Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zákon, paragraf 331 o úplatkářství: Kdo sám nebo prostřednictvím jiného v souvislosti s obstaráváním věcí obecného zájmu pro sebe nebo pro jiného přijme nebo si dá slíbit úplatek, nebo kdo sám nebo prostřednictvím jiného v souvislosti s podnikáním svým nebo jiného pro sebe nebo pro jiného přijme nebo si dá slíbit úplatek, bude potrestán odnětím svobody až na čtyři léta nebo zákazem činnosti. Pozor toto je nynější platný zákon.!!
    • Jsem opravdu zvědav na trest který bude vynesen.
  • .....buďme rádi,že nám tito lidé již neporoučí i s celou ODS!
  • Paní Janu znám osobně je to naprosto normální ženská. To co z ní udělali media je ostudné.A lidi co tu házejí své soudy, na základě informací z blesku a novy jsou smňešní.
    Všem vám přeji ať si vás veme do parády blesk.To teprve budete koukat co jste zač aníž je to pravda. *7* *7*
    • Uvědomte si milý Sousede,že jsme ve fázi kdy už media mohou psát co chtějí.Kdyby to byla tak hodná paní,nedostala by se před soud a neobhajovali by jí jedni z nejlepších právníků naší země a nepadla by vláda.Já bych si nikdy nedovolil o nikom tvrdit to co tady prezentujete.Jinak údajně žijeme v demokracii kde má každý právo na svůj názor a jak je vidět i vy a nikdo vám to nemá za zlé.Soud snad rozhodne dle relevantních důkazů a veřejně činný člověk musí počítat s tím že je na očích a měl by se podle toho chovat což je u nás velmi vzdáleno realitě.Teď se vůbec nedivím,že volby vždy dopadnou jak dopadnou,protože vaše logika je zcela mimo mé chápání.Jedině snad že jste její příbuzný.
      • Faktem je, že ta hodná paní Jana už párky v kantýně nikdy ohřívat nebude a pelech v lígru taky ne. No, a ten její žvanil se k atomový fyzice asi taky nevrátí.
  • Nemáte někdo telefonní číslo na rozvědku? Potřebuji sledovat manželku, hrozí nebezpečí, že vyškrábe oči mé milence, ke které se chodím bát o svou ženu tak, že se pod dekou "klepeme strachy" kolikrát až do rána.
    Sousedce bych navrhl větší prémie, páč se tak krásně "bojí". No, jako kobyla.
  • Jenom naivní čtenář uvěří, že o celém případu aktivity Nagyové Nečas nevěděl. Měli by za to pykat oba a všichni, kteří měli s tím co do činění. Domnívám se, že ještě vážnější je ale, kde, od koho a za co Nagyová dostala 10Kg zlata a 150mil. které u ni našla policie, když byla pouhým státním úředníkem??? *5*
  • Tezko by nekoho realne napadlo ze se statnimi citlivymi informacemi hospodari tako smecka bezcharakternich HNOJU.To preci nemoho myslet na ministerstvu policie ze nadale se budou zamestnavat takovi krivopaterni spinavci.Ale dobre ze vime kdo je kdo.Maji srandovni budoucnost.
  • Ten Nečas je přeci jenom charakter, i když se pelešil s čubkou, stále myslel na svou ženu a bál se o ni, tak tomu může věřit snad jenom trotl.
    • no vidiš a on to na to uhraje....a svět se točí dál *3*
  • ... Kovanda již dříve uvedl, že šlo o kontrasledování, které mělo Radku Nečasovou chránit. ...

    I kdyby to tak bylo, jako že není, neměla Nagyová žádné právo nařídit sledování manželky svého milence...

    Já bych se vůbec nedivila, kdyby si Nečas najednou vzpomněl, že vlastně manželku dal sledovat on...
  • tato banda kriplů dělá z normálních lidí akorát ču.áky.... normální člověk by už dávno seděl, nebo byl alespoň finanční mrzák do smrti....
  • tady se řeší kauza o ničem a na to prachy jsou. a pak přijde tohle:
    http://www.novinky.cz/krimi/358795-nektere-vrazdy-se-neobjasni-kvuli-usporam-poukazuji-kritici.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit