Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těch 36%, pro které je sousedství s cikány nepřijatelné zřejmě má s nepřizpůsobivými "rómy" vlastní zkušenost. 53% čechů má přibližnou představu, jak takové soužití může vypadat a zbylých 11% buď s nepřizpůsobivou menšinou vůbec nepřišlo do kontaktu a věří různým vládním agenturám, nebo vyznává bezpracný život na dávkách a ve špíně - i takoví češi se najdou (zatím mizivé procento, asi jako slušných cikánů).
    Ještě mi v průzkumu chybí koho mají a nemají rádi "rómové" ...
  • Zajímala by mě mě reakce lidí, kterým cikáni a jiná etnika nevadí (salónní humanisté), až by po celonočním "kulturním obohacování" museli vstávat do práce.
    • Ono by stačilo.Kdo si chce otevřít neziskovku se musí na 1 rok přestěhovat s celou rodinou do největšího géta a za sousedy musí mít největší gaunery.V rámci načerpání inspirace !! *1* *1* *14* *6*
  • Cikán=Slovák=Rom= stejná sebranka. *11*
    • Slováky vynech. A pokud ti vadí Romové-Cikáni co přišli ze Slovenska , tak poděkuj pravicovým vládám pod vedením ODS-Klause a spol. A pokud jim všem poděkuješ důkladně, možná i ručně, bude ti většina národa bude ještě vděčna.
  • Škoda, že během války všichni cikáni nevyletěli komínem.
  • A čeakl snad někdo něco jiného??? Vřed lidství - cikáni a komunisti - stejná pakáž - loupeže (znárodňování), vraždy (poltické popravy), ....... . Jedna svoloč - nepřizpůsobá lůza, jejiž úhynu v žádném množství není škoda, čím více tím lépe.
  • Podle jakého průzkumu? a kde se dělal? To už neřeknou. Ale aspoň uvedli,že cikány nemá nikdo rád, kdo je to rom nevím,ale možná je to jako s tím negrem v Americe,který je nyní afroameričan. No a zbytek? Vše co je od nás na jih a východ ať raději zůstane doma. Za souseda je nikdo nechce. Zvláště ty co chodí s ručníkem na hlavě a pod noční košilí mají AK-47. Vietnamce nemusím,zvláště ty jejich továrny na trávu a cigarety.Nevadí mně Slovák a Rus,ale UK už ano.
  • Více než polovina veřejnosti by tolerovala za sousedy také Židy, Chorvaty a volyňské nebo kazašské Čechy, taky arkticke, aljasske Čechy, ja jsem dokonce toleroval na trzisti bolivijskeho Peruance, ci snad to byl peruansky Bolivijec. Tlupy agresivnich parazitu se mne vsak prici.
  • Ano cikány nemám rád, romy neznám tak že nemůžu říct.Ze slováků mám rád slovendy.
    • AV ČR nedávno obdržela speciální grant na výzkum úkazu, kdy se Cikán (Cigán) narodí jako Cikán (Cigán) a časem se z něj stane ROM. Žádné výsledky Akademie zatím nevydala... *5*
      • Některé ústavy AV je lepší zrušit a není jich vůbec málo, protože se pitvají v blbostech, ovšem náležitě prošpikovanými cizími a odbornými výrazy, kterým nikdo nerozumí, někdy ani oni sami ne. Babiši - škrtej. Můžeš přidat i Ústav pro výzkum totalitních režimů, který zařaď do Historického ústavu AV jako oddělení, což bude stačit a ušetříš téměř 151 milionů ročně. .
      • něco jako Bar micva? *1*
        • Ty seš wool... *1* *1* *1* *1* ale tady to málokdo ocení, protože většina těch zdejších písaříků nebude vědět, vo co go... *1*
          • Tím jsi dal neuměle najevo,jak jsi inteligentní.Blahopřeju !
  • Agentura STEM by se měla věnovat užitečnějším průzkumů, protože současné výsledky průzkumu jsou již dávno známy a neměnné. Většina civilizovaných národů a národností jsou námi přijímání normálně, ale úroveň cikánů odkudkoliv je na tak nízké úrovni, a svých chováním a vyžírstvím tak zatěžující, že je naprosto normální je nemít v oblibě, natož v lásce.
    • a co pořadu na jejich obranu dávají,třeba dnes:
      Český žurnál: Gadžo
      23. 4. 2014, 20:00 - ČT 2
      Dokument, 60 min, Premiéra, Skryté titulky, stereo vysílání
      Režie: T. Kratochvíl
      Dokument. opakování 27.4./ČT2 a 29.4./ČT2. Dokumentární life-movie mladého filmaře, který na pár měsíců opouští svůj „bílý“ a pohodlný svět a stěhuje se do romského ghetta.
      Dokumentární life-movie mladého filmaře, který na pár měsíců opouští svůj „bílý“ a pohodlný svět a stěhuje se do romského ghetta. Režie T. KratochvílDokumentární film Gadžo je jakousi „life-movie“, jejímž obsahem je pokus mladého filmaře začlenit se do komunity tzv. nepřizpůsobivých občanů. Na půl roku se odstěhoval do Předlic u Ústí nad Labem, tedy do cikánského ghetta, které má tu nejhorší pověst. S kamerou namířenou na sebe se slušný Čech mezi „kopiemi Čechů“ stává hlavní postavou svého filmu. Snaží se hledat odpovědi na nejrůznější otázky, které provázejí soužití dvou etnik – „bílého“ a „černého“. Mezi Romy nachází nakonec řadu přátel a odpovědi na vyslovené i nevyslovené otázky hledají společně.
      • A mě by zajmalo kolik za tu kolaboraci dostal !! ČT opět dokazuje ,že je multikulti zasažena a je nereformovatelná !! Okamžitě tu mafii rozpustit !!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
        • je na tom vidět kdo je řídí
  • Cikánů znám v této zemi hodně,ani jeden mi nepřesvědčil o tom že může bít Rom.
    Jenom hledají sociální výhody a alkohol,práci tu neznají ta je bolí!!!

    Slovák to je člověk z kterého by jsme si v některých případech měli vzít příklad.
    A mám je rád.
    Cikán bbbbbbbrrr
    • A to ti nevadí, že si svůj problém s cigány řeší na náš účet ?? *16* *16* *16*
      Proč neděláme bordel jako Brusel ?? Oni mohou a my ne ?? *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit