Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby jste chtěli vidět letsplay tak se koukněte http://www.youtube.com/watch?v=-0Oe41pZ3mA potěšite novej kanál :) *4*
  • Demo bylo fakt suprovy. Asi prvni lego hra u ktere uvazuji o koupi. Dabing z filmu dotvari supr atmnosferu a lego humor je proste lego humor :D
  • Najlepsia hra, aku som kedy v zivote hral, Mass Effect je v porovnani s tymto len rozpravka, Skyrim koridorova prkotina a Dark Souls klikacka pre deti! Moze byt? uz ma nezmazete ? *14*
    • co sem furt lezou tyhle maďari i z tou jejich hatlaninou kdo ma tomu rozumet! nemate vlastni stranky o hrach ? asi ne
      • A tvoje je rec je co zac? Cestina to rozhodne neni
  • Ja nak nevim proc bych mel chtit hrat hru zalozenou na legu? Lego je nahrada reality prevedena do minimalisticky podoby z praktickejch duvodu..PC hry tahle omezeni naprosto nejsou nutna tak se ptam proc mam chtit ovladat debi*lni lego figurku kdyz muzu na PC ovladat skutecnou postavu ktera vypada jak ve skutecnosti. Co mi ohavna figurka majici naky tri ctyri klouby da vic oproti realistickymu vyobrazeni? Co je tak supr na hranatejch stavbach z kosticek? To samy sem ted nedavno videl nakej animovanej serial v podobe lega..proc? Dyt muzou dat postavam jakej chtej vzhled a vlastnosti a oni se chtej omezovat lego figurkama? Je to marketing?
    • mě je třeba 31 a už za komárů jsem vlastnil Lego ( což se dalo opravdu špatně sehnat ) S Legem je spojené mé dětství, jelikož to byla moje nejoblíbenější hračka. ( nevím jak tvoje, ale pro mě to bylo období to nejkrásnější ) Rád se do dětství vracím ať už formou myšlenek/vzpomínání, nebo i jinou formou. Hraní přímo s legem by mě asi už moc nebavilo a vypadalo by to asi blbě, ale PC hry s motivem Lega mi to skvěle vynahrazujou. PS: jako fanoušek Starwars mám doma hodně Starwars stavebnic prostě jen tak vystavených, protože v designu Lega vypadají prostě úžasně. např. Snowtrooper
      • Koukam ze ste me docela jednoznacne prehlasovali. Nomad: Pamatuju ze zhruba pred rokem jsem se podivil nad tim proc bych mel (napriklad) hrat lego star wars kdyz muzu hrat star wars ktery se chovaj a vypadaj jako star wars. Jinak moc nepisu a nepamatuju ze bych neco podbnyho psal nejak casto. Rypicnog: V deseti me tak lego bavilo ale bral jsem to jenom jako zmensenou a znacne omezenou nahradu reality. Uz tenkrat jsem postradal konkretne u lega vetsi variabilitu a svobodu tvorby i pohybu (krom technicu) a tim padem kdyz vidim hru nebo serial tak nechapu proc se autori uz v zakladu takhle omezuji.
    • zdeeneek
      Proc lego? Protoze lego hry si delaji legraci ze svych filmovych predloh (paroduji je) a k tomuto ucelu se lego grafika hodi lip nez ta realisticka.
    • Protože nechápeš víc věcí...možná, ale jenom možná se to dá hrát i s dětma...
    • kubi-wan
      Zpočátku jsem si myslel, že jsi troll.... ale ty jsi asi spíš blb.
    • :) Dalsi lego, nechapu hatery kteri nadavaji, bezte si hrat ty vase CODka bez pribehu a napadu a neotravujte tady. Hral sem uplne vsechny lega, a moc sem si to oblibil, zatim u me vede asi SW clone wars. Je to prijemna zmena zahrat si neco takoveho, aspon si na chvilku odpocinu od rozsekavani cervenokabatniku v AC3 :). Zatim sem hral jen demo Lego LOTRA a na Petera Jacksona hazejiciho oskary na sktrety pri obrane Helmova Zlebu asi jen tak nezapomenu. :)
      • ucho
        jackson byl dobrej, i to zataraseni dveri pianem a prasetem :)
    • ucho
      vyzkoušej si demoverzi. náhodou je to super. nejde tam jen o ten vzhled, je to prostě lego. tedy pro další postupy stavíš z kostiček další věci, což je prvek, který bys bez lego systému neudělal. hry tady nejsou od toho, aby ztvárnily realitu, hry jsou hry a lego hry fungují velmi dobře. navíc si tak mohou dovolit parodovat danou předlohu, což by s reálnými postavami rovněž nešlo. a hlavně to jako lego vypadá úžasně :)
    • Přísahal bych, že už jsem někdy četl velice podobný komentář, takže to asi spamuješ u každé Lego hry. Každopádně k odpovědi na tvoji otázku: Lego hry jsou založeny na humoru, který se do hry s klasickým vyobrazením dá těžko aplikovat, nemluvě o možnostech, které právě užití lega přináší (na puzzly a blbiny je to jako dělané). Navíc cílovou skupinou jsou děti, se kterými hru mohou hrát i rodiče a obě skupiny jsou spokojené. Je v tom i část nostalgie, kdy si asi každý ze starších hráčů někdy hrál s legem a zažíval u toho skvělé časy, tak proč si je touto formou trochu nepřipomenout. Názor ohledně ohavných figurek lze přjít pouze myšlenkou, že jsi byl chudák, který si s legem nikdy nehrál (navíc děti mají daleko silnější fantazii a jakýkoliv vizuální nedostatek si rádi nahradí v mysli). Super na hranatejch stavbách z kostiček je, že je můžeš rozbít a postavit z nich něco úplně jiného, co ti pomůže v postupu hrou dál, a to zábavnou formou. A animovaný lego seriál? Proboha živého... JE TO PRO DĚTI a platí pro to stejné věci, co jsem zmiňoval výše! A co se týče vzhledu a vlastností tak ano, mohou si stvořit cokoliv chtějí, ale rovněž není důvod nevytvořit lego hru, jejíž vzhled je roztomilý a řídí se pravidly a vlastnostmi, které známe z dětství? Navíc značka lego slibuje určitou kvalitu a slouží rovněž jako propojovací prvek napříč hrami (v dobrém i špatném smyslu), což opět odpovídá zaměření na určitou věkovou skupinu. Jestli je to marketing? Ale jistě že ano. Lego hry jsou tu s námi už několik let, stále si vedou skvěle, každá hra je trochu jiná a hlavně stále baví. Byl by to idiotský nápad poslat sérii jako je tato k ledu.
  • je to těžce infantilní tyhle lego hry. lego star wars sem fakt žral
  • MickeyMutant
    Aragorn
  • Pete.palis
    vynikajcí hra, hlavně pro moji drahou polovičku...ženský jsou do toho ulítlý *1*..jinak pro mě nejlepší hra na téma pána prstenů;)
  • ano je to krásné roztomilé minimalistické a celkový dojem z hraní je v konečném důsledku velmi pozitivní (takřka všechny Lego hry)bohužel/bohudík jsem byl jako dítě odchován na hrách jiné obtížnosti (supaplex, ugh, prince, sokoban)...takže sry děcka ale kdo nezažil spouštění her přes příkazový řádek není u mě hráč... *1*
    • Co je na téhle hře minimalistického? Přestaň raději používat cizí termíny, akorát se ztrapňuješ.
    • To je asi taka kravina, ako keby som ja povedal,ze vsetci co sa narodili po roku 1983, su podla mna neni dospeli ludia *3*
    • Tiež som ako decko prešiel spomínaný Supaplex aj Ugh!. Aj keď ma LEGO hry bavia, som zvyknutý na inú obtiažnosť, strašne mi chýba nejaký strach o život.
    • Amylee.Anderson
      Tak já ty hry začnu spouštět přes příkazovej řádek, abych se konečně stala hráčkou se všim všudy. Jsem nevěděla, že tohle proto musím udělat. Konečně!
      • bohuzel ty a dalsich 17 pluskaru vubec nepochopilo, ze dotycny nemluvil o "slozitosti" pustit neco pres prikazovy radek, ale o dobe a hrach kdy to bylo bezny.
    • Veskoslav
      Co je těžkého spustit hru přes příkazový řádek? *1*
  • Veskoslav
    Koupil jsem neteři, ale jaksi to neteř nakonec nedostala. Jsem teď v Helm´s deep a jedna z nejlepších her pro děti, co jsem měl tu možnost hrát. A dabing je skvělý a podtrhuje atmosféru hry:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit