Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smrada to přestalo bavit, hurá, jdu bouchnout šáňo. *15*
  • Tím končím neb je zbytečné tu ztrácet čas. Debata tu jako vždy není. Jeden hlupák si tu Gayínkuje a Semjonuje. Když tu Simona byla tak nadával. Když odešla tak nadává ještě víc.
    Asi proto že nyní všichni jasně vidí že Trollem a ničitelem debat jsi ty sám.

    Simona je na Facebooku. Lenka Křenková. Což je stránka její máti.
    Ale jsou tam i zajímavější lidé. Třeba Milan Markovič. škoda že mu TV nedá prostor. Má stále ostré, trrefné postřehy a nuly jako Suchánek či Ruda z Ostravy by hravě strčil do kapsy.
    Co umřel pan Šimek nemáme tu politický humor. A to je škoda. Slunce v duši.
    • Politické harašení a s politiky netančím? Šimek byl opravdu skvělý. Slovní koncert.
      Markovič měl také problémy když ho Mečiar vyštval do Čech.
      A Bubílková dopadla stejně. ČT ji zrušila pořad, když zarýpala do Julínkova stínu Cikrta.
  • Ono by neškodilo kdyby Tiscali na konci každého týdne zveřejnilo tabulku - přezdívku a kolik času zde daná osoba byla. Jako na Facebooku. tam vidíte zda je někdo připojený nebo ne. tím b odpadlo hádání kdo tu skutečně je a kdo ne. I údaj kolik hodin tam daná osoba nebyla.

    A možná by došlo i na největší křiklouny jako je hrdina Pitkin Putin. Protože ne nadarmo se říká zloděj volá chyťte zloděje. V jeho případě multinick volá chyťte multinicka
    Tiscali zvaž tento návrh.
  • Chcete-li zvětšit penis...obraťte se na premiéra čr *15*
  • Ruský Homosexuál Tirador placený Ruskou ambasádou za lhaní, kradení niců a naklikávání bodů zase předvedl komunistické totalitní uvažování.

    Prý někdo s ním debatu prohrál. Prober se nulo. O tom který názor je a není správný už nerozoduje vaše komunistická partaj která si desítky let uzurpovala moc.
    O Bohouších jsem nepsal vůbec nic. To že ty smícháš dest různých lidí do jedné osoby je tvůj problém psychopate.
    O hlasování raději pomlč. Ruský homosexuál BTW vždy dostane desítky bodů za vteřinu. Podvádí tak okatě že už si toho každý všiml.
    • Americký probruselský homosexuál simon opět perlí. Jasně, o tom kdo vyhrál rozhoduje tvoje "poctivé naklikání vlastních bodů". To už dávno vím, simone. Proč nepíšeš k věci, abys mi oponoval názorem? A co tak tapetka o Rusku, jak to tam koulí na levačku, by nebyla? Seš lepší, než černá kronika, simone. Vyderžaj, pioněr! *14* Napíšu baťkovi Vladimirovi, aby tě pozval na daču, co ty na to, simone. Potřebujeme tam nějaké simony, k posluze. To víš, když je klan více než Německo, všechno jde. *14*
      • Ruský homosexuále tiradore. Tapetky tu nejsou protože tapetářka Simona odešla
        na Facebook. Pokud to tvlůj pidi mozeček není schopen pochopit tak se tu ztrapňuj i nadále.

        S hlasama tu vesele podvádí tvůj ruský homosexuální kolega BTW, který za vteřinu napráská i desítky bodů.
        • Simone, je pravda, že jak americký homouš si i ten ruský homouš? Tedy multihomouš? *14* *14* *14*
          • Homosexualitu tu stále propaguješ jenom ty Ruský BTW tiradore. *15* *15* *15*
    • Zalez makakovo lejno, co tu smrdí nonstop. Ty jsi prohrál už jen tím, že ses narodil, hňupe. *15* *15* *15*
      • Nonstop tu smrdíš ty, Ruský agente zlej BTW Putine Rybanne juro soldere trolle. *15*
        • No samo magore, další reakce je naprosto zbytečná neb s amrdolským blbem klikáčkem nemá smysluplná diskuze smysl. Pánbůh ti mnoho rozumu nenadělil ale nezoufej, ve Fašingtnu jistě najdeš flek v Mekáči.*15* *15* *15*
  • Vynikající hudební skladatel Sergej Rachmaninov si v roce 1917 zachránil útěkem do Švédska před bolševickou lůzou holý život. Avšak Rusko, které stále oslavuje jeho komunistické pronásledovatele, nemá na jeho odkaz morální nárok.

    O osudu Rachmaninových ostatků rozhodnou jeho příbuzní, je to jejich výsostné právo. Jenomže jemu by se určitě v hrobě na Novoděvičím hřbitově v Moskvě, kam by ho chtěli převézt, nelíbilo. Těžko by mohl hodnotit pozitivně současné Rusko, které stále obdivuje a uctívá ty, co mu ublížili, co mu vypálili jeho domy a zničili majetek, vyhnali ho s rodinou z rodné země a povraždili miliony lidí. V ruských městech stále stojí sochy masového komunistického vraha Lenina, v Moskvě na Rudém náměstí pořád straší jeho krematorium a prezident Vladimír Putin prohlásil o dalším rudém velezločinci Stalinovi, že to byl schopný manažér. Ne, do takové země by Sergej Rachmaninov určitě nechtěl.
    • Další projev zoufalství je to tvé multiklikání plus bodů - sám sobě. Je vidět, že jsi jakýsi napaprčený, simone. *14*
      • Nejmenuji se Simon. Pokud jsi duševně chorý tak se hlaš v Bohnicích.
        Na naklikávání bodů 30 až šedesát za vteřinu je na Tiscali tvůj ruský homosexuální kollega BTW. *15* *15*
        • Je vidět, žes zdatný žák. Nejen v tom klikání, americký homosexuále simone. *14* Bejt tebou, tak ten Brusel ještě zvážím, kdo ví, co tě tu čeká, až budeš vítat své muslimské bratrstvo. *14*
    • simone, vždy, když jsi v diskusi prohrál, tak vždy začneš tapetovat nesmysly z ruskou tématikou o "píp". To je zlozvyk, simone. A je k ničemu. I příště budeš názorově znemožněn. *14*
  • Obohacení prachem a olovem se naplňuje. *11*
  • Který klan?? Makrela bubu family? *15*
  • Škůdce člověk nepřesvědčí, ale musí je zastavit. V oblasti svobody podnikání si Česko nestojí úplně špatně, nicméně příklady má na Západě, nikoliv na Východě, a to přesto, že někteří neznalí jedinci tvrdí opak.

    Renomovaný kanadský institut Fraser nedávno zveřejnil žebříček ekonomické a podnikatelské svobody za letošní rok. Mezi tři nejsvobodnější ekonomiky světa patří Hongkong, Singapur a Nový Zéland. Desátou příčku obsadila Velká Británie, USA jsou šestnácté, Německo je 29. a Česká republika drží 42. pozici ze 157 hodnocených ekonomik. To není nejhorší, ale ani k chlubení. Asi nemá cenu psát o překážkách, které u nás brání větší podnikatelské svobodě. Jistě k nim patří třeba poměrně zdlouhavé zakládání firem. Máme zkrátka, co zlepšovat.

    Nicméně v tomto žebříčku obsadila Ruská federace 99. místo, čili se nachází ve spodní polovině. To jasně dokazuje, že podnikání v Rusku je rizikovou záležitostí. Proto je pro mě těžko pochopitelné, že někteří jedinci a to včetně těch ze Strany svobodných občanů, pro které je údajně svoboda jednotlivce tou nejvyšší hodnotou, vzhlíží s nadšením k Rusku, které prokazatelně svobodu lidské individuality dusí a slušné podnikatele likviduje.

    Vysvětlení je několik. Buď jsou vážně tak neinformovaní, ideologicky zaslepení bývalým rudým režimem nebo šíří lži vědomě, a to je horší. Anebo jsou spjati s mafiemi, které likvidují slušné lidi, a tento styl jim vyhovuje. To je také vysvětlení.

    Je obecné známou skutečností, že v Rusku dosahuje korupce tragických rozměrů, justice soudí podle příkazů mocných a právní ochrana podnikatelského prostředí de iure neexistuje. Pokud člověk nemá v kremelské říši za sebou starosty, gubernátory či šéfy místní policie, pak je jeho podnikání stejně rizikové, jako hrání si se sirkami na benzínové pumpě.
    Doložil jsem více příkladů, kdy lidé v Rusku přišli o své firmy, protože stáli v cestě mafiím. Krásně to uvedl server Patria Online, že současné Rusko je v podstatě zločineckým syndikátem, který se schovává za stát.
    • simone, pro tebe je každý oponent ruský gay. Kolik nicků máš, tak velký jsi podvodník. *14* *14* *14*
      • Vadí ti holka Simona a kopeš za rusáky. Takže jsi logicky Ruský Gay tirador.
        Tvůj Ruský kolega BTW lidem nicky krade a ty pak pokrytecky křičíš: darebáci mění nicky.
        Ano mění je, když je kradete. Střídání nicků je jediná obrana proti zlodějlm nicků jako jsi ty.
        • Žádná Simona tady nediskutuje. Tu podsouváš pouze ty a všem. Pokud ses nestačil převléct do ženských šatiček, tak jsi jen simon. Střídání nicků není žádná obrana proti mně. Není nutná. Já mám jen jeden, s emblémem tiscali. A ten mi stačí. Na čem to ujíždíš? Ne že bych měl potřebu, či zájem, ale čistě ze zvědavosti.... *14*
          • Simona tady diskutovala. Simon tu nikdy nebyl. Toho vytvořila až ta vaše ruská pakáž.
            A to tak že koníte jméno. Takže zase po komunisticku lžeš a pravdu kroutíš k nepoznání,.

            Nicky kradete. Tvůj ruský homosexulní kolega BTW krade nicky všem kdo si dovolují s ním nesoulasit. Duševní mrzák BTW asi stále nechápe že toto je debata. Ne soukromá stránka olizovačů Putinova zadku
            • Ouchyla budeš spíše ty tiradore, když nemáš rád ženský *15* *15* *15*
            • To si ale vyříkej, simone, sám se sebou. Neb ten multinickový oochyl jsi ty sám. *14* *14* *14*
      • simone, pokud jsem někdy použil nick Bohouš, dávám svolení ke smazání mému účtu. A to stejně chci po tobě-pokud jsem nikdy - ani jednou, nepoužil nick Bohouš, dáš ty svolení adminovi ke smazání svého účtu. To je fér...že? *14* Pravda vyděsí!, že, simone!!! *14* *14* *14*
        • Nejmenuji se Simon takže se obrať na někoho jiného, homosexuále tiradore.
          • Zapomněl jsi napsat "ruský"...americký homosexuále simone. *14*
            • Tobě trvale vadí zdejší holka Simona takže jsi ruský homosexuál Tiradore.
              Nejmenuji se Simon. Pokud máš halucinace tak přestaň s fetováním vodky *15*
      • Tiradore, Ruský Gay jsi proto že ti vadí zdejší slečna Simona.
        Takže jsi logicky spíš na chlapečky. Já nemám potřebu nikomu konit jména.

        Ty jsi navíc i pěknej pokryteček. Tvůj ruskej homosexuální kolega BTW zde krade nicky a ty se pak pohoršuješ nad tím že lidi mění nicky. *15* Jistě, když je kradete.
        Střídání nicků je jediná obrana proti jejich kradení.
        Jdi raději na ruskou ambasádu pro instrukce co máš psát. Sám jsi se přiznal že tě za lhaní platí
        • Já s žádnou slečnou Simonou nevedu debatu. Já tě oslovuji -po kolikáté dnes už? Jo, po miliondruhé, že jsi simon, což je termín pro hlupáka, v těžším kalibru, který by zde neprošel přes "kodex" - cenzurovaný text. A zase lžeš, když píšeš, že Bohouš je vlastně tirador. Není. A pokud to chceš takto směřovat do lží a trapností, tak OK, ale ty jsi potom americký gay. Nevím, co chceš ještě vyčítat nějakému svému "ruskému gay".... *14* *14* *14* A propos, nestojím o žádné "teplé" slovo", simone. *14*
          • Vadí ti zdejší slečna Simona které koníš jméno na Simin. Z toho je jasný že ti vadí holky a jsi spíše na chlapečky. A protože kopeš za rusáky tak jsi logicky Ruský Gay.

            Já s tebou debatu také vest nehodlám. Nechci ztrácet čas s hlupákem jako jsi
            • Jediný multinick na Tiscali je Ruský homosexuál zlej BTW Rybanna jura solder troll. *2*
            • A trapně se opakuješ, multinicku simone. To je další z tvých typických projevů. Schíza a těžká, s tím jdi k lékaři... *14*
  • Pokud má národ Čechů úspěšně přežít ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,tak to chce dvě věci.Je třeba zprovoznit dostatek katovských mučíren a všechen lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a Česko z bídačil co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách.Navíc provést takové znárodńování,že by se mohli i komunisté padesátých roků učit jak se má pořádně znárodňovat.Na druhém místě je třeba začít důchodcům za jejich podíl na instalaci stávajícího kapitalistického svinčíku začít vyplácet důchod převážně na holý zadek bejkovcem.Ve zdravotnictví je třeba aby uvedení důchodci měli nárok jedině na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Se starými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit