Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jsem to tu někde psala. Zřejmě je stále někdo krmí nesmysly o pohodlném přístupu k financím a bezpracnému životu. Z druhé strany, jak by k tomu přišlo Německo, kdyby se jim tam tyto davy "ochotných" spoluobčanů nastěhovaly? Problém se má řešit tam, kde vznikl. Tedy, mladí zdraví přestěhovalci, vraťte se domů a udělejte si tam pořádek! Každá nyní vámi obtěžovaná země ráda přepošle finance na obnovu vašich zemí. A budete to mít, tak jak si přejete, jak si zasloužíte!!! Ale to je práce, co? A do toho jít nechcete. Tak tady nezaclánějte a pakujte se zpět!!! *16*
    • Jistě, krmí je převaděči, aby měli velké prachy ze svých "cestovek". Zajímalo by mě, zda po těchto lidech (nebo spíše dobře organizovaných skupinách) někdo "jde" už doma, na jejich území (myslím evropské tajné služby apod.). Někdo tohle musí organizovat a krýt, ti pologramotní uzenáči by se sami takhle promyšleně nedali dohromady !
      Lodě s uprchlíky nutno vracet zpět už na moři, v případě neuposlechnutí jejich lodě bez milosti potopit. Dále je třeba je zachytit již při vylodění na pobřeží a posílat ihned nazpět nebo převážet námořnictvem.
      Ono je ta výlučně ekonomická "emigrace" do Evropy potom rychle přejde ...
  • Přesně tak !
    A když pomáhat, tak výhradně na jejich území nebo blízkém okolí (tj. v Africe nebo Asii).
    Do naší Evropy ať se vyčůraně necpou, protože je zjevné, že většina Evropanů je tady nechce ...
    • Bobo, nejsi fašista, jen řádný člověk, který má všech 5 pohromadě.
  • protože jsou tady vyhlášení populisté co by si je hýčkali.Právě ti kteří umí mlátit hubou ale osobně by se páchnoucího nemocného típka z Afriky ani nedotkli.Jen budou pořád mlít plnou hubu ušlechtilých myšlenek.Zejména když tu šlechetnost zaplatí daňový poplatník.Ale poplatník je pro radikální řešení.Na sociální programy peníze váznou ale tady chátra rozbíjí svoje dočasné ubytování.Ještě že je hlídají policajti.Protože jinak bychom si je tady ukáznili sami! Kvalitně a dlouhodobě.Příkladně pro italy i francouze.Jsme národ Komenského.
  • I když ho nemam rad tak tenkokrat ma pravdu,jim nejde o život ale dostat se do Německa nebo do Velke Britanie kde jsou nejvyšší socialní davky v Evropě,hlavně nedělat,at udělaj pruzkum kolik jich v Evropě skončí ve fabrikach,ani 1%.Koneckonců naši opalení pronásledovaní imigranti už to zkusili a jak je rychle pakovali do ČR,když zjistili že největším pronasledovatelem je uřad prace a škola. *1*
  • Nevím proč a o čem to tady melete úplně mimo mísu. Zeman má 100% pravdu a je to náš prezident, který se nebojí říct tak jak to je. Maďaři si staví plot a EU je jim u zádele.Až vám za prdelkou vybuchne v marketu bomba, či nějaká kudrnatá trubka od koránu vytáhne sapík.. budete mluvit jinak. Podívejte se do Itálie,Francie, co už si ti "chudáci" dovolují.. je to na pováženou. Na uprchlíky se vyčlení miliony, řeší se kolik bude stát oprava Pendolina, ale na strojvůdce z Pendolina který zachránil spoustu lidí a museli mu amputovat nohu ... se skládají kamarádi a zaměstnanci drah, aby mu mohli zakoupit protézu. Takže takhle to je. K zblití...
    • Souhlasím se vším co je uvedeno. Dáváme peníze na cizí lidi, ze kterých nic nekouká a na vlastní občany nemáme. Kde to jsme?
  • z TOPky zase tuhle v e zprávách prohlásil, že jim musíme přijmou daleko vic.Protože to potřebují.Panečku to je populista.V životě se jediného páchnoucího vandráka ani nedotknul.Vždy bude okolo něj dostatek lidí kteří mu v tom zabrání.Ale daňový poplatník by je měl převychovat živit šatit a zařazovat mezi sebe!Ještě že jsou za plotem.By se kluci přivandovalečtí divili jak by se mezi nás zařadili! Jejda ti by mazali domů.A rádi.S vyžírkama tady máme dlouholetou zkušenost.
  • Je dobře, že máme prezidenta, který myslí v první řadě na lidi své země... Dále budu raději brzdit...
    • moje babička poudala že myslet znamená houno vědět,místo "myslení" by to spíše chtělo činy *7*
  • A proč jen nedbat na dodržování dohod, které jsme podepsali (hlavně bod 3)?

    Shengenská dohoda
    3.1 Zrušení kontrol na vnitřních hranicích a ochrana vnějších hranic

    • Vnější hranice, na rozdíl od vnitřních hranic, lze zásadně překračovat pouze na hraničních přechodech a ve stanovené provozní době s tím, že proti nedovolenému překračování vnějších hranic zavádějí smluvní strany příslušné sankce (článek 3).
    • Vstup cizinců - občanů třetích zemí, na území Schengenu, který není delší než tři měsíce, je podmíněn splněním vymezených předpokladů, kterými jsou kromě příslušných cestovních dokladů (event. platného víza) zejména finanční prostředky na pobyt nebo podmínka, že tento cizinec nesmí být uveden na seznamu osob, kterým má být odepřen vstup nebo že tato osoba nesmí představovat nebezpečí pro veřejný pořádek, bezpečnost státu nebo mezinárodní vztahy žádné ze smluvních stran Schengenu (článek 5).
    • Cizinci ze třetí země, který nesplňuje všechny tyto podmínky, musí být vstup na území Schengenu odepřen, ledaže stát, který o záležitosti rozhoduje pokládá z humanitárních důvodů nebo z důvodů národního zájmu nebo na základě mezinárodních závazků za žádoucí, se od této zásady odchýlit (článek 5 odst. 2). V tomto případě ovšem bude vstup omezen pouze na území dotyčného státu, který o tom musí uvědomit ostatní státy Schengenu. Další body už se sem nevešly
  • Naprosto souhlasím s panem prezidentem.
  • Plně souhlasím s panem prezidentem, akorát že se teď ještě zvýší kampaň prdoláskařů proti němu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit