Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli tady ctu prispevky ze prohlaseni je prilis ostre pak chapu proc sme narod backor a nechame si kadit na hlavy. Kazdej druhej v teto republice je Vendelin Vopatrnej a kazdej treti je hrdina v anonymnich diskuzich pripadne v hospode kdy ma jistotu ze tam vedle nesedi nikdo cizi.
    Proboha kdyz napisete a zverejnite neco co je v stylu diplomaticke politicke korektnosti je to stejny jako kdyz nenapisete nic a nebo jeste horsi je to jako pobidka "citime se poskozeni ale jsme moc priposrani takze si s tim nedelejte hlavu".
    Proti nepravu se neda bojovat jemne. Takovy "bojovnici jemnosti" privedli Evropu tam kde je. Neustale ustupovani, politicka korektnost, multikulti... Bezte s tim nekam ja se nechci dozit doby kdy budeme prosit o hole preziti protoze v case kdy jsme se tomu mohli postavit jsme zbabele drzeli huby. Priposranci nemaji narok na svobodu. *16*
    Prohlaseni je podle me napsano velice korektne a durazne. Oproti kauze na kterou reaguje je jemne az dost!!!
    • Mícháš jablka s hruškama a děláš z lidí idioty, kteří nejsou schopní rozeznat, co je ohrožení národa a co nešťastná kauza týkající se dvou lidí. Teda doufám, že se ta demonstrace nezvrhne v nějaký náckovský řvaní.
      • Nemas pravdu v principu je to totiz uplne stejny. Kdyz nekdo neni schopen se postavit za prava jinyho, neni schopen se postavit ani za Ty svoje. Bude jenom cekat jestli to za nej udela nekdo jiny.
        • Coffin.Corner
          Ne, není to stejné. Postavit se za práva někoho jiného, ještě neznamená používat styl řvaní a osočování, protože jediné co ty kluky nakonec dostane ven, bude lidský přístup a zdravý rozum.
          • Lidsky pristup a zdravy rozum koho?
            Tech co budou dehonestovat kazdyho kto chce neco udelat a budou verit ze pravda a laska zvitezi?
            • Coffin.Corner
              Těch co o tom budou rozhodovat.
  • Cahir
    Tak zas ten Gyros bych si neodpíral. A navíc, co chudák prodavač/majitel? To přece za nic nemohou *1*

    EDIT: pro Fandu
    • To je jedno,až bude řecký týden v Lidlu,tak jim obchod spálím na uhel a prodavačky narazím na kůl. btw stedjně je to děsná šaškárna,dva úplně nevinné zvědavce ze zpřáteleného státu,zavře spojenecký stát kvůli tomu,že fotografovali vojenská zařízení namířená proti jinému spojeneckému státu. Ten Balkán nikdy nepochopím *7*
      • Turecko a spřátelený stát Řecka? Ani ne. Turecko je "spřátelené" s Řeckem leda tak nepřímo skrze Turecké "spřátelení" s EU. Ale jinak Turecko a Řecko jsou docela tak říkajíc na ostří nože a Řeci mají boje s Turky stále ještě v živé paměti.
        • A můžeš mi napsat,kde jsem psal,že Řecko je spřátelený stát s Tureckem???? Psal jsem spojenecký.Dík ty rozumbrado za tvůj výklad,ale dějiny Řecka a Turecka znám.Řecko je v NATO,Turecko je v NATO=spojenecké státy.
  • Zbytecne ostre! My jsme ti kteri "prosi o slitovani" a podobne ladene prohlaseni muze spis uskodit nez prospet. Je to jak strkat klacek do vosiho hnizda. Co jak bylo nebo nebylo, muze nebo nemuze komu uskodit, zbytecne predjimat. Padnete na kolena a proste... i kdyz je pravda jaka chce!
  • Redakce Games.cz timto pozbyla jakoukoliv kredibilitu. Od zacatku se hlavni merou podilela na tom, ze se zde vytvoril dojem, ze vyvojari byli zadrzeni z jakesi pomsty starosty Limnosu. To je dosti absurdni a dalsi informace to dokazaly.
    Nyni Games porada demonstraci, coz je v pripade novinaru zcela skandalni!
    V prohlaseni navic stoji, ze dotycni se 100% jistotou nejsou spioni. Skutecne je znate tak dobre? Cetli jste nekdy nejakou literaturu o spionech - mnohdy o teto cinnosti nevedeli ani rodiny spionu. Taky se domnivam, ze spiony nejsou a z cela vec by v jinem state byla resena asi trochu jinak, ale mnohem vic me stve tento pristup zdejsich "hernich novinaru", ktery mimo jine vymluvne doklada nedavno diskutovane propojeni zdejsiho herniho novinarstva a herniho byznysu.
    • Blue.Shark
      Novináři jsou taky lidi. Proč by nemohli pořádat demonstraci? A špióni? Ti dva třicet let žili v ČR a pak se sebrali a jeli do Řecka dělat špinavou práci pro Turky? To zní věrohodně. Mně se ta demonstrace zamlouvá už kvůli tomu, že jestli o ní bude slyšet, uspíší se řešení týhle situace. A pak se dozvíme, kdo to kde podělal. Pevně doufám, že to byli Řekové.
      • novinari maji byt predevsim objektivni. tady ale vytvorili jakousi podivnou smes zpravodajstvi, aktivistickych komentaru a vyzev k demonstracim. to vse v jednom. navic cesky ctenar hernich medii ma diky tomu dosti pomylenou predstavu o tom, co se stalo. v podstate to nikdo nevi, ale zde bylo nekolik mesicu prezentovano jako fakt, ze slo o sekundu videa a pomstu limnoskeho starosty. novinari o teto skutecnosti navic presvedcili sami sebe, protoze jinak si nelze vysvetlit, ze doufaji v uspech demonstrace. mezi radky ctu neco jako at uz rekove daji s tou buzeraci pokoj a pusti je domu. ale neni to cele preci jen trochu jinak a nenechala se drtiva vetsina ctenaru zmanipulovat neobjektivnimi medii a vlastenectvim?
        • ne, neni
          • mozna by ses mel podivat na to, kdo tu demonstraci organizuje. skutecne to neni jen dan vavra. http://www.scribd.com/doc/114137263/Statement-Limnos-ENG-WEB
            na takove lenochy jako jsi ty pak takove zpravodajstvi pusobi pochopitelne nejvic. lituji te.
            • Blue.Shark
              Nevidím nic špatného na tom, že demonstraci organizují právě herní novináři a lidé pohybující se v herní branži. Spíš bych řekl, že je to od nich dost ušlechtilé. A otázky typu "není to všechno přece jen trochu jinak?" si vůbec nemůžeš pokládat, protože jimi můžeš nabourat věrohodnost naprosto čehokoliv. Tuhle otázku si mile rádi pokládají konspirační teoretici a podívej, kam až se dostali. Jelikož se Řecká strana ještě stále nevyjádřila nijak podrobně, nemám nejmenší důvod myslet si, že zavřeli Ivana a Martina z nějakého dobrého důvodu. Jak jsem psal: doufám v brzké vyřešení tohohle problému, protože mě opravdu zajímá, jak to skutečně bylo. A jen na okraj: radši budu věřit redaktorům games.cz, kteří aspoň budí zdání, že jsou normální lidé, než Nově, která udělá senzaci i ze zácpy slona a ještě k tomu pustí tuze smutnou muziku, protože se sloník nemohl dlouho vykakat...
      • Kozy
        Co když to byli "spící" agenti?
        • Blue.Shark
          Asi jako tenhle? :) http://www.youtube.com/watch?v=8fx_OKjtU80
    • demonstraci porada Dan Vavra, zbytek prispevku je blost
  • eeeee
    Tohle je pekna blbost.
  • Coffin.Corner
    Sorry, ale tak jako věřím v nevinu kluků a plně podporuji jejich propuštění, tak to prohlášení se mi vůbec nelíbí. Působí to na mě zbytečně ostře, doufám že to řeky ještě víc nenasere a hlavně nereflektuje poslední vývoj, konkrétně angažování se našeho prezidenta.
    Jinak tady je dnešní reportáž v Událostech: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/
    čas: 21:05
    • kubi-wan
      Mně to naopak přijde napsaný naprosto správně.
    • N7N7
      Tak nevím, ale na mě to nijak ostře nepůsobí. Spíš pravdivě a přesvědčivě. Fakta jsou důležitější než nějaký prosebný ufňukaný dopis. A tahat do toho Klause? Proč?
      • Coffin.Corner
        Nejde o Klause, jde o větu v prohlášení: "Pro české občany by mělo být značně znepokojující, že náš stát nedokáže plnit jedno z jeho základních poslání – postarat se o své občany, kteří se ocitnou v nouzi."
        Jakkoliv si o vládě a o prezidentovi myslím své, tak jeho poslední intervence do případu nevyvolává dojem, že se stát nestará. Jestli si opravdu představují, že vláda bude řekům vyhrožovat a klást ultimáta, no tak to by jsme ty kluky mohli rovnou odepsat.
        Stejně kontraproduktivní mi přijde poučování, jak to má chodit mezi spojenci a ignorování jejich historicky špatných zkušeností se sousedem. Zkrátka se trochu vcítit do jejich situace a uvažování, jak to asi musí z jejich pohledu vypadat.
  • Doufám, že to byli jen blbí turisti. Nevěřím tomu, že bychom měli takhle blbou rozvědku.
  • Bojkot řeckého zboží!!Už si nekoupím gyros, tzatziky a smažit budu na sádle,žádný olivový olej.Řekové už tu neprodají ani olivu!!! *16*
    • smejki
      krindanánky! snad neleješ olivovej olej tam, kam paří sádlo!?
      • Na chleba?
    • lol, už si nekoupíš gyros od arabáků na národce, tzatziky od kluků v akci a žadné olivy a olej, ty jsou u nás ze španělska... ještě jim rozmáčkni koblihy, to jednoho naštve
      • Vrook
        V gyrosu a pizze na národce je prej mr*ka kuchaře. Tam bych osobně nežral.
  • Ja tam pujdu demonstrovat aby dostali 25 let, spioni jedni , fuj *11*
  • jindra.veliky
    Co treba nekoho z fanatizovat (to ho by se ujal Vavra) a vyslat atentatnika? To je dneska moderni *5*
    • Asasína, ne ? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit