Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až na dno blahobytu.
    Kapitalismus i socialismus jsou dědici městské kultury a jejich dvou vynálezů:principu kontroly pomocí peněz a principu kontroly pomocí byrokratického úřadu.Takto by se dalo pochopit, že nebudeme fandit těmto ismusům, ale čestnosti, spravedlnosti a dalším kladným vlastnostem, které tyto ismy zásadně nemají.Lépe řečeno nemají lidé, kteří tyto dvě zrůdnosti vedou.
  • Zeman je hloupý vlezdopprdelka ODS. Nová vláda a ministr vnitra není schopen se zbavit ODS pohrobků ředitelů a náměstků policejních ředitelů. Langer je vyházel a dosadil tam svoje příznivce! Soccani váhají, ale voliči jím to spočítají ve volbách!
  • Pro nevzdělané kozomrdy korektory překlad transparentu: USA a EU ruce pryč od Ukrajiny......tak tady neblej jak moc chce být Ukrajina pod vlivem demokratického USA a EU!
  • Západní agentůry uvádějí, že ukrajinští vojáci přebíhají k separatistům.Podle jednoho zpravodaje mají hlad.
    • Rasmussen už má jasno. Ty tanky tam poslal, za Kyjevem odhalenýma výsadkářema, Putin.
  • Jak se tady agenti KGB snaží oblbnout české pitomečky. Že by příprava na opakování "bratrské pomoci" z r. 1968?
    • Už jsi Notovi vyhulil čuráka?
      • Zeman ho hulí Topolánkovi, hádejte kolik mu dluží z voleb??Jen sledujte, koho navrhne do Ústavního soudu-hrůza a děs!
      • tečka hulí ptáky i jiným, ale je otázka kolik za to chce?
    • Blbečkem jsi akorát ty - tečko, NOTE, nyní pod nnn. . Tak si to už konečně přiznej. Oblbují akorát USA.

      Jugoslávie byla v režii USA, CIA, Sorose, Bilderbergu a německé EU, Wall Streetu. Kde jsi to Rusko měl, když Jelcin byl non stop zavirozovaný, doslova naložený ve whisce a vodce, rozkrádalo se a rozkládalo celé Rusko. Tak si ty svoje rádoby "moudra" nech pro blbce, jakým jsi ty sám.

      Rozkradený, u nás , je celý stát a kdo seděl - akorát Tykadlák. Dlouhý jako protekční spratek z extra rodinky, co tu nechal rozkrást při jeho privatitaci, když byl ministrem průmyslu, celý stát a zmizely 2 biliony je dnes královsky placen bankou Goldman Sachs a ještě ho chtěli na Hradě za prezidenta, a Zeman , dodnes nevysvětlil odkud byly peníze na jeho kampaň a na ten bilboardový prales. Z Ruska asi nebyly, když dnes by tak rád Rusko humanitárně zastrašoval, jako humanitárně bombardoval Srbsko. Jeden šmejd větší než druhý a podporovaný USA a EU a Wall Street a Bilderbergem i Trilaterální dohodou. Kárl von Sajrajt z Bilderbergu, který kope za ně , jeho manželka z fašistické rodinky a on sám podporuje fašisty banderovce na Ukrajině v Kyjevě i pod jejich červeno-černými vlajkami na Václavském náměstí. , ovšem s plnou hubou demokracie, lidských práv a svobody Tomu dnes nevěří už ani dětičky z mateřské školky, pokud jim nechybí mozek, jako tobě. Ty máš hlavu, jen aby ti nepršelo do krku.
  • V zájmu budoucích generací Rusů je co nejrychleji ukončit drancování svých surovinových zdrojů z evropské části Ruska, na to aby uspokojila zájmy EU a Ukrajiny.Tyto surovinové zdroje se Rusům pod zemí nezkazí tak je ponechat pro další generace Rusů.Prodávat pouze tyto produkty z východních částí Ruska a to Číně a Indii.Za Evropu je v zájmu Ruska zavřít vrata natrvalo.Protože kapitalistické země mají jediný cíl a to Rusko co nejvíce zbídačit.Proto s EU je třeba přerušit,co nejrychleji veškerou obchodní výměnu.Nejlépe pár měsíců před začátkem topné sezony.Do té doby pokračovat ve zvyšování obchodní výměny s komunistickou Čínou a Indií.Rovněž přerušit veškerou obchodní spolupráci s Ukrajinou.Uvedenný postup,bez jediného výstřelu nasměruje jak Ukrajinu,tak EU do svižného státního bankrotu.USA se v cestě do státního bankrotu k nim přidá.Seskupení Rusko,komunistická Čína a Indie pak budou největší silou ve světě,Jak ekonomicky,tak vojensky.
    • A koho co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách??? To z tvého textu nevyplýváa bez toho to přece nemá cenu??? *1* *1*
      • Hele, na katovských mučírnách co nejkrutěji odporážel vždy jakýsi Klas. Tak nekraď.
  • Ano, situace je opravdu už na pováženou. A co dělá naše vláda. Tlachá. Možná by nebylo tak od věci jet se poradit do Izraele , jak se má bránit územní celistvost. A konečně už začít něco dělat. Nebo snad všichni spoléháte na samospásné NATO. Blázni. Nechájí nás v tom , jako v r.38.
    • Jdi se vycpat legionáři. jinak tečko bezmozková

      . My na žádné NATO nespoléháme, my ho nechceme, chceme z NATA vystoupit a být neutrální jako Rakousko, Švýcarsko a Skandinávie. My jsme pro žádné NATO v referendu nehlasovali, neboť pro jistotu žádné nebylo. O nás bez nás rozhodla věrchuška. A k tomu dříve nebo později dojde, že tu neutralitu získáme.
      • Neutralitu si mohou dovolit pouze bohaté státy.
  • Ukrajina bude Ruská a svobodná!! *14*
  • Hledám-li pravdu, pak musím odhlednout od otázky koho mám nebo nemám rád. Otázkou je, zda by ten který stát mohl věc řešit jinak či jednodušeji.
    Rusko: Úspěšná olympiáda přitáhne následně hory turistů, pokud nebudou zastrašeni jeho jednáním, sic. Rozdělením, nebo i připojením zadlužené Ukrajiny přijde o peníze, které dluží jen jemu. Ztratí prestiž a důvěryhodnist svých spojenců po světě, jako Čína, Indie a Brazílie. Dostane se do přímého sousedství s natem, které vůbec neplní to, co bylo dohodnuto t.j. vzájemné rozpuštění jeho a Varšavské smlouvy. Poštve si proti sobě 2/3 sousedního národa a bude mít stálé nepokoje ve svém pohraničí. Blokově neutrální Ukrajina přestane přerušovat pás stále více se utahujícího obkružování Ruska.
    Amerika: Konečně získá další potřebné přírodní zdroje a levnou lidskou výrobní sílu. Další nástupiště k opakování tohoto postupu i v Rusku. Možnost ještě těsnějšího vojenského obstoupení Ruska. Kontrolu nad jeho vývozníma cestama (plynovody). Zničení jeho obchodních vazeb s EU a současně podvázání závislosti EU na vlastních rozhodnutích.
    Myslím že nemusím pokračovat.
    Každému, kdo je schopen střízlivému uvažování musí být přeci jasné, že Rusko by muselo být neschopné samostatné existence, kdyby dělalo tak nesmyslně časované a hloupé kroky a kdo tedy je odpovědný za daný stav a situaci.
  • Nevážená neurozená platově podhodnocená lůzo!

    Uvědomte si že naše zlodějská ( tržní ) společnost v podobě USA/EU stojí před krachem.
    Pod náporem korupce zlodějen nezaměstnanosti a strádání se prohnilá Západní stavba hroutí.
    Řešením je tedy obsadit Ukrajinu a po vzoru Česka tam vše domácí zničit - tím se otevře
    prostor a trh pro západní zboží i podnikavce kteří si zase pěkně namastí kapsu.

    Dalším možným osvědčeným řešením je malá válka proti slabému státu která roztočí zbrojení
    i ekonomiku - Obama chtěl válku ale Putin dokázal Syrskou zem ubránit.
    Tak se nyní rozpoutala panika a státečky budou utrácet velké peníze za druhořadé zbraně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit