Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    Nevim no mě prostě přijde že recenzent kritizuje u AC3 jen problémy , který má série už od začátku . mě AC3 bví mnohem víc než dvojka včetně derivátů i přes svý problémy(některý snad vyřeší "Holiday patch")
    • Přesně. Recenzent není fanoušek AC serie. Potom z toho zážitku nic nemá, když všude hledá zápory. Nejvíc mi rozsekalo, že recenzent nazval Boston Tea Party jenom jako "chození a vyhazování krabic do moře." Neříkám, že AC 3 je bez chyb, ale tahle hra tady přebije většinu her, kterým dali vyšší známku než bylo v recenzi. Čím dál tim víc je to tady horší.
      • Ten kdo tvrdí že ACIII je dokonalé nejspíš nehrál předchozí díly, protože ACIII je pro mě velikým zklamáním, velmi to ranilo mé srdce a mou peněženku jakbysmet
      • Veskoslav
        Ale ono to je jenom chození a házení krabic. A fanoušci jsou ni nejhorší recenzenti:) Ti se rozplývají i nad tím, jak šál povlává hlavnímu hrdinovi.
        • prudislav
          nevim no jak bys jinak chtěl tuhle událost udělat :-D
          mě hlavně štve že se najednou kritizuje ACIII za problémy který se přehlíželi už u dvojky (včetně derivátů)
          • Veskoslav
            Jak bych ji chtěl udělat? Jinak, nikoliv jako historickou vsuvku. Jelikož hra je fikce, proč tam dávat něco skutečného. Jde to jasně vidět, kam recenze fanouška dané hry dospěje. Alžběta z Re-play je toho jasným důkazem. Dát AC III 9/10 může opravdu jenom zaslepený fanoušek.
            • Jazz
              Ale bež už do pítchi.
  • S mnoha ve videorecenzi zmíněnými věcmi nesouhlasím,většina chyb jež recenzent hře vyčítá již byli v předchozích dílech serie a to v mnohem větší míře.viz například to že šplhání a skákání probíhá v podstatě samo,že AI nepřátel je stupidní a mise vcelku lineární.Co se například výtek k stealth systému týče tak ano steath postup v hrách assassins creed (přesože se hry tváří jako stealth serie) prostě nefunguje,třetí assassin je ale první asssassins creed hra u které to alespon jakž takž stealth hrát jde(především díky po levelech roztroušených křiviskách),stejnak ale mise mnohdy sknoci nějakou naprosto absurdní akcí ala Connnor vs par desitek nepratel.Že by byl soubojový systém zjednodušený jsem nezaznamenal,pouze se nyní lépe vypadá,ale funguje a ovládá se prakticky stejně jako v předchozícjh hrách.Connor samotný se mi zdá ze všech hrdinů serie zdaleka nejzajíamvější postavou,Altair v podstate žádnou osobnost neměl(tuším že ani jeho obličej nebyl po celou hru ukázán),Ezio byl již krapet zajímavější ale žádný zázrak to také nebyl.Desmodovi mise jsou poprvé opravdu zábavné a jejich ztvárnění zdaleka nejpropracovanější (hlavně mise v Brazílii byla super),jen ono prostředí je z pochopitelných důvodů méně atraktivní.Příběh je je jak je u serie zvykem naprostý zmatek,dialogy jsou plytké,ale i v tomto ohledu je na tom poslední asssassin řekl bych o výrazný kus lépe než jeho předchůdci,některé postavy jako například connorův otec se mi zdáli opravdu velmi fajn.Výtku k tomu ze hrdina dela podradne cinnosti jsem take moc nepochopil viz ,komentář Preeda přede mnou.A to nakolik je prostředí americké revoluce zajjímavé či nikoliv je věc velmi subjektivní,pro mě je například výrazně atraktivnější než renesanční itálie...
    • co sa tyka Altaira, tak netreba ho chapat len ako hrdinu AC1....dost sa o nom clovek dozveda aj neskor....osobne som ho tiez velmi nemusel, ale knizka "Tajna krizova vyprava" zmenila moj nazor.....na to vsetko, co si Altair prezil....tak je to fajn hrdina....Ezio bol tiez skvely, o nom boli v podstate 3 hry, takze clovek ho spoznal najlepsie....
      tazke je porovnavat postavy, pretoze kazda je ina a v niecom vynimocna......ja som spokojny so vsetkymi.....
  • Preed
    Wall of text imcoming.
    Tak pojdem proti prudu,mna AC3 celkom bavi,uznavam ze Connor je nemastna neslana postava ale vsetky ostatne veci co recenzenti vytykaju tu na Tiscali v tej hre su bud stale alebo s nimi nesuhlasim.
    1. Subojovy system,sa sice javi jednoduchsie(clovek pouziva menej tlacitok) ale nalejme si cisteho vina,on ten subojovy system bol vzdy v AC na prd a nevedeli co s nim robit,furt pridavali nejake moznosti,ktore nikto nepouzival a nefungovalo to(cakam na protiuder a pod) teraz je to aspon skopirovane z toho batmana a funguje to relativne ok.
    2. Co sa tyka vytkam voci AI tak som nezanamenal,ze bola nejak zvlast debilnejsia nez v predchadzajucich dieloch,ze by sa to vobec oplatilo komentovat a vytka voci tomu,ze hra nema ''stealth'' hranie,tak ku tomu sa da maximalne povedat,ze architektura tych miest az nie tak dovoluje behanie po strechach ale AC bol vzdy o zabijani legii vojokov a nie o stealthovani a sekvencii,kde cloveka nemaju detekovat je celkom dost.
    3. Ohladne toho,ze su tam zbytocne aktivity ako to lovenie a tradovanie,no to je sice pravda,ze to nie je ziadny revolucny design ale aspon to nie je to PRIJEBANE kupovanie obchodov,co som robil posledne 3 hry a vymyslel to snad nejaky de*ent.
    4. A vytka voci tomu,ze to same beha po stromoch? v celkom AC to vzdy a vsade samo beha,resp. lezie,hrac robi len do prava alebo do lava,takze tiez celkom mimo.
    5. A Desmond,ano vyvojari ocividne nevedia co s Desmondom robit a hrac za neho musi hrat ale to hranie za neho mi prislo najlepsie od jednotky,pretoze je tam aspon nejaky lore a trosku zasahuje medzi dnesnych assassinov a templarov aj ked to nie je nic moc.
    6. A to,ze Connor robi podradne cinnosti,no sorry,ak je vyhadzovanie krabic pri bostonskom piti caju podradna cinnost tak by mal asi byt hlavny manazer vyhadzovania krabic,alebo komandovat jednotky vojakov pri jednej z prvych bitiek revolucie je tiez hrozne podradna cinnost a spomenut strhavanie plagatov co uz hrac robi 5 AC hier je uz uplne mimo.
    Osobne som velky hater Brotherhoodu a Revelations lebo povazujem tie hry za zbytocne,tu sa mi aspon rata zmena prostredia,zmena hrdinu(aj ked je nudny) plavba na lodiach,aj ten subojovy system hodnotim v zasade pozitivne a aj vedlajsie cinnosti aj ked su casto nic moc aspon ich po 3!!!!! hrach zmenily a vyhovuje mi aj vacsia filmovost lebo tak zle vykreslene postavy a aboslutne nulova zapletka ake mali predchadzajuce AC hry sa len tak lahko nenajde,nie som nejaky velky AC fanusik,nepaci sa mi politika Ubisoftu,ale aspon si myslim,ze je dobre,ze AC3 existuje narozdiel od predchadzajucich dvoch AC hier a bavi ma to celkom. :)
    • tak si vlastne povedal že tie chyby boli v celej serii, no ani ma nelaka si to potom zahrať
      • Preed
        Neviem ake chyby,recenzent sa stazoval ako hra funguje a funguje tak viac menej od prveho dielu az do teraz a na tychto ''chybach'' postavi hodnotenie noveho dielu serie,"Assassins Creed je hack&slash'' ano je a vzdy bol,je to chyba? nie.. ''je tam malo stealthu'' je tam malo stealthu? ano bolo tam niekedy viac stealthu? nie..je to chyba? nie a mozem pokracovat dlho...moze ta to odradit,ale tak ta hra proste funguje,samozrejme ze ma chyby a nie malo ale to ako bola urobane ta recenzia velmi nefunguje imho.
  • Jaker
    Skvělá videorecenze. Naprosto souhlasím. AC III není špatné, ale je takové... rozporuplné. Jak bylo řečeno v recenzi, již není tak sebejistým kouskem jako bývalo dokonalé AC II, které už asi žádný díl nepřekoná, jelikož prostředí Florencie a Benátek Assassinovi nádherně sedlo. A prostředí dělá hru konec konců. Amerika byla holt jen volbou přiblížení hry co největší mase fanoušků - Amíkům.
    • prudislav
      "dokonalé AC2" mělo většinu těch velkých chyb za který recenzent kritizije AC III taky
  • Respek!! Paradni videorecenze. Konecne nekdo rek, jak to o Ac3 je.
  • no nevim, nesouhlasim snad s jediným slovem které recenzent řekl. Nad games.tiscali jsem už dávno zlomil hůl, zde do nebe vychvalované Call of Duty a další nudné FPS bych ještě skousnul. Ale to že stále stejné CoD bez jakékoliv výraznější inovace dostane lepší známku než AC3 které je lepší po všech stránkách?? To snad není myšleno vážně *16* *16*
    • Aristarch
      Games upadá ... presne ako kedysi vynikajúce Score. Dnes by som ho nekúpil ani za 50centov ... ale prvé tri ročníky si stále občas prečítam. No ... nebudem písať, mnoho ľudí to tu nepochopí....
    • Pravda, AC3 je tak dobrá fps na kterou nemá ani nové CoD. *3*
    • Pokud se ti nelíbí games.cz (kde jsou samí nerdi) jdi na eurogamer.cz popřípadě eurogamer.co.uk. Tam žijou lidi aspoň trošku v realitě ;)
      • Veskoslav
        Díky za skvělý vtip. Dlouho jsem takový neslyšel.
      • GlaDOS
        Vtípek pobavil
    • nesouhlasíš s jediným slovem, kvůli výsledné známce? *7*
    • CoD ze dostal vic? To doufam ne, radsi se divat nebudu
      Musel bych tu hul zlomit taky. A kam jinam bych sel?? : D
      • Aristarch
        Call of Duty: Black Ops 2 8/10 :)
  • Tahle videorecenze se mi líbila. Myslím, že u AC3 se redaktoři osmělují a otevřeně píší/mluví o nesmyslnosti a nudnosti celého konceptu AC. Je to hra z historie ale vlastně je to scifi. Je to hra o stealth zabijákovi, který ale nosí vrahovskou uniformu, aby byl na první pohled poznat, a šermuje s pěti lidmi najednou. Je to hra, kde se skáče z věží do kupek sena, ale přitom je to maximálně realistický obraz historie. Celá série Assassins Creed je podle mě zoufalá slátanina a klasická dnešní snaha zalíbit se všem. Díky masivní marketingové masáži a vysokým produkčním hodnotám se z AC stala "důležitá" herní série, mohutně propagovaná reklamou a recenzemi. Jsem rád, že se o ní začíná konečně psát alespoň trochu objektivně.
    • Tedy, nevím, jestli to byl účel, ale z toho, co jsi vypsal, ses s autorem nepotkal snad ani v jednom slově...
      Že je to historie i sci-fi zároveň, to nikomu nevadí. Je to oživující a originální.
      Zabiják v uniformně je prostě kravina vzniklá ze střetu herního světa a herního designu, ale autor o ní nemluví.
      Skoky do kupek sena jsou prostě další z herních fantasy prvků (hello, autoheal) a AC série rozhodně není "maximálně realistický obraz historie". Je to hra využívající historii jako základ pro "fantasy" příběhy.
      Autorovi videorecenze vadí konflikt mezi otevřeností světa a linearitou misí, zjednodušování mechanismů pro masy a odklon od zábavných prvků (lezení po střechách a tiché assassinování) + tupá umělá inteligence a pár dalších věcí.
  • Zrovna nedavno sem si konecne sehnal AC1. Ocekaval sem ledascos, hodne prehypovana a oblibena hra, ma nekolik pokracovani atd atd. Cekal sem proste dobrou hru, ktera bude fajn.
    To co sem ale nasel, no ..., takovou *ebilni *icovinu pro lidi s iq 60 a mene sem jeste nevidel. Ta hra se nehraje, to proste drzte tlacitko a ono to de, samo to dela vsecko. Ultra lezeni? Proste drz dve klavesy a ono uz se to postara. Boj ? Proste mackej nebo drz a ono uz ho to nejak ubodá. Jdi nekam dve minuty, pak sleduj cut scenu pet minut. Obcas ti to prerusime naprosto idiotskou pasazi v pritomnosti aby sme vypadali cool. Menu?? Naprosta katastrofa, nemoznost v moderni hre ovladat zmenu grafiky bez toho abych sem to musel vypnout, no ty vole! Furt to vyskakuje do nakeho menu kde zvolite profil ? WTF ?
    Uvazoval sem jak pro krista pana takova hovadina muze byt tak oblibena ? Nehraje se to vubec, hraje to samo, technicke spracovani upny lol atd. Jeste ti hra i otoci kameru aby si nahodou se nezapomel podivat kam mas, a neopovazil se nedivat. (to uz sem videl i v mass effectu)...
    Jedina odpoved - tohle je prototyp typycke konzoloidnosti, tak takova primitivnost az to bolí. Tupa hra pro tupej hardware pro tupej ovladac pro tupeho hrace.
    A jak se divam na tuto trojku, tak vidim ze je to naprosto to same.
    Jak tohle muze pro boha nekdo koupit, jak jak jak...

    Jinak recezne pekna.
  • Zrovna jsem vcera dohral (ne ze bych kvuli tomu cekal, ale byla sranda tak trefit to datum :) a pripada mi, ze si tady games na asasinoj smslo trochu moc.
    Alesova recenze me tenkrat vydesila tak, ze jsem si pockal na vyhodnou koupi (a ze zacatku i byl z nekterych veci rozpacitej), ale ve vysledku jsem nad ni (recenzi) musel nastvane kroutit hlavou. Klidne reknu, ze tam byly OBJEKTIVNI nesmysly typu "kvuli strazim uz ani nejde lezt po strechach". Prosim?? Vsechno je pri starem, jen ty mesta uz nejsou az tak namackany dum na dome. Takovyhle ale holt asi byly, a ja jsem jedine rad. Konecne jsem se v nich dokazal po chvili orientovat, oproti Rimu nebo Istanbulu, kde jsem i na konci hry spis tapal (eh... takovy ale holt asi byly :) Co se tyce pozitku z freeroamingu, tak je tohle zdaleka nejlepsi dil serie, a zrovna pro me ma tohle vahu velikou. Ze to casto pripomina spis RedDeadRedemption, to me teda vubec nemrzi, a za tu razantni zmenu tleskam (samozrejme ze jinak bych zas poslouchal, jak "serie preslapuje na miste" *7* )
    Jestli me neco stvalo, tak nektery zakouti celkove dost dobryho pribehu, zpocatku zjednoduseni ovladani (ktery je ale vzhledem k pohybu v korunach pochopitelny - po mnoha pavlovych poznamkach dekuji bohu ze neni gamedesigner)
    Ty souboje casto divne pusobej, ale jen nechapu, ze teda Ubisoft nezamestna alespon jednoho z tech chytraku, ktery jiste vedi, jak udelat hratelnej melee souboj proti velky presile (jen Batman to zvlada trochu lip)
    Trosku me taky obcas zamrzela jakasi prvoplanovost ve zdimani historickych momentu. Treba kdyz otci zakladatele podepisuji deklaraci, a kamera tak mimodek sjede na Connora, ktery tam samozrejme nemohl chybet, a se zalozenyma rukama to drsne sleduje, musel jsem se dost pousmat. Ale jestli je Bostonsky hazeni beden s cajem pro Pavla "delnicka cinnost", tak se smeju mnohem vic. Ale kdyz je i rizeni bitvy ryze delnicka cinnost, tak to bude mozna spis o hledani hole k biti, ze...
    Kdybych mel rozebirat kazdej blabol, tak to ani me nebude bavit, ale shrnul bych to tak, ze jediny lepsi dil podle meho byla mozna dvojka. Brotherhood i Revelations byly pro fanouska taky fajn, nastavovani dobre kasicky se nebranim. Ale mozek jsem tam teda musel vypinat mnohem casteji.
    Vzdycky se smeju tem, co se vztekaj kvuli cislu, ale v pripade AC3 ta sedmicka musi byt vazne HODNE subjektivne zabarvena. A rict ze trojka tapa... rict tohle prave po ACB a ACR... to chce vazne koule, nebo naprostou neznalost serie. Ja teda sevrenejsi, konzistentnejsi dil nehral.
    PS Connor je v pohode, tohle neni miss sympatie. Presne takovyhu cloveka ta doba potrebovala, a vzhledem k jeho minulosti jsem mu vsechno veril.
    PPS Diskuse k AC3 jsem vubec necetl, ale hadam spravne, ze zase vsichni nadavaji na konec? U koncu, kde je treba aspon malinko zapojit mozek to tak byva, vid Mass Effecte... :D
    (jinak musim obdivovat Pavlovu schopnost ohavne zaspoilovat dvema slovama. kdo nehral, a je pri sledovani trochu nepozornej, toho by to trknout nemuselo, takze nebudu rikat kteryma slovama, ale rudi uz vedi... fuj!) (a kdyz jsou ty vanoce, tak mi taky doprejte prudiccskej komentar :D je to pro dobro AC3, nepravem zdrbane hry!)
    • Aristarch
      no ... asi si to povedal lepšie ako ja :) Ja som už trošku zaujatý, AC3 "milujem" a občas sa rozčertím... keď to tu čítam. Tak už asi nie som ten správny, kto by mal hru obhajovať. Ale hovorím, že hru nesprávne ohodnotili. Čo chlapci nedostali z Ubisoftu darčeky :) Keby mal ACB a ACR hodnotenie 6/10 tak som ticho. Ale mali vyššie hodnotenie ako AC3 ...a to je nespravodlivosť. Hra si to nezaslúži a kvôli Games si možno veľa ľudí pokazilo zážitok z hry...alebo oň aj prišlo. Nevedia o čo prichádzajú. Ešte že ja, si najprv zahrám hru až potom čítam recenziu. No a nebudem písať o tom, že Pavol urobil absolútne začiatočnícku chybu...takto sa nespráva profesionál, aby pokazil jeden z naj. momentov v hre. Ale o tom som tu už písal...
    • prudislav
      A rict ze trojka tapa... rict tohle prave po ACB a ACR... to chce vazne koule, nebo naprostou neznalost serie.
      amen to that

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit