Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli by si jít pro dvacet ran býkovcem a ne pro důvěru.
  • Nečas dělá ostudu v zahraničí. Píše se tam o něm jako o neschopném arogatním politikovi.
  • Měla by jít tak do pr..........
  • Taková vláda a h.... je totéž. Rujnuje tuto zemi.
  • Páni provládní poslanci, národ s Vámi hrdě pohrdá, jste prazititi tohoto státu a generální stávka všech odborů a ohromná protivládní demonstrace Vám už ukáže.... Po svých už neodejdete. *16* *16* *16* *12* *12* *12*
  • z projevu Nečase:
    shrnuto všichni se máme podle výsledků dobře, nízká nezaměstnanost, dostatečně vysoké platy a proto musí být reformy aby se zdokonalil sociální systém a měli se ještě lépe. Proto se musí všeobecně zdražovat a dělat reformy, aby jsme se měli ještě lépe.
    ČSSD to aby jsme se měli dobře blokuje a je proti tomu aby jsme se měli lépe. Tedy aspoň my nahoře.
    Dodávám: dobře si pamatuji, že s nepopulárnímy kroky, to jest zdražování apod. začalo dělat ČSSD po 8 letech vlády ODS, kdy už se skoro nic nedalo prodat. ODS si udělalo dopředu dobrou reklamu aby bylo v dalších volebních obdobích zvoleno. Což se mu podařilo s menším podvodem na voličích, kdy se vytvořily středopravé strany, které pak pomohli s vládnutím straně ODS.
    Změny se musí udělat, to je jasné. Peníze nejsou, a to díky různým nepotrestaným odkloněním. U nás se začali dělat vlastní zákony, které byli dost špatné. Místo toho aby se to dobré převzalo z již fungujících demokracií. Asi to bylo účelové, aby se mohli ulévat finance z rozpočtu státu. Atd. ...
    *5*
  • Nejsem levičák, ale Nečasovu vládu nechci pro jejich deformy,kterým říkají reformy a jsou kritizovány The Economist. Tato vláda jde jen cestou škrtů na nesprávných místech o názvu protikorupční vláda se muásí každý soudný člověk tomu zasmát. Je to vláda politických dinosaurů založená na přeběhlících z VV a takovoutu vládu si opravdu nepřeje 80 procent obyvatelstva tohoto národa. Pakliže bude vládnou nadále čekají naší zemi generální stávky a protivládní demonstrace a vláda bude muset stejně nakonec odstoupit. Na závěr bych dodal, že této vládě nevěřím ani "dobrý den!.
  • Na vedlejším serveru je informace o napadení školačky v Tanvaldě cestou do školy od skupiny mladíků našich milých spoluobčanů. Všichni ti, co by teoreticky mohli najít nějaké řešení ( zákoné, právní, technické, organizačmí, nevím...) jsou právě ve sněmovně na předem dohodnuté parádě, která nejspíše stejně nic nepřinese ( vlastně ani nemůže , výsledek je jasný předem, pouze se potvrdí) a je nejspíše ztrátou času. Je to smutné.
  • Teď mají šanci odejít bez újmy na zdrav.

    Za rok....kdo ví?
  • Ti mají kliku, že nemusí žádat občany. Tak to je to dohoda v partě darmožroutů.
  • ještě jeden příspěvek ze seznamu:
    Tato vláda se dostala k moci na základě
    podvodu a předvolebních lží, a pomocí demagogie a lží se drží u moci.
    Vláda, která slibovala, že v žádném případě nabude zvyšovat daně, daně zvyšuje jak o život.
    Vláda, která o sobě tvrdí, že je vládou rozpočtové odpovědnosti, má schodky více než dvojnásobně větší než rozhazovačné vlády ČSSD.
    Zodpovědná pravice, přebírala zemi v roce 2006 s dluhem 802 miliard, a nyní je dluh 1,61 bilionů. Takže zodpovědná pravice za necelých 6 let, zadlužila zemi o 800 miliard, k čemuž je nutno připočíst 156 miliard státní rezervy, kterou Topolánkova vláda převzala od vlády Paroubkovy, a která se jaksi ztratila. Takže celkový dluh pravice za necelých 6 let je neuvěřitelných 960 miliard.
  • Jedna pravdivá reakce na seznamu:
    TATO VLÁDA NEBYLA VOLENA VOLBAMI!!!!!

    Ve vládě jsou již lidé a strana,kteří nejsou zvoleni řádnými volbami!!!!
    V Čr je 84 stran,které by chtěli mít své zástupce ve vládě.
    Proč by je tam měla mít paní Peake a její fan Club?
    Máme ještě parlamentní demokracii?
    Ať si přijde paní Peake se svojí stranou řádně ve volbách pro hlasy!
    To by asi dopadlo...
  • Když už se rozhodli a jdou, mohli by případně jít až do "zadele", to by bylo to nejužitečnější, co by za dobu vládnutí udělali.
  • Důvěru bude mít i když ji nemá....
  • Hlasovánío důvěře_ Snad o pokračování korupce a zlodějáren.
  • Je zcela jisté, že tihle paznechti si rybník nevypustí a že dál budou sedět v lavicích, jak žába na prameni, vyhodit, zavřít a zabavit nakradený majetek, to je jediná správná cesta a cestou mlátit jejich přisluhovače, jedině tak se udělá zde pořádek, už bylo dosti jejich lží a slibů, Kalousek sedí ve vládě 22 let, většinou min. financí a kam jsme to dotáhli s ním, podniky prodány, vykradeny, vše české prodáno a finance na kontech dacanů, včetně chemika.
  • Proč? Morava je skvělá.
  • Tato Vláda nesmí podat demisi!
    MUSÍ BÝT VYHOZENA SE VŠEMY DŮSLEDKY!
    Než bude tato vláda postavena před spravedlivý soud, tak všichni její členové budou dopraveni šupem do jejich domovské obce, aby jim jejich voliči mohli poděkovat.
  • Napsal jsi to velmi dobře s podklady, pokud ti bude někdo nadávat, je to hlupák, napsal jsi to, co si myslí většina poctivých občanů.
  • Souhlasím, je to tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit