Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, nevím jestli byl Havel nějaký veliký přívrženec létání, co takhle po něm pojmenovat nějakou restauraci nebo palírnu??
    • S tím vážně bez výhrad souhlasím *1*
    • No několik jich pořádně poblil
      • Ano, pojmenoval bych po něm to vládní letadlo, které poblil, radostí, když se vracel z Německa,kde se omlouval Sudetským Němcům!!! *12* *12* *12* *12* *12*
        • Nepoblil náhodou taky letiště ? Už totiž přejmenování letiště ty vládní blbci
          schválili --názor lidí nikoho nahoře nezajímá --stačí jim plná koryta --my můžem
          jít do pr....! že Hm že !!!! *16* *16* *16*
  • co Havel pro tuto republiku udělal,když ho pořád tak oslavují,zrušil zbrojní průmysl,králíkárny nepředělal a zůstala spousta lidí na hranici chudoby.Za to by se měli všicni stydět co ho oslavují
  • Ať se udělá anketa mezi občany zda to přejmenování letiště vůbec chtějí jelikož ti co s tím nesouhlasí a to je většina nebudou Havlovo jméno vyslovovat pro ně to bude pořád Ruzyně. Je to jen kult Havlovy rozporuplné osobnosti a další vyhozené peníze a to mnoho milionů korun jejikož se nejedná jen o přepsání nápisu nad vstupní halou. Bylo známo že Havel nebyl žádný nadšený vzduchoplavec , když sedal do letadla tak měl strachem tak sevřený zadek že by jim přeštípnul i hřebík.
    • Souhlasím ale koho z politiků zajímá názor LIDU -NIKOHO my jsme
      jim ukradení *16* *16*
  • Místo, aby dělali něco pořádného, tak budou řešit blbosti a ještě to bude stát při změně v první moment více jak 12 mil. Kč.

    Tedy kdo to vlastně byl pan Havel? Co národu vše přinesl? Stále častěji se používá slovo "Reforma" a s panem Havlem přišla také reforma, která se formuje setrvačností už a řídí ji ti nejlepší z nejlepších, proto se národ má stále lépe a lépe. Na začátku to sděloval i pan Klaus, že bude třeba si trochu utáhnout opasky, tak si lidé budou muset přidělat další dírky do opasků, stále nejsou pořádně utaženy.

    Tak tedy: Havlovo letiště, Havlovo nádraží, Havelská, Václavské náměstí, metro u Dášenky, D1 - Kalouskova horská dráha a Vejce za 8 kaček.

    Mrzí mě, že žiju ve státě, kde není jistota na důstojné stáří, kde není jistota toho, že naše děti, budou žít spokojeně.
  • Měli by všichni už jít s Havlem do p....e. On je ten, co způsobil morální devastaci této země. Svými stupidními pravdoláskařskými kydy, on přivedl všechny kumpány k moci, on umožnil to, že nikdo za své činy, myslím tedy politiky, není zodpovědný. Druhý Vašek je zase příčinou ekonomické devastace. Ten zase umožnil všem gaunerům a zlodějům rozkrást tuto zemi. A opět se nikomu nic nestane. A Češi? Ti sedí u piva, nebo doma u televize a svorně nadávají. Víc nic. Takto si nás otestovali a tedy vědí, že si s námi mohou dělat co chtějí. Jinde se nedají, jako třeba Řeci, ale těm se jen dokážeme posmívat. Nejhorší je, že naším vzorem je literární postava Švejk. A ten bohužel byl úředně prohlášen za blba. Tak, vlastně co chceme?
    Jo, a nic nepřejmovávejme. To už tady bylo. Všude samý Lenin, až jsme si z toho tropili posměšky.
  • Není to zbytečné? Kolik celá ta opičárna bude stát? Najednou se šetřit nemusí.
  • ... a republiku na Havlovo smetiště *10* *10* *10*
  • Dášenka si může přejmenování letiště zaplatit sama. Jsou potřebnější a důležitější věci. Kdyby, každý ministr měl přispět ze svého tak, aby veškeré náklady s tím spojené činily aspoń 80%, tak se na Havla VYSEROU!!! *16*
  • Kdo to chce, ať si to zaplatí ze svého. Ale i tak to není věcí jen těch, kteří o tom rozhodnou. Zase to budeme platit my všichni. Také byl Stalingrad, Leningrad.... Můžete mi připomenout, co je kult osobnosti?
  • Vládne nám banda debilů, je potřeba jim už nasadit svěrací kazajky, aby přestali škodit českému národu. *16* *16* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit