Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chlapci na východní Ukrajině, držte se!! Bojujete i za celou Evropu, proti fašismu, který začal bujet v Kyjevě. Lid Evropy je s vámi i když zkorumpovaní politici a média tvrdí opak.
  • USA chce válku v Evropě.Když kobyla chcípá tak kolem sebe kope.Pojdme všichni Evropané manifestovat do ulic -za mír. *16*
    • Amerika chce válku proto obsadila Krym cpe rypák do ukrajiny sestřeluje civilní letadla no nejsou to vrazi řekni moulo zatím co rusko se jen snaží zachránit světový mír *12* *16* *1* *1*
    • Za mír a vystoupení za NATA:
  • Argentina stojí před státním bankrotem. Krystalicky čistý kapitalismus ukazuje svou pravou tvář. Naše média zarytě mlčí. Na tiscali se o tom nenapsalo ještě ani jediné slovíčko. Zlatí komunisti a jejich minimální a směšná cenzura...
    • Rokovania o argentínskom probléme s dlhmi medzi zástupcami vlády Argentíny a amerického súdu, ktorý vedie prípad, budú pokračovať v stredu, utorkové stretnutie sa skončilo bez akýchkoľvek výsledkov.

      Účastníci by mali nájsť 30. júla počas rokovaní v New Yorku vzájomne výhodné riešenie, ináč hrozí Buenos Aires technický default v dlhových záväzkoch.
      Kríza s dlhmi Argentíny sa vyhrotila po tom, ako Najvyšší súd USA zaviazal krajinu zaplatiť 1,33 miliárd USD vlastníkom cenných papierov, ktorí nesúhlasili s podmienkami predĺženej reštrukturizácie štátnych obligácií krajiny.
      Čítať úplne: http://slovak.ruvr.ru/news/2014_07_30/Argentina-je-na-prahu-defaultu-1926/
      • Pro úplnost dodám, že fondy, které stojí za případem (ty, které nepovolily odložení splátek jsou NML Capital ze skupiny Elliott Capital Management a Aurelius Capital Management) a soudce, který jako svého druhu jediná osoba rozhodující o osudu všech argentinských občanů, kteří pochopitelně za nic nemohou, protože se jedná o standardní způsob jak silné ekonomické skupiny židokapitalistů dokážou zákonnou cestou položit jakýkoliv stát se jmenuje Thomas Gries. Nezapomeňte!!!
  • Ukrajinci vystřelili na Donbas 3 balistické rakety. Do Donbasu ty rakety nedoletěly - prohlášení domobrany. Balistické rakety, které na pokyn Američanu vystřelila ukr. armáda proti svým lidem v Donbasu, byly Ruskou stranou sestřeleny, jako v případě se Syrií. Moskva to vzala, jako útok na ruskou stranu (nakonec ty rakety letěli směrem k Rusku a nikdo nemoh vědět, jaké jsou v ních nálože), byly okamžitě aktivovány vojska jížního vojenského okruhu pro následný vstup na území Ukrajiny.
  • Pentagon poslal svojho generála na Ukrajinu

    Americké vojenské sily koordinujú postupy silových štruktúr Ukrajiny počas trestných operácií na juhovýchode

    Americká vláda so súhlasom Kyjeva naďalej zasahuje takmer do všetkých procesov na Ukrajine. V poslednej dobe zaktivizovali svoje sily aj vysoko postavení predstavitelia Ameriky v takzvanej protiteroristickej operácii v ktorej naďalej umierajú civilisti.
    • A teď nám pověz něco o těch mírotvorcích z ruska na té východní ukrajině aby jsme byli v obraze *1* *1* *1*
  • třídenní vojenské cvičení leteckých a pozemních vojsk Jižního okruhu RF v oblasti Rostova a Stavropolu.
    ttp://politikus.ru/army/25628-v-yuvo-nachalos-masshtabnoe-letno-takticheskoe-uch

    Více zde: http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/
  • Bohatě by stačilo aby Evropa jako celek řekla USA ne. Američani si netroufnou jít v Evropě do konfliktu proti Evropě. Je třeba zlikvidovat pátou kolonu a snad i vyjít do ulic po celé Evropě.Nevychov ával jsem děti aby se stali žrádlem pro Američany .
    • Další negramotný blbec a že jich tu je!!! *1* *1* *1*
  • Občané, jistě jste všichni viděli, u příležitosti stého výročí vypuknutí 1. světové války, ta rozbombardovaná města, tu zničenou krajinu, ty milióny mrtvých, tu bídu, hlad a utrpení. Tak dovolte, abych vás uklidnil. V následující válce nic z toho nezažijete a neuvidíte, vypaříte se ve zlomku vteřiny.
  • A proto nutně USA potřebují válku nikoliv Rusko.

    Dluhy USA mohou pohřbít světovou ekonomiku.

    Lagardeová vysvětlila, že i po přijetí zákonodárných omezení se může stát, že se situace vymkne kontrole. Pak nastane velký a prozatím neřešitelný problém. Spojené státy jistě nerozladí třetí Majdan, protože mohou mít jistotu, že přes noc se z Ukrajiny nestane stabilní a úspěšná země. Potřebují ji jako epicentrum konfliktu, jako odbytiště zbraní. A že velká a dlouhá válka je krokem ke spáse v dluzích tonoucí „Ameriky“ – to tam nikdo neskrývá. Minulé noci náčelník generálního štábu USA Martin Dempsey pořádal obrovskou tiskovou konferenci a hovořil o připravenosti bojovat, přičemž nepřipomínal ani Irák ani Afghánistán, nýbrž Rusko.
    • Opravdu jsi takový trouba sám nebo tě někdo navedl? *1* *1*
    • Na debatě v jednom z washingtonských konferenčních sálů – Christiane Lagardeová, generální ředitelka Mezinárodního měnového fondu, a Janet Yellenová, předsedkyně Rady guvernérů Federálního rezervního systému. V jedné části rozhovoru se Lagardeová ptala Yellenové, co hodlá dělat se stínovým bankovním sektorem. Lagardeová opáčila, že tento problém je pro ně velkou výzvou. Vysvětlila, že musí pochopit, že i po přijetí zákonodárných omezení se může stát, že se situace vymkne kontrole, a oni to nezvládnou. Pak nastane velký a prozatím neřešitelný problém.

      Za tímto frazeologickým tangem se skrývá jeden nepříjemný fakt. Pyramida státních a soukromých dluhů USA už narostla do takové výše, že jeden náhodný pohyb může pohřbít celou světovou ekonomiku. Krizi trvající šestý rok nezastavily ani nulové a ani dokonce záporné procentní úrokové sazby, ani kvantitativní uvolňování. Injekce virtuálních dolarů a eur do bankovního sektoru vedly k růstu burzovních kurzů, ale nijak se neprojevily ve výrobě, ani v globální poptávce, ani v růstu nezaměstnanosti. Světové hospodářství se definitivně změnilo v obrovské kasino. Jestliže v roce 2008 celkový objem derivátů a riskantních spekulativních kontraktů činil 500 trilionů dolarů, ke konci roku 2014 se tato cifra přiblíží dvěma kvadrilionům Jak je možné odepsat takovou sumu?
      • Když výhody v kapitalistickém systému padají, je nutné je udržovat a snažit se je zvýšit. Zisku se dosahuje dvěma různými způsoby: uchvácením nových trhů a získáním přístupu k levnějším přírodním zdrojům.

        Spojené státy přiznávají Ukrajině status vojenského spojence mimo rámec NATO, přestože Evropa má své pochybnosti. V podstatě to znamená, že americká vojska se mohou objevit na Ukrajině. Vy v Rusku se můžete uklidňovat, jak se dá, ale to, co se právě děje – to je vyhlášení války. A jestliže někteří vaši politikové uvažují o svých západních protějšcích jako o partnerech, musí pochopit, že z partnerů se stali protivníci. Právě proto se snaží vaši zemi v očích Američanů očernit jako zdroj hrozby, srovnatelné s fašistickým Německem.

        Neokonzervativci stále, nevím proč, nevěří tomu, že celý svět se ocitne na prahu katastrofy. Jsou přesvědčeni, že se bude týkat pouze Ruska. Nyní žijí ve víře, že USA mají natolik velkou jadernou převahu nad Ruskem, že ji musí využít jako Kennedy v 60. letech. Jestliže bude třeba – tak pomocí preventivního jaderného úderu.
        • Američané = 7000 tisíc Pakistán -- Indie -- Izrael X kusů - zanedbatelné
          Rusko = 8500 "
          Francie = 300 kusů
          Anglie = 250 kus
          Čína = 200-300 kusů Vyhlídka i při mizerné zásahu -- automatické odpalování po likvidaci obsluh -- prostě pole přeoraně a dostatek hnojiva ..
  • Zní to téměř neuvěřitelně. Kromě masivního náporu úsudků ze strany amerických médií si přečtěte také fascinující postřehy těchto dvou čestných investigativních novinářů, kteří záležitost zkoumají hlouběji než naše propagandistická masmédia. Kvůli americké politice čelíme zbytečně nebezpečné situaci," uvedl Stone.

    Oliver Stone: „Obama je had a my se musíme proti němu obrátit.“

    Režisér odkazuje na novináře Roberta Parryho a Pepeho Escobara, kteří tvrdí, že Washington záměrně prezentuje občanem USA svůj oficiální postoj k dané události, aniž předložil dostačující důkazy.
    • Mně i přijde, že lidé kolem Obamy jsou ti, kteří by už dávno zašli dál, než prezetuje jejich prezident. Tady jse hlavně o ekonomiku USA, která jde dolů a tak začali jednat po svým, tak jak to bohužel umí..
    • prosim vas, kdo asi chce pripojit Ukrajinu, Rusko nebo USA - kdo prepadl Krym a anektoval ho k svemu uzemi? myslim, ze CR ma bohatou zkusenost a ze kazdy normalni obcan si udelal obrazek o "bratrske pomoci" ...clanek pise o tom, ze teroristi nechteji pustit mezinarodni vysetrovatelsky tym na misto tragedie, jeste jsou tam zbytky tel, to je ostuda a hnus!
      • Nevzdělaný tečko bia - bratrskou pomoc nám poskytli Ukrajinci Brežněv, Červoněnko a další UKáčka, co vládla v SSSR od r. 53 po smrti Stalina - Gruzínce, tak tu nelžete, že SSSR řídili Rusové. A právě tito Ukrajinci ukradli ruský Krym. a když se chopili moci fašisté-banderovci násilím na majdanu za 5 miliard dolarů od USA CIA ,tak s vzali zpět co jim patřilo, od Kateřiny veliké a USA Pentagon už byl připravený na Krymu likvidovat ruskou vojenskou základnu, tak tu nelži tečko. - bia. , protože jde o dvě bankrotující země USA a UKrajina. To je důvod pro válku v EU i ve světě , ale jejich.

        JInak bratrskou demokratickou pomoc poskytují USA po celém světě - Vietnam, CHille, Libye, Sýrie, Afgánistán, Irák,, Jugoslávie- Kosovo, Ukrajina atd. A všude za nimi spoušť, tuny mrtvol a hektolitry krve nevinných.

        Jdetě se léčit tečko-Bia.
    • Hlavně je třeba se obrátit proti Bilderbergu - NWO - ti totiž tím hadem vrtí, to za něho rozhodují , ti ho k tom nutí. On je jen maňáskem v jejich rukách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit