Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrušením státních maturit by vědomě zavřeli oči před skutečností, že české školství je po dvaceti letech v totálním rozkladu. Desítky procent žádů není schopno zvládnout odpovědět na jednoduché otázky v maturitních testech a dokonce nejsou ani schopni porozumět zadanému textu. Ale hlavně, že se učitelům přidalo. Kdyby jakýkoliv pracovník u soukr. firmy odváděl tak mizernou práci, šéf by ho vyhodil. Prostě školství - to je brnkačka.
  • Myslím si ,že problém našeho školství nevyřeší státní maturity.Tohoto dojmu stále více nabývám rozhovory s emigranty,kterým děti prošli základními a následně středními školami v Anglii ,atd.V česku školy stresují děti,kladou zbytečné nároky v objemu učiva a v praktickém životě jsou nepoužitelné.Vše je na úkor jejich rozvoje,hledání talentu.Navíc dokonce i kantoři kvalitnějších českých škol mluví o tom,že jejich školy budou ztrácet na kvalitě zavedením st.maturit.Na druhé straně chápu problém s kupováním maturit,atd...Ale pomůže tento systém toto odstranit,když často za těmi návrhy zákonů jsou lidé,jež dosáhli svých kvalifikací studiem v Plzni......?/Nechrání jenom sebe ?/Moc bych si přál aby se s lidmi neexperimentovalo,aby už konečně tady byla právní stabilita.A taky ,ať se k problémům vyjadřují odborníci a změní to,co je opravdu zapotřebí změnit! Vždyť tolik roků mnoho věcí funguje venku.....Proč za každou cenu pořád nově protláčet svoje JÁ.
  • V době počítačové techniky není nereálné utajit temata maturit a vše řešit po internet. sítích a odeslat po el. podpisu skušebním komisařem na centrální místo a zálohovat na místě zkoušky. Vytisknout celou zkoušku pro školu i studenta, pro případnou kontrolu, naskenovat i s podpisem všech zúčasněných a to jsem prosím hovado se SO vzděláním, jenže to by nebyly zisky pro vymýšleče projektů. Cena by byla max. 1/10 té současné. Těším se na vaše reakce a přeji slušným lidem ještě jednoiu pěkný den.
  • Myslím, že vůbec nešlo o nějaké vědomosti žáků, ale o další politickou finanční korupci, vyvedení financí daň. poplatníků, provize za nákup tiskáren a přenosového zařízení. Jenom rozvoz předtisků s daty měl dle médií stát 50 000 000,- Kč CZK, jednou firmou, která za zakázku musela jistě zaplatit také všimné politikům, či vedení CERMATU. Dnešní doba rabování politiků je snad nejhorší v dějinách země, lze snad srovnat pouze s dobou pobělohorskou a 30-ti letou válkou. Jinak snad žádní okupanti ve válečných konfliktech Evropy nezpáchali českému národu tolik škody co posametoví politici židovského myšlení. Slušným lidem přeji pěkný den.
  • A ejhle, každý den čekám, k jakému tématu dovolí diskusi. Když byla velká aféra s korupcí týkající se ODS, tak žádná diskuse nebyla možná. Odpovíte mi někdo proč?
    • To je ta demokracie a svoboda slova
  • A co soukromé školství, moc jsem o něm jaksi v této situaci neslyšela... je to skvělé podnikání..90% od státu + školné...že by měl někdo strach jak to vlastně dopadne ????
    Je to celé kocourkov....paní učitelky MŠ 20 000,- , po 25 letech praxe na střední škole 22 000,- ?
    A co student medicíny, který právě nastoupí? 16 800,- ??? Prostě KOCOURKOV
  • V tom případě zavřete všechny kdo za ně utratili ty miliardy, je to tady opravdu Kocourkov? Mě se tady chce permanentně blít, a začínám chápat anarchii. Když Vám vládnou idioti, tak jiná cesta není.
  • Model pouze "akademického vzdělání" má dávno odzvoněno. Taková formulka...hlavně maturitu...,je díky Bohu za námi. Je to krok zpátky, navíc to stojí fůru peněz.
    Na jedné straně se škrtá,kde se dá, a na druhé straně se peníze vyhazují oknem
    věřím vezdraví rozum!!!!!!!!!!,
    • kdybys měla maturitu, věděla bys že se píše zdravý rozum a ne zdraví rozum!
      • jen jestli EVA už nepatří do těch novodobých absolventů... kdy udělá maturitu na soukromé škole každý ehm ehm.. I když zase na druhé straně je všeobecně známé že nevzdělaným se snáze vládne..... A podle rozhodování se - dnešních mladých a jejich názorů...vypadá to že na státní maturu, ve které se porovnaJÍ VÝSLEDKY VŠECH ŠKOL.-..... JE UŽ NEJVYŠŠÍ ČAS.. NECHCEME-LI SE PŘIŘADIT NA CHVOST VZDĚLANOSTI NA TÉTO PLANETĚ.... Jen by mne zajímalo.. nemá - li příbuzenstvo ctěného senátora v majetku podobný vzdělávací ústav... Chládek, Chládek z ČSSD ?... nějaký šplhoun či přicmrdávač za zviditelnění sebe sama.... fujky
  • Státní maturity byly odedávna a musí být i do budoucna. Nevzdělanost a pologramotnost která je dnes běžná je hrozivá. Zdá se, že některým politikům vyhovuje. Doufejme že pár dobrodruhů kolem hradu nemá šanci uspět.
  • že jsi ty maturitní otázky nesložil sám prezidente

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit