Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě jsem si vzpomněl na jeden případ dějových nelogičností. Hned při prvním příchodu Connora do Bostonu mu Achilles říká, že bude pro přežití v civilizaci lepší, když Connor potlačí svůj indiánský původ a bude raději za Španěla nebo Itala, dá mu typické latinské jméno Connor a nechá ho běhat po Bostonu v indiánském oděvu s typicky indiánskou výzbrojí... A jaj *6*
  • jendabek
    Udělejte prosím konečně něco s tím hrozným přehrávačem! To Vaše HD, které se skládá z 50 kostiček je utrpení.
  • vojtas562
    Nechápu proč děláte videorecenze když máte ten nejhorší přehrávač široko daleko *11*
    • Presne tak, pozeram to len ked mam velky zaujem o hru. Videa sa nahravaju pomaly ci som na rychlom pripojeni alebo pomalom, koncia sami od seba a stava sa ze aj po znovunacitani skoncia len tam kde predtym.
    • Prehravac na Games mi bezi plus minus rovnako, ako ten na youtube, myslim,ze nejaky cas dozadu to nacitavalo video hrozne pomaly, vyuzival tak 10% rychlosti mojho pripojenia a tak som to musel pauzovat a pockat kym sa predcita, ale to uz sa teraz tiez nedeje, vytazenie siete je tak akurat, aby sa to nepauzovalo.
    • Amylee.Anderson
      Mě by zajímalo, čím to, že mně funguje naprosto v pohodě. Ano, občas se stane, že třeba v půlce skončí. Ale to je asi jediný problém, co se u mě vyskytl. Třeba u YT se mi stává častěji, že se nepustí...
      • Taky s tím nemám problémy. Teda kromě toho úvodního načítání na začátku, to dřív nebylo, ale hádám, že se to zavedlo právě kvůli problémům, co s tím měli ostatní.
      • Pethulla
        Vidím, že nejsem sám.
    • Veskoslav
      Vidím, že nejsem sám.
  • S videorecenzí stejně jako s textovou verzí musím souhlasit. Pro mne velké zklamání. Celkově mi k sérii nejde moc tato doba americké revoluce, ikdyž chápu, že změna již byla nutná. Vždy jsem si užíval šplhání po krásných budovách a architektura měst. Zde to logicky není žádná sláva. Když už vlezete na nějaký objekt, hned po Vás jdou vojáci, kterých tu je mnohem více než v předchozích dílech, čímž je tiché zabíjení velmi flustrující a člověk časem přistoupí na hru vývojářů s jejich rambo stylem. První linérní mise, které včak zaberou cca 4 hodiny jsou sice hezky zpracované, ale kdybych nechtěl mít volnost pohybu tak nehraji AC. Zároveň je zde tolik videí, že se možná víc koukáte, než hrajete. Pravda námořní mise jsou fajn, ale kdyby jich bylo víc, tak už by byli také stereotypní. Lov zvěře potěší, ale pro mne to bylo spíše zpestření cesty odněkud někam, než náplň mého hraní. Velmi mne flustrovalo lezení na rozhledno-strom, které se často zaseklo ve stejném místě a pak jsem se tam houpal jako hruška ve větru. Nesympatický hlavní hrdina je věc další, přičemž mi kolikrát přišlo, že bych raději hrál za protistranu, čemuž napomáhal i průměrný scénář tohoto díla. Takto zabugovanou hru jsem dlouho nehrál: mizející inventář, prolínající se objekty, občasná nefungčnost myši v ovládání, tragická jizda na koni... (mám poslední patch) Bohužel to, proč jsem se na tuto hru těšil, a to závěr Desmontova příběhu, je zpracován tak nelogicky, bez většího vysvětlení a useknutě, že konec Mass Effectu 3 je proti němu královské dílo. Grafické zpracování sice obsahovalo mnoho objektů najednou, ale jejich zpracování bylo kolikrát tragické, zejména pokud to bylo zobrazeno v nehratelných videích. Na mém PC s HD4850 512mb a C2D 3,83GHz (kvůli této hře jsem musel taktovat, což beru jako pozitivum) to jelo v 1366x768 se vším nastaveným na normální (tedy low), z čehož doufám pramenilo průměrné zpracování detailů. Celkem jsem strávil u hry 20,5 hodin čistě hernního času a podle mne tak dalších 15 hodin videí.
    Bohužel pro mne, jedno z největších zklamání.
    • Už som ti to raz napísal, ale zopakujem ti to znovu, presne ako ty opakuješ svoj príspevok. Ty si asi nehral Assassin's Creed III. Ja som, po ukončení hlavného príbehu, mal v AC 42 hodín 25min 17sec. a mám splnených 65% hry. No a ja som tam liezol na vysoké kostoly, keď započala hra za connora, voľnosti plné hrste. Fakt si nepamätám, žeby ma pri vedľajších misiách otravovali nejaké dlhé ingame animačky. Na tie "rozhledno-stromy" stačilo prísť len raz, kadiaľ vedie cesta nahor a potom som tam vyliezol bez najmenších problémov. Scenár ako má táto hra, nemá mnoho nadpriemerných filmov na takej úrovni, ale ten ani nemusí byť na vysokej úrovni. Tým podstatným v hre, musí byť vždy hrateľnosť, a tá je v AC3 na vynikajúcej úrovni. Ja fakt neviem chlape, ale ja som nemal ani jeden technický problém s hrou. Žiadny zásek, žiadna tragická jazda na koni. Po nainštalovaní sa mi nainštaloval hneď aj patche, možno preto. Ak nemáš legálnu verziu, spytuj svedomie :) Ja som hral na GTX560 na full detaily a grafika bola pri rozlíšení 1920 x 1080 jednoducho úchvatná. Ľudia, už ste zabudli na časy keď vychádzali hry ako The Incredible Machine, Mortal Kombat, Tetris či Pacman....čistá video-zábava, bez zbytočností. Nenechajte si tlačiť do hlavy ako má vyzerať dobrá hra, jednoducho len hrajte! Sugescia médií má veľkú moc, preto si niektoré spoločnosti platia recenzentov ...aj keď tí vám to budú popierať :)
      • Můžeš mi prosím říct, co bylo na scénáři této hry tak skvělé. Já osobně hodnotím scénář podle toho, jak mne dokáže vtáhnout do děje a to se zde téměř nestalo, jistě odehrávala se na pozadí významných událostí a jedné rodinné tragedie, ale podání toho bylo prostě nijaké. Kdežto ve všech předchozích dílech se to (nejen dle mého názoru) povedno. Abych nehanil, docela mne bavilo dobíjení pevností. Sám jak píšež, jsi si užíval především vedlejší mise (nic proti tvému gustu), ale proč byly ty hlavní většinou tak nudné. Vedlejší mise byly zábavné, protože se odehrávali v otevřeném světě a měl jsi hodně možností jak to splnit, kdežto mise dějové měly často dannou linku a koridor, což je u hry AC prostě špatně, jelikož volba způsobu často nebyla na tobě. Jízda na koni byla prostě tragická, jelikož její jizdní model je dělaný pro cesty bez překážek, jakmile jsi vyjel z cesty, tak sebemenší kámen byl problém a než kůň pochopil že ho chci přeskočit (pokud by ten kámen dostatečně malý) tak se sekal jako v matrixu.
        Podle mne se měli autoři více zaměřit na volnost plnění hlavních misí namísto nabalování stovek vedlejších úkolů (v rozumné míře).
        Věř mi, že o grafiku mi opravdu nejde, letos jsem hrál např. Fahrenheit - Indigo Prophecy, Black Mesa, Dear Esther, Q.U.B.E. a velice jsem si je užil. Mohu říct, že rozhodně víc než AC3 ve srovnání se všemi díly AC2, jelikož tomu srovnání se nelze vyhnout.
      • to vies, Miki mozno nainstaloval posledny patch na hru, ale posledny driver (napr. aj beta) na graficku, na to zabudol kazdy....a potom sa tu objavovali pady, framedrop-y a podobne....a samozrejme, kazdy obvinoval hru :) ja som bol na tom podobne, ale chyba bola v radeonkach.....nvidia vydala beta driver po 4-5 dnoch, pricom od radeonu trebalo cakat 2 tyzdne, a ani nejaky beta driver neohlasovali....

        to, ze niekto nevie pochopit, ze sa jedna o revoluciu......ze niekomu sa historicky revolucia nepaci....takto.....mnohi hru odsudzuju uz len kvoli tomu, ze to je o americkej revolucii....pretoze malokoho bavila, kedze niesme americania....a to je dost chyba....no a na zaklade toho, hladaju na hre chyby vsade, kde sa da.....ale beriem, ludia su vselijaki....to, ze sa jedna o revoluciu....to znamena, ze tam logicky bude viac vojakov....treba tam citit to napatie....ved bostonsky masaker sa udial, ked bol Connor este maly, takze tak.....ale ze by tych vojakov bolo az priliz, to sa povedat neda.....ani v predchadzajucich dieloch nebola architektura dokonala....tiez clovek vacsinou liezol po nicnehovoriacich budovach.....cest vynimkam, ako koloseum, hagia sofia, a podobne zalezitosti.....na to vsetko sa v AC3 da tiez slusne vyblaznit, a to som tiez necakal ziadnu slavu.....a prave pre tu architekturu, ktora tam nebola skvela, tak autori aspon popracovali na vzhlade budov....takze vyzeraju na pohlad skvelo.....ze sa ticho zabijat neda?? ale da....ale znova to vyzaduje pomaly pohyb...vtedy sa straze ani neotocia, kym sa nerozbehnete....straze na mna v takychto situaciach utocili len vtedy, ked som vosiel do strazenej oblasti, resp. mi vzrastla hladanost....hru "rambo stylem" som nehral, kedze som sa pokusal uz po prvom dohrani mat vsetko na plnu synchronizaciu, co obcas (a dost casto) vyzadovalo stealth priechod misiou.....jasne, su misie, kde sa bojom nevyhnes, ale take misie boli v kazdom asasinovi.....ehm, inak....ked sa ludia stazuju na ten rambo styl....ukazte mi, ktory AC bol cisto stealth akcia :D a asasin sa nikdy na stealth nehral....nikdy to nemal byt simulator vrazdenia ala hitman....a mne sa na serii paci okrem historickeho zasadenia aj boj s mecom a dalsimi zbranami :)
        to, ze ma niekto problem s "nesympatickym" hlavnym hrdinom...tak to bude asi jeho problem....vela ludi indianov neznasa....no bohuzial, ale....mne Connor pride taky....ludskejsi....oproti Eziovi a Altairovi....oni sa hrali na bohov, respektive boli bohovia....vsetko, co robili, bolo spravne....a mnohokrat postupovali dost nelogicky....akoby presne vedeli, co maju robit....pricom Connor robi chyby....ked sa stretol so svojim otcom, a nachvilu boli partakmi.....ani ja som netusil, ci je na mojej strane....dokonca som zacal pochybovat, ci su templari este stale nebezpecni.....a o to tej hre slo....o bugoch som sa uz vyjadril....mne inventar nemizol, s mysou som problemy nemal.....tragicka jizda na koni? ehm, myslim, ze jazda na koni bola vzdy tragicka :) akurat tu to na Hranici je strasne kvoli stromom a dalsim objektom, o ktore sa kon zachytava....preto som tam vyuzival vacsinou stromy :) inak, v AC1 bol na tom kon podobne...tiez sa zasekaval kade tade....prolinajici objekty boli tiez v kazdom dieli, i ked musim uznat, ze sa celu dobu (tiez som nahral x hodin, kym som nenazbieral plnu 100% synchronizaciu a vsetky achievementy), som sa zasekol asi len 3krat....myslim zaseknutie v objekte, napriklad v skale vo vode....ale stacilo kliknut na bod rychleho presunu a hral som dalej....
        jedine, s cim suhlasim, je ten koniec....cakal som nieco majstrovske....a ono som si len vypocul Juno....potom prisla Minerva, a dala mi druhu moznost, a Desmond sa rozhodol sam....dotkol sa gule a umrel....dost chaby koniec....a po tom vsetkom som cakal vazne velkolepu scenu a vsetko....
  • Hru bych rozdělil na 2 části, 1. za Haythama byla vynikající, charismatický anglický šlechtic, relativně široká paleta příběhových úkolů, události 7-leté války, třírohé klobouky prostě miluju. Dokonce na druhé hraní byl ten pocit z úvodních částí ještě lepší. A vůbec mi nevadilo (spíš naopak), že kromě hlavních příběhových úkolů šlo jen lézt na věže za účelem synchronizací a kompletní průchod bostonským podzemím, pojetím to byl takový malý návrat k AC1.

    Po šoku (přiznávám, docela mi spadla brada) s Haythamovým odhalením se sice přistoupilo k hlavní části, ale kvalita šla dolů. Connor mě příliš neoslovil, kápě místo klobouku mě otrávila a přemíra vedlejších úkolů (které prostě vždy před hlavním úkolem plním, nemůžu si pomoct, nemám rád ty kvanta blikajících úkolů na mapě, i když vím, že to lze v mape vypnout) mě zrovna moc nebere (chápu, že budu v menšině). Myslel jsem, že rekrutování asasínů už ve trojce nebude. Jako vedlejší mise OK, ale nutnost využívat pomocníky je v podstatě zbytečná. Naopak námořní mise jsou příjemné oživení, škoda, že chybí free roam na moři, tam bych asi vydržel o dost déle než na hranici. Očekávám ale, že tato možnost bude v příštím díle.

    Co se týká zasazení děje, americká válka o nezávislost a předtím 7letá válka byl opravdu hodně dobrý nápad, poprvé v sérii čtu všechny vstupy, ať se týkají postav, událostí a dokonce i míst, a hrozně mě to baví (OK, část věnovaná Mohawkům mě upřímně zase příliš nebere).

    Vyloženě mě ovšem serou nelogické skoky v ději, kterých je v sérii snad čím dál tím víc. Za všechny jenom připomenu příchod Connora k Achillovi, kdy se ve sklepě začnou bavit o tom, že je třeba zabít Connorova otce a nějak jsem tam nezachytil, že by Connor byl překvapený tím, kdo je vlastně jeho otec, ani překvapení Achilla nad tím, čí je Connor syn. Já vím, že tam byl střih, kdy Achilles vyprávěl Connorovi o asasínech, ale stejně. A takových dějových skoků je na každém kroku dost a dost. Celé to působí dojmem, jako když nějakou 4 dílnou TV sérii sestříhají na celovečerní film. Je tam sice všechno podstatné, ale divák má pořád pocit, jakoby mu něco podstatného utíkalo.

    Další díl očekávám z revoluční Francie, to snad ani nejde jinak. Jen škoda, že to bude muset být s Connorem, nějaký Červený Bedrník by docela bodl :) Ať je aspoň možné si Connora ustrojit a vyzbrojit podle svého...
    • Ano, konec za Haythama byl pro mě jeden ze dvou WTF? momentů z celé hry.
    • Ano haythan byl nejlepší a charismatický
  • Amylee.Anderson
    Pro mě je největší chybou naprosto nezajímavý hlavní hrdina. Hlavně s přihlédnutím k takovým charakterům jako Altair a Ezio, a taky k úžasnému Haythamovi na začátku (toho jsem si vážně zamilovala :)). A více, než hlavní příběh, mě opravdu dojal onen rodinný vztah, co se ve hře řeší.

    Je mi docela líto, že právě trojka, velké finále, pro mě byla nejslabším dílem. Třeba narozdíl od Pavla, mise s Desmondem se mi líbily, ale ten konec... Nedokážu říct, jestli jsem ho nepochopila nebo byl divný. Zrovna od AC jsem čekala možná trochu slzy...alespoň husí kůži! Ale tůdle.

    Přesto hra jako celek se mi líbila, všechno má své plusy a mínusy. Jen ty mínusy se lépe pamatují :)

    A ještě - vyčetla jsem, že vyjde zase knížka od Olivera Bowdena.
    • To jo no, konec s Desmondem byl pro mě velké WTF?
  • Preed
    Wall of text imcoming.
    Tak pojdem proti prudu,mna AC3 celkom bavi,uznavam ze Connor je nemastna neslana postava ale vsetky ostatne veci co recenzenti vytykaju tu na Tiscali v tej hre su bud stale alebo s nimi nesuhlasim.
    1. Subojovy system,sa sice javi jednoduchsie(clovek pouziva menej tlacitok) ale nalejme si cisteho vina,on ten subojovy system bol vzdy v AC na prd a nevedeli co s nim robit,furt pridavali nejake moznosti,ktore nikto nepouzival a nefungovalo to(cakam na protiuder a pod) teraz je to aspon skopirovane z toho batmana a funguje to relativne ok.
    2. Co sa tyka vytkam voci AI tak som nezanamenal,ze bola nejak zvlast debilnejsia nez v predchadzajucich dieloch,ze by sa to vobec oplatilo komentovat a vytka voci tomu,ze hra nema ''stealth'' hranie,tak ku tomu sa da maximalne povedat,ze architektura tych miest az nie tak dovoluje behanie po strechach ale AC bol vzdy o zabijani legii vojokov a nie o stealthovani a sekvencii,kde cloveka nemaju detekovat je celkom dost.
    3. Ohladne toho,ze su tam zbytocne aktivity ako to lovenie a tradovanie,no to je sice pravda,ze to nie je ziadny revolucny design ale aspon to nie je to PRIJEBANE kupovanie obchodov,co som robil posledne 3 hry a vymyslel to snad nejaky de*ent.
    4. A vytka voci tomu,ze to same beha po stromoch? v celkom AC to vzdy a vsade samo beha,resp. lezie,hrac robi len do prava alebo do lava,takze tiez celkom mimo.
    5. A Desmond,ano vyvojari ocividne nevedia co s Desmondom robit a hrac za neho musi hrat ale to hranie za neho mi prislo najlepsie od jednotky,pretoze je tam aspon nejaky lore a trosku zasahuje medzi dnesnych assassinov a templarov aj ked to nie je nic moc.
    6. A to,ze Connor robi podradne cinnosti,no sorry,ak je vyhadzovanie krabic pri bostonskom piti caju podradna cinnost tak by mal asi byt hlavny manazer vyhadzovania krabic,alebo komandovat jednotky vojakov pri jednej z prvych bitiek revolucie je tiez hrozne podradna cinnost a spomenut strhavanie plagatov co uz hrac robi 5 AC hier je uz uplne mimo.
    Osobne som velky hater Brotherhoodu a Revelations lebo povazujem tie hry za zbytocne,tu sa mi aspon rata zmena prostredia,zmena hrdinu(aj ked je nudny) plavba na lodiach,aj ten subojovy system hodnotim v zasade pozitivne a aj vedlajsie cinnosti aj ked su casto nic moc aspon ich po 3!!!!! hrach zmenily a vyhovuje mi aj vacsia filmovost lebo tak zle vykreslene postavy a aboslutne nulova zapletka ake mali predchadzajuce AC hry sa len tak lahko nenajde,nie som nejaky velky AC fanusik,nepaci sa mi politika Ubisoftu,ale aspon si myslim,ze je dobre,ze AC3 existuje narozdiel od predchadzajucich dvoch AC hier a bavi ma to celkom. :)
    • tak si vlastne povedal že tie chyby boli v celej serii, no ani ma nelaka si to potom zahrať
      • Preed
        Neviem ake chyby,recenzent sa stazoval ako hra funguje a funguje tak viac menej od prveho dielu az do teraz a na tychto ''chybach'' postavi hodnotenie noveho dielu serie,"Assassins Creed je hack&slash'' ano je a vzdy bol,je to chyba? nie.. ''je tam malo stealthu'' je tam malo stealthu? ano bolo tam niekedy viac stealthu? nie..je to chyba? nie a mozem pokracovat dlho...moze ta to odradit,ale tak ta hra proste funguje,samozrejme ze ma chyby a nie malo ale to ako bola urobane ta recenzia velmi nefunguje imho.
  • S mnoha ve videorecenzi zmíněnými věcmi nesouhlasím,většina chyb jež recenzent hře vyčítá již byli v předchozích dílech serie a to v mnohem větší míře.viz například to že šplhání a skákání probíhá v podstatě samo,že AI nepřátel je stupidní a mise vcelku lineární.Co se například výtek k stealth systému týče tak ano steath postup v hrách assassins creed (přesože se hry tváří jako stealth serie) prostě nefunguje,třetí assassin je ale první asssassins creed hra u které to alespon jakž takž stealth hrát jde(především díky po levelech roztroušených křiviskách),stejnak ale mise mnohdy sknoci nějakou naprosto absurdní akcí ala Connnor vs par desitek nepratel.Že by byl soubojový systém zjednodušený jsem nezaznamenal,pouze se nyní lépe vypadá,ale funguje a ovládá se prakticky stejně jako v předchozícjh hrách.Connor samotný se mi zdá ze všech hrdinů serie zdaleka nejzajíamvější postavou,Altair v podstate žádnou osobnost neměl(tuším že ani jeho obličej nebyl po celou hru ukázán),Ezio byl již krapet zajímavější ale žádný zázrak to také nebyl.Desmodovi mise jsou poprvé opravdu zábavné a jejich ztvárnění zdaleka nejpropracovanější (hlavně mise v Brazílii byla super),jen ono prostředí je z pochopitelných důvodů méně atraktivní.Příběh je je jak je u serie zvykem naprostý zmatek,dialogy jsou plytké,ale i v tomto ohledu je na tom poslední asssassin řekl bych o výrazný kus lépe než jeho předchůdci,některé postavy jako například connorův otec se mi zdáli opravdu velmi fajn.Výtku k tomu ze hrdina dela podradne cinnosti jsem take moc nepochopil viz ,komentář Preeda přede mnou.A to nakolik je prostředí americké revoluce zajjímavé či nikoliv je věc velmi subjektivní,pro mě je například výrazně atraktivnější než renesanční itálie...
    • co sa tyka Altaira, tak netreba ho chapat len ako hrdinu AC1....dost sa o nom clovek dozveda aj neskor....osobne som ho tiez velmi nemusel, ale knizka "Tajna krizova vyprava" zmenila moj nazor.....na to vsetko, co si Altair prezil....tak je to fajn hrdina....Ezio bol tiez skvely, o nom boli v podstate 3 hry, takze clovek ho spoznal najlepsie....
      tazke je porovnavat postavy, pretoze kazda je ina a v niecom vynimocna......ja som spokojny so vsetkymi.....
  • xMort
    Recenze mi mluví z duše. Nechápu, jak je to všude v žebříčcích jako hra roku. Jen teda škoda toho spoileru ohledně Haythama (zvrat po pětihodinovém "tutorialu").
  • Dekuju za Video ktere me opet nejde zpustit a tim jsem se definityvne rozhodl ze s games koncim mejte se jak chcete ani po dvou letech protestu ctenaru nebylo vyslyseno ? kaslu vam na to jak na placaty sutr !!!
    • Mě to jede. Opera
    • sbohem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit