Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jsem zkusil frog fractions a je to ptakovina na entou kterejch je ve flashi spousta.. hra roku? mozna pro nejaky blazny v bohnicich... nejak nechapu proc to tak propaguje. podobnejch veci je na netu bilion.
    • janchor
      Proč? Protože je to jeden z nejrozkošnějších příkladů toho, jak svobodný a neomezený médium hry jsou, jakej jsem nejenom letos hrál. A takovejch není spousta, takovejch je naopak jako šafránu. Chce to halt ponořit se krapítek pod povrch - ve Frog Fractions teda pod hladinu..
      • smejki
        já bych řek, že to sice drobátko, ale přece jen přeceňuješ. Krom úchvatného ponoru a humoru tam není nic svojského. Říct si "Dáme všechno do jednoho. Kolik je herních modelů?" a pak se zhulit a splácat to nějak dohromady imho není synonymem tvůrčí svobody ale spíš guláše.
  • Možná se to už řešilo, ale může mi někdo z redakce vysvětlit proč kdy ve stránce videu z YT proč není aktivní tlačítko na full screen? Zdá se mi že ty videa moc nezvládáte. Buď nejde posouvat a musím se dívat od začátku do konce, nebo je 320x200 označeno jako "HD is on" a když už to v kvalitě je tak zas nejde full screen a nebo je dokonce neaktivní tlačítko s přepnutím na YT.

    Dejte si pls jako novoroční předsevzetí něco s tím udělat *3*

    Pěkné svátky všem.
    • na u videií, které mě zajímají, vždy přepínám přímo na stránky youtube
  • Trocha toho vánočního spamu :) http://bit.ly/TjVgoB
    • Trisska
      Á, pán je egoista! *15*
  • žabí zlomky a Dear Esther....nedivím sa že sa Bach tlemil....fajn na 5 minút....ale ako typ na darček...lol.....chudák Lukášov frajer
    • bobsh
      Dear Esther je náhodou skvělej tip na dárek, rozhodně by mi to přišlo lepší, než darovat nějakou ne třeba uplně špatnou, ale tuctovou hru.
      • janchor
        A co teprve kdyby ten soundtrack vyšel na vinylu..
        • Trol.diskuzni
          LOL... Jen doufám, že pan Grygar nepatří mezi těch pár zoufalců, kteří považují vinyl za kvalitnější médium než kompaktní disk (CD). Pro něčí uši možná více lahodící, ale harmonické zkreslení spolu s dalšími zvukovými artefakty (např. lupání/praskání) se skutečně nerovná věrnému podání.

          CD je objektivně lepší a pro důkazy není nutné chodit daleko... Stojí však za to vyhledávat kvalitní mastery, kterých je dnes bohužel pomálu.
          • bobsh
            Mně osobně nejde ani tak o kvalitu zvuku (prostě ten rozdíl mezi CD a vinylem nepoznam, kromě toho praskání, který se mi ale, až na výjimky, líbí), ale o tu estetickou stránku. Lesklý duhový placky v plastový krabičce mě nebaví, velký černý desky s většim prostorem na booklet, hezkej obal a další grafický vychytávky jo. Než CD, tak to si radši koupim to album jenom digitálně, pokud to jde.
            • Trol.diskuzni
              Jj, kvalitní digitálně vydané nahrávky v source kvalitě (24bit/44.1-96khz) FTW!

              EDIT: S 192 khz a výše by se dalo polemizovat, podle mě je 96khz kvalitativní strop.
        • bobsh
          Jo! Ten soundtrack je tak dobrej, že bych si ho nejradši nechal snad i vytetovat *14*
          • Amylee.Anderson
            Je úchvatný. Jen mě na něm mrzí, že místy neni čistě instumentální...
      • Amylee.Anderson
        Já byla Dear Esther včera obdarována a kdybych měla ocásek, tak jim vrtím ještě teď ^^
  • smajdal
    žabí zlomky a sama doma *1*
  • K tomu Dishonored. Ten chápek je právě super, protože reflektuje "obecný mínění", tady to jak velkej je člověk hajzl.

    Já to dohrál 2x, jednou jsem hrál za klaďase, prakticky jsem nezabíjel když jsem nemusel a on byl spokojenej, na konci mi popřál hodně štěstí.
    Podruhé jsem to hrál za čistýho a nefalšovanýho záporáka, kterej zabíjel uplně všechno (vždy jsem každou lokaci vyčistil do posledního civilisty *1* ) a on mě na konci pěkně zdrbal a řek ať už konečně vypadnu z jeho lodi (za to jsem ho taky zabil *1* ).

    To je na té hře právě krásný, že reaguje na činy hráče.
  • misho8723
    Ale hej, Fight Club sledujú aj futbaloví fanúšikovia.. nebojte sa :)
  • heretic124
    Prečo je to na Youtube na kanály GamesczGDS2012 a nie na Fight Club kanále? Asi ste sa zabudli odhlásiť a omylom to tam dali, hm? *1*
  • Trisska
    Souhlas, Mikoláš je fakticky dobrej pařmen a srandista a mám ho ráda! Doufám, že ho budou zvát častějc! Trochu mě ale šoknul, že chce za prezidenta toho spáče! *15* Asi se řídí heslem - kdo spinká, ten nezlobí! *15* *15* *15* *6*
    • ten spáč je hrabě, kterej ví všechno o tom, jak se řídí stát, jak se starat o rybníky, řeky, lesy. Prostě ví všechno. Nikoho jinýho bych tam nedal. Okamura je snad vtip. Je to jenom podnikatel. Avatar týpek fakt nevim. Sice nezáleží na vzhledu, ale to co máš v hlavě, ale jemu bych hlas nedal. Zeman když někam přijde, tak nám vyhlásí válku. Jako fakt si tam nikoho jinýho nepředstavuju než pana hrabě
      • Kein
        No pán hrabě je hlavně eurohujer, který se žene do evropy a kývá na vše co z ESSR příjde, slepě ignoruje zprávy ČNB a schvaluje Kalouskovy ekonomické doktríny. Ne sorry, takového člověka nechci za mého prezidenta.

        Abyste se pak nedivili, až vám úředníci z EU zakážou hry (třeba) a pan hrabě tomu bude vesele přicmrndávat. *4*
      • Jasně prezident tak má moc tady něco změnit. Se probuď
      • Coffin.Corner
        Spáč se musí probudit! *2*
      • Trisska
        pro haha - Jenže reprezentant státu by to byl dost mizernej, když usíná i na tiskovejch konferencích atd.! Navíc když mluví, tak mu jde fakticky stěží rozumět! Je prostě nemocnej, má asi nějakou spavou nemoc či co! Takovýho člověka by stěží někdo zaměstnal, tak proč ho ještě volit na prezidenta? Aby se mu na hradě líp spalo? *15*

        Fakticky ale nechci začínat nějakou politickou hádku... Každýho věc, koho chce vidět na hradě a na obrazech ve škole! Já se o politiku nestarám, radějc hrát hry! *4*
      • No problém je, že kníže už je v důchodu a je nemocnej, proto taky pořád pospává, už je prostě unavenej. Ale nic proti němu nemám, viděl jsem s ním starší rozhovor když mu bylo asi 35 a působil jak Marlon Brando. Je to inteligentní člověk, ale bohužel, v současném stavu a věku je pro roli prezidenta směšnej asi jako Zeman, stáří neujde nikdo. Prezident potřebuje vitalitu a energii - už tak prezident nemůže tak moc jako jednotlivec ovlivnit vládu a politickou situaci, a když už bude mít prostor, tak by měl být fakt aktivní a plný životní síly aby prosadil to své, a ne někde pospávat a mrmlat, to nad tím každý mávne rukou. Okamura je sice byznismen, ale je politicky nezávislej, nemá vládní minulost a všechno si vydřel sám - ví jak pracovat a jak jít dopředu. Je chytrej, prošel si děcákem, ale kdo viděl třeba Den D tak ví, že má koule a umí dát jasně najevo co si myslí i kdyby se dotyčný urazil, nenechá si kadit na hlavu. Havel byl dramatik a dalo se to, čistého ekonoma s politickou minulostí jsme za prezidenta už měli a víme jak to dopadlo ;-). Politika jako obor je snažší na naučení než to jak se stát slušným a pracovitým člověkem. Koneckonců, kde končí politika a začíná podnikání? ;-). Já Okamurovi fandím.
      • Naprostej souhlas! Navic slechte na poddanych vzdycky zalezelo nejvic!
    • Ataker
      Co se týče Mikoláše, tak to souhlas.
  • Není úplně dobrej nápad spoilerovat Dishonored (a cokolov jinýho) jinak, než v textu. Tam si přečtu spoiler tag a můžu odskočit na konec (nebo to vůbec nevidím, když je systém inteligentní). V případě videa nebo mp3 si můžu jenom zahrát hru na "když to fast forwardnu na tohle místo, už bude po spoileru nebo se jako na potvoru zrovna dozvím to nejdůležitější"? Řešením by - v případě videa - byly záložky (jako je mají třeba v iVysílání na ČT), ale těch se tu asi jen tak nedočkáme. Tak prosím myslete na ty z nás, kteří hrají hry později (že se musí udělat nějaká hranice, je jasný, ale myslím, že tady bylo všem jasný, že jde o spoiler u nedávno vydané hry). BTW píšu bez znalosti toho konkrétního úseku, páč jsem si to nechtěl pokazit.
    • Trisska
      Na ten spoiler upozornili předem a já si to video hnedka posunula - žádnej problém!
    • janchor
      Jo, že je s přetočením tenhle problém je jasný.. proto jsem radši ten odhad nadsadil, aby bylo jistější, že si to lidi případně přetočí dostatečně dopředu. U videa by to vlastně šlo vyřešit v postprodukci titulkem, kterej by tam visel, dokud by se kafralo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit