvají tam, kde je chtějí tito provokatéři mít. Hlásáním těchto nesmyslů se jednak dopouštějí hanobení národa, jednak ohrožení státu, obzvláště v dobách zvýšeného nebezpečí v Evropě. Češi NEJSOU rasisté a nikdy nebyli. To je jenom chiméra "sluníčkářů", provokujících v kdoví koho zájmu. Je nutno přestat se o ně zajímat a prostřednictvím státních orgánů hledat a trestat viníky těchto záludných provokací. Podotýkám, že mnozí jsou nepochybně nevzdělanci, neznající genetiku ani historii tohoto území několik století zpět. Nebo jsou to osoby, balancující na hraně zákona, které, znajíce skutečnou situaci, záměrně ji překrucují.
  • Multikulti je nesmysl, vždy bude většina jedné kultury pohrdat tou druhou a naopak. Kdo se nechce bezvýhradně přizpůsobit hostitelské zemi, měl by se raději vrátit do země svého původu.
  • ne *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit