Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na DLC by se číselný hodnocení nejspíš nemělo dávat. DLC prostě není plnohodnotná hra, ale pouze přídavek. Trocha obsahu navíc se proto nedá objektivně hodnotit, jestliže herní mechanismy HLAVNÍ hry byly recenzovány již dříve, protože u DLC už tyto mechanizmy hodnoceny v tom zákládním kontextu nejsou. Jinými slovy, hodnocení DLC není a ani nemůže být objektivní.
    • CartmanXxX
      Přesně tak, viz hodnocení DLCček ve SCORE - Ano/Ne
  • mám na Dawnguard jiný názor, ale ta recenze mě pobavila *1* *1*
    Například: ''Zeptat se jí samotné, jestli nechce zvážit léčbu, mi scénář umožnil až ve chvíli, kdy jsme se soudruhy v pevnosti zapíjeli vítězství. Odvětila, že se o tom nebudeme bavit, tak jsem si šel sednout na svůj kámen.''
    nebo ''Sedím na kameni a je mi dobře i proto, že za to naopak dostanu zaplaceno.''
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Jedna z najhorsich recenzii ake som kedy cital. Nedozvedel som sa z nej takmer nic. 70% balast a uvod do situacie a 30% informacie ktore su typu "zoznam co v hre je"- to uz kludne mohlo byt v odrazkach co hra obsahuje. V takom pripade ale netreba pisat recenzie, staci sa pozriet na zadnu stranu obalu hry.
    • No, těžko psát o obsahu hry něco objevného, když v ní, jak tak čtu mezi řádky, nic objevného není. Z recenze jsem pochopil, že kdo potřebuje záminku se do Elder Scrolls a Skyrimu vrátit, teď má docela dobrou šanci. Obsah sice není dechberoucí, ale lidi spíš Elder Scrolls hrají kvůli prožitku svobody a objevování než kvůli dějovým zvratům a převratným questům. Dál Dawnguard do světa Syrimu moc nezapadá, ale když už upíři v každé hře od Bethesdy minimálně od Daggerfallu být musí, tak jsou halt i tady (a byli i ve Falloutu 3, pro Krista!).
      Ležérní a "scoreoidní" styl recenze považuju za snahu autora vyrovnat se s fastfoodovým přístupem Bethesdy (budem dělat víc a víc bigmaců s kolou, protože je máte rádi). Odtud to číselné hodnocení.
      Tak to aspoň vidím já a nevadí mi to.
    • Kdybys cist umel tak by ti doslo, ze ten balast je ve skutecnosti popis, ze kterho se dozvis o hre mnohem vic nez z prumerne recenze na 99% webu... dikybohu za to!!!
  • Je mi jedno kolko to dostalo, ide o sine subjektivny pohlad. Ale recenzia je pisana ako slohova praca skolaka navstevujuceho 3 rocnik ludovej skoly na dedine.
    • To spíš ty si nejak pribrzdenej *2*
      • *8* Pokud nechápeš text psaný jiným stylem, než je věcně popisný styl manuálů - třeba toho k používání otevřeného klozetu*1* -, tak si to raději nechej pro sebe a nechlub se tím. Ostatně, i jako trolling je to ubohé, protože dobrý troll trolluje inteligentními poznámkami. Text má naopak velmi vysokou úroveň, mnohem vyšší a kultivovanější, než bych na herním serveru očekával - skoro se mi chce říci, že je autora škoda pro takovýhle plátek a pro většinu totálně debülního čtenářstva, které sem chodí a jež jeho úroveň vůbec neocení, ba naopak je pobouří, protože vědí, že na psaní takovýmto stylem nemají koule a mozek. Nehrál jsem ani jeden TES (pravda, kdysi jsem chvíli zkoušel Oblivion, ale i po několika hodinách mi přišel neskutečně nudný, narozdíl od konkurenčního Gothicu), ale recenze mne vtáhla do hry, díky autorem vytvořenému obrazu jsem si dovedl představit, jak to asi všechno vypadá, a to je účel a smysl. Možná se nejedná o klasickou recenzi, ale určitě se jedná o skvělý text.
        • Pripomínaš mi umelca, čo vykrikuje ľudom, že keď sa im jeho obrazy nepačia, tak sú nevzdelanci. Ale umenie je určené pre ľudí! Recenzie pre debi...ho čitateľa. Malo by to byť tak, ako za čias Van Gogha či Leonarda. Leonardo sám sa považoval iba remeselníka a aj bol vo svojej dobe len remeselníkom naháňajúcim objednávky. Teraz sa ľudia učia, za každú drobnosť čo dokázali vytvoriť, len vyvišovať na druhých. Apropo: ved práve recenzia má takú moc ako píšeš "díky autorem vytvořenému obrazu jsem si dovedl představit, jak to asi všechno vypadá" ... a otázka: čo ak autor hru nepopisuje tak ako v skutočnosti vyzerá ... ale ako ju vníma on? Napr. poznám týpka, čo hral Final Fantasy VII, Shadow of the colossus, alebo napr. Zaklínača a keby on nedajbože bol publicista či recenzent tak by si tie hry nikdy nehral, asi by mali hodnotenie 2/10. Už to pochopte recenzent hru predáva a nesie určitú zodpovednosť!
  • Zas Ja...a zas mi nedá sa spýtať "chlapci na games, podľa čo sa tu začínajú udeľovať hodnotenia?" Ide to na tomto servery stále s kvalitou recenzií dole. Zase mi pripomínate chalanov od Score. Ten časopis už nekupujem!!! Ak chcete strácať čitateľov ako oni .... tak len tak ďalej. Kde sú tie časy recenzií písaných srdcom, s hráčskym zanietením...ako boli Riki, Excalibur a Score v jeho začiatkoch, keď prinieslo skutočnú kvalitu. Score, miloval som ťa... Kde sú časy, keď recenzie boli akurát tak dlhé, aby sa do nich človek stihol začítať a nezačal sa nudiť....a nebolo v nich nikdy cítiť takú nudu a negatívnosť, ako v poslednej dobe napríklad tu. PS: inak môj prvý časopis o hrách bol BIT z 1991 roku a stál ma 29 korún *3*
    • Jestli ono to nebude tím jaké hry vychází než recenzentama
  • výborně napsaná recenze!
  • KokyMetalGear
    Ta poslední věta to rozčísla Lukáši *15*
  • Jaktože SKyrim dostal 10/10, ale tento datadisk má jen 5/10? To je obsah datadisku o tolik horší než původní hra? Já bych tedy neřekl... Podle mě jste v jednom hodnocení přestřelili - ale v jakém, že? *4*
    • Není to špatný, ale za ty prachy? To ani nestálo. I když je fakt, že pět je docela málo, tak hrozný to nebylo. A nemůžeš srovnávat hodnocení celé hry a jen DLC, ty se hodnotěj jinak
    • Podla mna ani v jednom a dost to sedi. Dawnguard svojim rozsahom pripomina Knight of The Nine s rovnakym hodnotenim.
      • Nebol Knight of the Nine len subor nejakych prkotin, ako brnenie zbrane a tak? Az Shivering Isles bol plnohodnotny pridavok.
        • Bolo tam pridanych asi desat lokalit a jeden vacsi quest.
  • Styl recenze se mi nelíbil. Takový násilný "old-score" styl, ale z toho jsem fakt už vyrostl.
  • Kvalita recenzí zde upadá,tohle dlc se náhodou celkem povedlo-klidně mě zhatujte,ale recenze upadají.
    • Veskoslav
      Ano, ale na 5-6/10 to více není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit