Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celý tento článek je účelová manipulace s fakty. František Kalenda je zřejmě pořádný eurohujer podporující migraci muslimů a Afričanů vůbec. Jsem zvědav, když je tak nakloněn emigrantům, zda již má několik mladých kluků / protože ženu a dítě bys dost těžko hledal v tom davu / nastěhovaných ve svém bytě, nebo domu. Fakt je jeden, že sice "bílí" jezdí za sexem do zahraničí, ale neznásilňuji. Kdežto, ti, co se k nám valí jsou právě ti, kteří nebudou brát zřetel na legálnost sexu a naše zvyklosti. Jejich jižanské pudy tisíců mladých mužů, kteří nemají s sebou své dívky, ženy, jistě brzy zatouží po nějaké ženě a sexu. A o průběhu může napovídat zvyklost v jejích zemi, že žena tam není skoro ničím, jenom na práci a sex. A v tom je právě velký rozdíl v chápání žen a sexu vůbec. Proto "strašáci" typu Ringo Čecha mají zřejmě obavy oprávněny. A Ringo Čech je pro mne mnohem důvěryhodnější člověk, než František Kalenda, který se mi jeví jako eurohujer, který píše o věcech, o kterých by měl vědět více a být objektivním, jak se na novináře patří.. Ringo Čech se vyznačuje tím, že mluví vždy pravdu a nikdy nelže. Nemá důvod, z toho lze podezírat F. Kalendu, který zřejmě za článek podporující migraci jižanů a muslimů k nám dostal zaplaceno. Zajímalo by mne, zda by redakce, když jsme již demokratická země a máme svobodu slova zaručenou Ústavou, zda by zveřejnila opačný názor, než má F. Kalenda. Asi těžko. Pravdivost celého pojetí článku F. Kalendou vyvrací průzkumy veřejného mínění, ve kterém více než 70% občanůe nepodporuje migraci a pobyt emigrantů u nás. Přidáme-li nerozhodné a ty, kteří z lítostí by u nás "pár" jedinců nechali, tak dostaneme číslo, rovnající se skoro stu procentu občanů. A toto je jistě dostatečná síla vyjadřující opačný názor na problém, než má F. Kalenda.
    • co jiného než znásilnění je obstarání si chudého domorodého dítěte, třeba i od jeho rodičů a provozovat s ním sex? co jiného je návštěva nevěstince, kde ženy jsou zjevně nedobrovolně ?

      skutečnost, že o cizince z těch problémových zemích nikdo tady nestojí nijak nesouvisí s kritikou podobných chování Evropanů v cizině
  • Odmítám že někdo z redakce umožnil takovou slátaninu zveřejnit.Tak toto je hlásná trouba ČTK?Takto publikuje elita novin a zpráv?Evidentně redakce přijímá do práce i někdejší prodavače hamburgerů, pouliční vyvolávače a umělce.Přeci není možné že plně kvalifikovaný a vzdělaný absolvent fakulty žurnalistiky je sto něco takového zmastit.Zakomponovat naprosto všechno co mu slina přinesla na jazyk.Jedině že studoval v Plzni.To pak "par don".
  • Když máš Kalendo ty uprchlíky tak rád, tak si je nastěhuj domů. A plať za ně všechny výdaje. Už dávno vím, že Tiscali stojí za prd, ale tohle už je příliš. Tady nejsou peníze na naše potřebné lidi a takovíto magoři podporují imigraci. Když jste tak vstřícní, tak to plaťte sami! Že byste napsali třeba článek o tom, že invalida, pokud to není u supermarketu, ale třeba u zdravotnického zařízení nezaparkuje, to vás nenapadne. Dost na tom, že se tady vrážejí stovky milionů do cyklostezek, ale aby tělesně postižený zaparkoval u doktora, o to se nikdo nepostará. A teď se sem budou ještě tahat uprchlíci!
    • Souhlas
      Kalenda, Kalenda te seš belbé. Když je okurková sezóna, te neznamená psát blbosti, které navzájem souvisí jen u úchyláků.
    • jak souvisejí uprchlíci s poukazem na to, že zla se dopouštějí i ti, k jiným tak kritičtí Evropané?
  • tady ten kalenda,to snad ani není možný...že něco taového mezi námi žije a za daně nás všech píše tyto vymyšené zvratky...kdo takovéto bezmozky platí se ptám....
  • a není to snad pravda? *16* *16* *16* *16*

    Porušují zákony všude kam vlezou. Navíc ta jejich fanatická nesnášenlivá ideologie
    je čí že Nemuslimové jsou nevěřící které je možné okrádat a vraždit.

    Islám vznikl tak že Mohamed potřeboval teroristy k uchopení moci Tak jim nasliboval
    lup z kořisti za života a nebe hojnosti po smrti.
  • Blábol navíc srovnává promile ůchylů co od nás jezdí k nim s 99% šmejdů co jezdí k nám!!!!
  • Tento článek se snad nedá ani číst.
    To je kokotina prvního stupně.
  • Jak tvé výblitky souvisí s tímto článkem Tečko? *3*
    • Ty si hlavně ujasni kdo je vlastně Tečka. Jednou ječíš že jako anonym.
      podruhé že Stanley a potřetí že já.

      Máš v tom zmatek Ivane *2* *2* *2* *2* *2*
      • Neumíš odpovědět na jednoduchou otázku Tečko? *3*
        • Pokud vidíš nějaké Tečky navštiv psychiatra. *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          • Evidentně ne, další debata je s tebou Tečko zcela zbytečná... *15*
            • S tebou žádná debata být nemůže Ruský fašisto protože žádný důkaz o zločinech
              Putinovců neuznáš.
  • Co je to zase za slátaninu ten článek? Co je ta za nesmysl srovnávat chuť imigrantů na sex s českými ženami s placeným sexem v cizině? Co to zase na nás autor zkouší?
    To snad ani ve své hlouposti si nemůže autor článku myslet, že by Češi měli strach z toho, že si tady budou imigranti platit prostitutky na sex. O placený sex tady přeci vůbec nejde.
    Tak to zkuste příště jinak, jo?
  • ... myslím, když někdo utíká ze země před válkou - tak stačí přejít jedny hranice, a snažit se podřídit se. Tady bych otevřel tak Terezín pro ty co se bouří a ničí. Jsou horší než ty nepřízpůsobilí. Neovladatelný = živá zbraň.!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit