Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • šíitů na sunity nebo sunitů na šíity??
  • "Kanadou otřásl 'zbabělý útok na muslimy'. Zemřelo šest lidí"
    .
    Kdyby se po teroristických útocích v Evropě psalo o zbabělých útocích na křesťany a ateisty, tak bych to bral. Ale takhle už je to zase na blití z té vaši nekonečné manipulace, zkreslování a úprav. Zkuste si vygooglovat jestli si některý státník dovolil prohlásit něco o útoku proti křesťanům.Nenašel jsem..... Banda křiváků to je....
    • A ani v tomto případě to nenazvali obdobně jako současný útok. To nebyl útok na křesťanskou víru? Nebo na katolíckou?

      '"Sever Francie paralyzoval další útok. Dvojice ozbrojenců zavraždila v kostele ve městě Saint-Étienne-du-Rouvray kněze. Další z celkem pěti rukojmích bojuje v nemocnici o život. Přivolaná zásahová jednotka vrahy zastřelila. Francouzská média píší, že útočníci vykřikovali Alláhu akbar, tedy Bůh je velký. K útoku se přihlásil Islámský stát. "
  • Je nejvyšší čas, udělat pořádek v pojmech. Tak zvaní "sluníčkáři" neustále jen rozeštvávají lidi. Vytvářením dezinformací a překrucováním skutečnosti podsouvají světu, že Češi jsou nacisté, fašisté, rasisté, xenofobové (...) aniž by zřejmě vůbec znali pravý význam těchto slov. Mnozí lidé pak podléhají tomuto klamu a pomalu se názorově přesouvají tam, kde je chtějí tito provokatéři mít. Hlásáním těchto nesmyslů se jednak dopouštějí hanobení národa, jednak ohrožení státu, obzvláště v dobách zvýšeného nebezpečí v Evropě. Češi NEJSOU rasisté a nikdy nebyli. To je jenom chiméra "sluníčkářů", provokujících v kdoví koho zájmu. Je nutno přestat se o ně zajímat a prostřednictvím státních orgánů hledat a trestat viníky těchto záludných provokací. Podotýkám, že mnozí jsou nepochybně nevzdělanci, neznající genetiku ani historii tohoto území několik století zpět. Nebo jsou to osoby, balancující na hraně zákona, které, znajíce skutečnou situaci, záměrně ji překrucují.
    • I já souhlasím, aby nenávistné lži ohledně spoluobčanů které často vedou sluníčkáři a dobroseři, byly trestné.
  • O co byl tento útok zbabělejší než útoky islamistů v Evropě? Útočící islamisty ne nutné ničit jejich způsobem, bez slitování.
  • jen se midlej mezi sebou jedna odnož islámu nesnáší druhou *12*
  • zbabělý útok na muslimy???? a muslimské útoky na křesťany jsou jaké, hrdinné?
  • Multikulti je nesmysl, vždy bude většina jedné kultury pohrdat tou druhou a naopak. Kdo se nechce bezvýhradně přizpůsobit hostitelské zemi, měl by se raději vrátit do země svého původu.
  • To jsem rád, že Kanada uprchlíky vítá, a na jejich vyznání nehledí.

    Ať si jich tam vezmou co nejvíce, alespoń nepolezou k nám.

    Před několika lety tam vítali cikány, ale už je to nějak přešlo... *1*
  • jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

    Ta zvrácená islámská ideologie nepatří do civilizovaného světa.
  • Stalingrad
    Vždyť ti slimáci přeci touží být co nejdříve u Alláha -při vousu prorokově....tak jim jen splnili jejich největší touhu a přání !!!! Když se kozomrdi vraždí mezi sebou je to podle tisku zbabělé,ale když vraždí bělochy,křesťany a další při atentátech je to hrdinství ??!! Hold původní obyvatelé kanady nevzívali Alláha,ani proroka machometána a první kolonisté byli křesťanského vyznání. Tak to bude další vlna nájezdníků kolonistů světa ve jménu Alláha.....A všude mají jen oni práva,původní a místní se jim musí na příkaz vlastizrádců přizpůsobit,živit je,aby se v klidu mohli množit..... *12* *12* *12* ...na každém rohu by mělo být zakopáno chcíplý prase a když se jim to nelíbí,ať táhnou budovat a šířit svou demokracii,vyznání do zemí svého původu !!!! Sibila měla pravdu " A KOLEM ROKU 2000 ZAPLAVÍ EVROPU BAREVNÉ PLÉMĚ A BUDE VÁLKA PŘEVELIKÁ,KDY ŽIVÍ BUDOU ZÁVIDĚT MRTVÍM A OBROVSKÉ ARMÁDY SE BUDOU VALIT EVROPOU !!!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit