Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nám pane redaktor tu možnou volitelnou elitu národa představte. Zatím všechny elity kradli
    a pro tuto zemi nedělali kromě ostudy nic pozitivního, ach pardon ano dělali lezli do prd...le kde jen to šlo. *7* *7*
    • který leze do prd...le. Putinovi. Ten ale zatím stále ještě sedí na Hradě.
  • Opravdu jsem poprvé potěšen po volbách, když vidím ten údiv a vztek "demokratů", kteří sami hlásali vůli voličů a najednou zjistili, že se jim to nehodí do jejich rozkrádání, zadlužování a rozprodávání republiky a tak řvou jako nesvéprávní.Respektujte vůli lidu a dělejte to tak, aby lidé volili vás. Asi jste ztratili důvěru, měli jste na to 27 let. A nechte toho štvavého žvanění, lidé už na pomlouvání Ruska, komunistů , teď už i SPD nezabírají a používají vlastní rozum, protože na ten váš není spolehnutí. A mluvte každý za sebe.Já si osobně myslím, že lidé, co tu vládli dosud by měli odejít slušně tam, kde slunce nesvítí a nebo jít do řádné práce, abyste mohli napravit prací to, co jste tady podělalli.
    • 222
      • vanhorne
        "Ještě jsem neviděl"
        Tak se priprav na to co teprve uvidis, az Bures zacne menit sve sny ve skutecnost.Bures z Valdic vlanout nebude, jeko opily kamos a ta parta hokynaru a konskych handliru ve snemovne ho spravedlnosti nevydaji. ☻
      • ... tys toho neviděl, demente, ale tvá neskutečná tupost nemá chybu :)))
  • pokud se všichni do Bohnic nevejdou, měl bych tip na kvalitní léčebnu v Kroměříži
    • Já bych doporučil Bory nebo Rudné doly Příbram.
      • ... dementní sr*čka jako ty nemá co doporučovat :)))
  • V článku chybí soudruh Feri coby potomek rodičů z Afriky vyjadřující se k odsunu sudetských Němců a přirovnávající to k genocidě(poněkud opomíjí stav před rokem 1945 a neznající historii zejména 1938-1945)jehož tvrzení lze zařadit mezi Bohnice a účelové lhaní.Škoda že mu již nemůže napsat žena z Lidic,Ležáků či Javoříčka a píšou mu výhradně živé sociální demokratky a antifašistky v pokročilém věku z Německa(kolik asi podle tohoto lháře přežilo 2sv.válku německých demokratů a antifašistů).Po roce 1945 i takový soudruh Braun byl demokrat,jojo dějiny se kroutí a nejenom v Rusku o 68.Už jenom chybí na foto komunistický miliardář stbák Babiš neb pro něho bylo 27 let útrpných a moh být biliardářem.Ty bláho to je soda,ještě že Grebeníček nedává k pomníku 17. listopadu obušky uvázané do kytice,člověk by se nedivil.
  • že kdo má jiný názor než já, tak že to je špatně a ten člověk prostě není demokrat a asi to bude Putinův agent. Jediný správný názor má pouze autor úvodního článečku a všichni kdo to nechápou se ho do příštího školení naučí nazpaměť ! Zkoušet bude autor !
  • Mě štve,že se každý tady ohání demokracii a já jí za třicet let tu mršku neviděl a ani nepoznal.Nálepka komunista ,STB,a já nevím co ještě je totalní nesmysl,když v roce 1989 došlo pouze ke snaze odstranit jedny komunisty vládnoucí za komunisty s patentem z prognostické ulejvárny.Výsledek je po 30 letech znám.Nejhorší je ,když některý vypráví ,že do KSČ vstoupil z mladické hlouposti to je snad nejhorší pokrytectví toho člověka,kolik jich bylo a je.Je mismutno života Palacha,opravdových vlastenců,kteří budovali a bránili to,co nám tady zanechala minulá generace.Kdybych to tady neprožil tak si myslím,že jsem žil na planetě opic.Když vidím deroucí se stádo ke korytům tak mi je z toho smutno.Jen si říkám ještě,že jsem nebyl zmanipulovaný hlupák cinkající klíči.Oprašování Masaryků,Benešů a jiných tzv.idolů není dobré z důvodů,že to vždy je překrucované.Pomlouvat někoho,kdo se neměl možnost ještě projevit je ubohost a já říkám,že pomluva je horší než vražda.Každý,kdo vstupuje do nějaké strany tam jde za určitým cílem a výhodami.Nechápu proč mám dávat stranám peníze ze státního rozpočtu a pak neomaleně žebrat na lidech peníze na to či ono.Jednou je náš vzor SSSR,podruhé USA a já se ptám,kdy konečně budeme svoji a starat se o své narozené občany,kteří tady jsou a pracují.Nikdy jsem nevěřil,že se rozloží stát,který byl budován několik staletí za tak krátkou dobu.Dnes již těžko najdu někoho,kdo má zájem to tady dát dohromady.Vždy jsou chovní a nebo tažní a dnes není ani jeden,ale na troskách státu se napakovat.Zločinci nám jsou dávány za vzor a ani ten slavík,kde o nic nejde než o nějakou reklamu se falšuje.Kolikrát slyším,že za Masaryka se to také dělo.Potěš tedy co se mi to snaží někdo vtlouci do hlavy.Já si vážím,lidí,kteří budovali ČKD,Křižíka a posouvali národ kupředu a ne o 100 let zpět jak to vidíme dnes.Vím,že můj příspěvek se brzy vymaže místo konstruktivní diskuze.To je právě slabina tzv.demokracie,kdy já nemohu vymazat novinářský tendenční příspěvek.Přeji přijemný den a lepší vztah k bližnímu kolem sebe.
    • A čemu se divíš ? Nejdřív v našem národě dusili vlastenectví , čest a hrdost nacisti, po nich v tom pokračovali komouši a teď je následuje EU.
      • Kdo je to ten "EU" co nám tady dusí vlastenectví, čest a hrdost? EU, budoucí USE, to jsme my, to je naše evropská vlast, ke které po staletí patříme. Někteří to ovšem zapomněli v důsledku komunistického teroru a vymývání mozků a zatím nepochopili, co je to evropská kultura a civilizace, k níž jsme vždy patřili a spoluvytvářeli ji.
  • Fotografie nám ukazuje elitu národa. Syn sadistického vraha Grebeníček s mongoloidními rysy, a několik dalších politických deviantů, korunuje tvář Papuánce od protinožců, kterému schází sukýnka z palmových listů, kost protažená rypákem a v ruce kyj z lidské stehení kosti..Ještě chybí Kajínek a zástupce kriminální galérky Bureš a Bakala s Koženým.
  • Pěkná fotečka, opravdu zdařilé. Je vidět, co zde za 100 roků od Masaryka po světových válkách a komoušského národního hospodářství a porevolučním vytunelováním Klausovy privatizace, už zbylo jen něco málo pro vytunelování OKD a Lesy ČR(to teprve přijde). Chce se mi zvracet.
  • Pan Jégl uvedl neúplné informace.Nějak mi tam chybí Fiala - politruk a absolvent VUML.
    Kalousek - abonent na obsazení komůrky na pankráci,jeho padáky,pandury a slavné kasy.
    Chovanec - rozvraceč policie a zametač stop po krádežích gaunerů. To máme elitu národa.
    Masaryk by se divil!. *16* *16*
  • O socanovi Ferim, řečeným "stravenkář-bavič" nic?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit