Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Romík (lat. Cikanium) - chem. zn.Ci, nejedná se o prvek, ale pouze stabilní izotop india. Je hojně zastoupený na zemském povrchu. Základní fyzikálně chemické vlastnosti: romík je hnědý, měkký, ... zapáchající, poloblb.

    Jeho hustota 1,2g/cm3 je vyšší než hustota vody, to znamená že v ní neplave. Romík je hořlavý, vyniká značnou hydrofobií, naopak dobře vstřebává alkohol. Je magnetický - přitahuje železo, ale i barevné kovy. Atomy romíku se nevyskytují samostatně, ale vytvářejí homonukleární molekuly zvané klany, které mohou dále polymerovat do tzv. tlup. Sloučeniny:koncentrovaný je prudce nebezpečný,proto je vhodné ho ředit olovem.

    Využití: využití romíku (Romíka) v praxi je mizivé.....
  • Jak může někdo nemít rád tuto utlačovanou,mírumilovnou menšinu do které se proti její vůli cpou love horem-spodem??? *15* *15* *15* ať žije Kocáb a všichni Indové *15*
  • Můj dědeček byl před válkou sedlák a občas se mu ztratila nějaká ta slepice; říkalo se, že je kradou cikáni, nicméně nikdy ta ztráta nebyla tak velká, aby z toho měl těžkou hlavu. Sedm roků po válce mu komunisti ukradli všecko i s barákem, a musel se vystěhovat do pohraničí, do domku po Němcích vyrabovaném tzv. českými zlatokopy. Tady někdo napsal, že lepší je sto cikánů, než jeden komunista a já s ním souhlasím!
    • až se tu budou řešit komanči přispěj jinak k tématu. diky
  • Ať jsme v evropě považovaný za rasisty či jak nám říkají ,ale už by se mělo s nima zatočit.Časem se na ně zapomene jako v americe na rudokožce.(Vím že je to drsné, ale je to tak).
  • mám ciga rád ale jestli je má buch radši ať si je veme *1* *1*
  • Agentura STEM by se měla věnovat užitečnějším průzkumů, protože současné výsledky průzkumu jsou již dávno známy a neměnné. Většina civilizovaných národů a národností jsou námi přijímání normálně, ale úroveň cikánů odkudkoliv je na tak nízké úrovni, a svých chováním a vyžírstvím tak zatěžující, že je naprosto normální je nemít v oblibě, natož v lásce.
    • a co pořadu na jejich obranu dávají,třeba dnes:
      Český žurnál: Gadžo
      23. 4. 2014, 20:00 - ČT 2
      Dokument, 60 min, Premiéra, Skryté titulky, stereo vysílání
      Režie: T. Kratochvíl
      Dokument. opakování 27.4./ČT2 a 29.4./ČT2. Dokumentární life-movie mladého filmaře, který na pár měsíců opouští svůj „bílý“ a pohodlný svět a stěhuje se do romského ghetta.
      Dokumentární life-movie mladého filmaře, který na pár měsíců opouští svůj „bílý“ a pohodlný svět a stěhuje se do romského ghetta. Režie T. KratochvílDokumentární film Gadžo je jakousi „life-movie“, jejímž obsahem je pokus mladého filmaře začlenit se do komunity tzv. nepřizpůsobivých občanů. Na půl roku se odstěhoval do Předlic u Ústí nad Labem, tedy do cikánského ghetta, které má tu nejhorší pověst. S kamerou namířenou na sebe se slušný Čech mezi „kopiemi Čechů“ stává hlavní postavou svého filmu. Snaží se hledat odpovědi na nejrůznější otázky, které provázejí soužití dvou etnik – „bílého“ a „černého“. Mezi Romy nachází nakonec řadu přátel a odpovědi na vyslovené i nevyslovené otázky hledají společně.
      • A mě by zajmalo kolik za tu kolaboraci dostal !! ČT opět dokazuje ,že je multikulti zasažena a je nereformovatelná !! Okamžitě tu mafii rozpustit !!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
        • je na tom vidět kdo je řídí
  • Lepší sto cikánů, než jeden komunista!
    • pro méně chápající, tedy pro tebe - podepisuj se Eva 2
  • Národnost nebo rasa nejsou důležité, podstatné je slušné chování.
  • Balogu,Balogu nenbasrnal sis na nogu
  • Více než polovina veřejnosti by tolerovala za sousedy také Židy, Chorvaty a volyňské nebo kazašské Čechy, taky arkticke, aljasske Čechy, ja jsem dokonce toleroval na trzisti bolivijskeho Peruance, ci snad to byl peruansky Bolivijec. Tlupy agresivnich parazitu se mne vsak prici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit