Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli by si jít pro dvacet ran býkovcem a ne pro důvěru.
  • Nečas dělá ostudu v zahraničí. Píše se tam o něm jako o neschopném arogatním politikovi.
  • Měla by jít tak do pr..........
  • Taková vláda a h.... je totéž. Rujnuje tuto zemi.
  • Páni provládní poslanci, národ s Vámi hrdě pohrdá, jste prazititi tohoto státu a generální stávka všech odborů a ohromná protivládní demonstrace Vám už ukáže.... Po svých už neodejdete. *16* *16* *16* *12* *12* *12*
  • z projevu Nečase:
    shrnuto všichni se máme podle výsledků dobře, nízká nezaměstnanost, dostatečně vysoké platy a proto musí být reformy aby se zdokonalil sociální systém a měli se ještě lépe. Proto se musí všeobecně zdražovat a dělat reformy, aby jsme se měli ještě lépe.
    ČSSD to aby jsme se měli dobře blokuje a je proti tomu aby jsme se měli lépe. Tedy aspoň my nahoře.
    Dodávám: dobře si pamatuji, že s nepopulárnímy kroky, to jest zdražování apod. začalo dělat ČSSD po 8 letech vlády ODS, kdy už se skoro nic nedalo prodat. ODS si udělalo dopředu dobrou reklamu aby bylo v dalších volebních obdobích zvoleno. Což se mu podařilo s menším podvodem na voličích, kdy se vytvořily středopravé strany, které pak pomohli s vládnutím straně ODS.
    Změny se musí udělat, to je jasné. Peníze nejsou, a to díky různým nepotrestaným odkloněním. U nás se začali dělat vlastní zákony, které byli dost špatné. Místo toho aby se to dobré převzalo z již fungujících demokracií. Asi to bylo účelové, aby se mohli ulévat finance z rozpočtu státu. Atd. ...
    *5*
  • Nejsem levičák, ale Nečasovu vládu nechci pro jejich deformy,kterým říkají reformy a jsou kritizovány The Economist. Tato vláda jde jen cestou škrtů na nesprávných místech o názvu protikorupční vláda se muásí každý soudný člověk tomu zasmát. Je to vláda politických dinosaurů založená na přeběhlících z VV a takovoutu vládu si opravdu nepřeje 80 procent obyvatelstva tohoto národa. Pakliže bude vládnou nadále čekají naší zemi generální stávky a protivládní demonstrace a vláda bude muset stejně nakonec odstoupit. Na závěr bych dodal, že této vládě nevěřím ani "dobrý den!.
  • Na vedlejším serveru je informace o napadení školačky v Tanvaldě cestou do školy od skupiny mladíků našich milých spoluobčanů. Všichni ti, co by teoreticky mohli najít nějaké řešení ( zákoné, právní, technické, organizačmí, nevím...) jsou právě ve sněmovně na předem dohodnuté parádě, která nejspíše stejně nic nepřinese ( vlastně ani nemůže , výsledek je jasný předem, pouze se potvrdí) a je nejspíše ztrátou času. Je to smutné.
  • Teď mají šanci odejít bez újmy na zdrav.

    Za rok....kdo ví?
  • Ti mají kliku, že nemusí žádat občany. Tak to je to dohoda v partě darmožroutů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit