Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skoda ze ta hra vypada tak jak vypada a ne takhle (myslim styl, ne grafiku)... gumovy pandulaci s mecema jak polena, jediove v kombinezach jak ze star treku nebo v platovym brneni. Mym snem je videt SW, ktery bude vypadat "realisticky" a ne komiks :(
    • Co se týče toho brnění... tak to jsi mohl vidět již v KOTORECH, co se týče grafiky tak se jedná o momentální kalkulační model viz Diablo 3 či třeba Rift a nemohu si pomoct, ale vůbec mi nevadí.
      Co do tvého snu .. hmm to je požadavek, který máme my všichni a to je KOTOR film od Lucase co nám sliboval.
  • xixixao
    Vizuálně absolutně geniální...
  • Bude to MMO....takze to bude sh#t. Ja chci "simulaci" typu Jedi Knight,ne nalevelovat se abych mel special attacky ktery ovlivnim mackanim jednoho tlacitka....ty vole to chce skill jak svina! Ja si takovouhle SW hru proste neuziju,pokud chci mackat par tlacitek dokola zahraju si jakykoly free MMORPG.
    A dalsi vec je ta grafika,teda od prvnich obrazku uz neni tak kiddy.Ale nektery ty postavy s face liftingem sou porad funny. Ta grafika samotna je zajimava a prijemna,ale podle me se to nehodi k SW univerzu,ktery ma byt vzdy temny a vazny, a ne vypadat jako omalovanka.
  • Paradni trailer v nejvyssi kvalite..uzasne zakonceni: welcome home(chybi mi tam ,master,:)
  • Kurňa...já chci KotOR 3... *7*
    • a vyvojari chteji zase stale mesicni platby :)
      • bmarg
        tejto MMORPG, ale nebude mít měsíční platby jako WoW, ale bude se řídit mikro-platbama co jsem četl. Takže svym způsobem bude free, jen s rozdílem že hráč co bude mít free si zahraje max do 15lvlu, ale ten co platí si bude honit EGO a roznášet na kopytech ty chudáky co nato nemaj :-)
        • MrSanta
          Budou měsíční a je to potvrzený.
          • Tak to sem rad.. sice to idioty neodfiltruje, ale znam spoustu lidi, co by to hrali jenom proto, ze je to zadarmo, i presto ze SW univerzum jim nic nerika, nebo o SW zajem jenom predstiraj. Ja mesicni poplatky budu platit s chuti, problem mi to nedela.
            • Já na to mám trošku jiný názor a uvítal bych aby to bylo za mikrotrnsakce. Jsem vytížený člověk a dopředu nikdy nevím jestli budu mít na hru čas. Takže když budu plati měsíční poplatky a pak se ten měsíc připojím kvůli vytíženosti 2x tak se mi to nevyplatí, ale kdyby byli mikrotransakce a já věděl, že třeba budu mít celý týden čas, tak něco na týden poplatím a pak se zase uvidí ...
        • tohle se zatím nikde nepotvrdilo, jen se to šéfům v EA líbí..aby taky ne když s nálepkou free maj nakonec dvakrát - třikrát větší zisky než s měsíčníma platbama. Osobně se mi tenhle systém hnusí protože ta hra je pak jenom o prachách jak jsi říkal...
  • pekne video, ale nemuzu si pomoct, kdyz to srovna treba s guild wars 2, kde na ingame videa koukate s otevrenou pusou, tak v pripade star wars sou nutne takove filmecky. kotor 1, 2 byli skvele hry a dodnes sou v mem zebricku nej her hodne vysoko, ale mmo verze me prijde jako wow. pritom star wars universum ma daleko vice moznosti, jak jen sazku na jistotu
  • Zayl
    Pro mě byl furt lowpoint když jsem viděl beta gameplay v akci.

    K videu samotnému, ten pašerák se mi líbil, ale přijde mi že se jim ještě nepodařilo udělat něčím unikátního a zajímavého Jedi/Sitha. Všechno to vypadá buď jako recyklované postavy z minulosti nebo jako obyčejní lidi s lightsaberama.

    Celkově to video takové meh. Ve chvilce kdy se objevily ty lodě bylo jasné jak to přesně dopadne. Nevím který trailer měl na konci ty supernova světlice které jde vidět z orbity, ale ten byl jednoznačně nejlepší.
    • smejki
      ten trailer je zmíněný v článku - Hope *3*
  • Hodne povedeny triler, klidne bych uvital v tom samem stylu i pekne zpracovany 2 hod. film
  • Opět zklamání, hlavně teda od toho prvního CGI traileru. Kvalitativně dost pozadu oproti Blizzardu. A to jsem viděl HD verzi, asi tak úroveň jako má RIFT. Ale ten dělalo mnohem menší studio s mnohem menšími náklady. Z filmové stránky mě to to také nechává velice chladným. Velice slabé. Dabing nic moc.

    Zdá se mi že klukům se to trochu vymyká z rukou, je to čím dál tím víc slabší a slabší. Ach bože jak já bych se rád mýlil, téhle hře přeju úspěch snad víc než akcionáři EA.
    • Drom
      ty jses tak vedle, ze to ani neni mozny :) Je ti jasny, ze jak cinematic trailery pro hry ajko RIFT nebo SWTOR nedelaji vyvojari ale specialni studia zamerena na tuto produkci? SWTOR delalo Blur a RIFT zase Plastic Wax.

      To me vzdy dostava, jak se tu kazdy druhy trouba ohani tim, jak vi kolik vyvojaru dela to a kdo dela to a unikaji jim ty nejzakladnejsi informace.
      • Drom je prostě fanboy SWTOR, se nezapře. (Nepracuješ snad ně nějakých českých stránkách? Ohledně swtor?) Sice nevím jak přesně funguje vztah, mezi těmito studii a přímo vývojářským studiem. To asi vyplývá z jejich smlouvy. Ale myslím si, že oni udělají náčrt scénáře. A pak to pošlou tomu studiu a oni pro ně vytvoří tu intro. Možná je to i jinak, ale...

        Hlavní věc co jsem myslel byli ty peníze, jelikož swtor zaštiťuje EA který má obrovské finanční možnosti. Narozdíl od RIFTU u který si vydává TRION sám, tam jsou ty finance dosti omezenější. EA si zkrátka může dovolit kvalitnější studio než TRION. Ač nevím, které z těchto studií se považuje za lepší. Tak kvalitativně jsou si hodně blízko. Z hlediska obrazu, animací atd...

        Podle scénáře, což je silně subjektivní mi vychází jako lepší RIFT. Ale když vemu swtor E3 2009 tak to předčí tyhle dvě od dvě koňské délky.
      • Phate27
        Raci bych mlcel Blizzard si dela tydle filmecky sam a co do Rift tak to taky neni uplne pravda ze by na tom nepracovali *7* outsourcing je neco trosku jineho nez ze na tom ty firmy nedelaji.

        Kazdopadne nektere firmy to delaji interne (blizz) a jine si nechavaji delat prakcitky 70% veci Outscoring(ove) jako treba slavny 2K.

        Ale nesnaz se tu z nej udelat naprostyho imbecila tim ze placnes todle.

        Edit: Nebavim se o kvalite openingu celkem nuda ale jde o vkus urcita poetika tam porad jem a vzhledme k tomu ze cele SW beru za velkou parodi a enigmu jako Lucase tak to neni spatny. Ale jinac prijde mi trapny delat jakoliv nabusenej trailer ke hre kde budu mackat 1 1 1 1 2 3 1 1 1 *1* *1* Chapal bych todle k Dark Force3 ale todle je LoL ;-) Kdyz melou o deji byl by lepsi rychlej sestrih nejakeho akcniho tematu v senatu strizeno podobne jako to dela David Fincher.
  • to ma bejt takovej ten dart revan co za nej clovek hral v jednicce co vyskoci z te lodi?
    • darth revan je uz parset let mrtvej *3*
      • bmarg
        Revan nikdy neumřela, respektivě to není dokázáno. Protože se o ní tak málo ví, díky vycestování s celou "sithskou (z dark forge)" flotilou do jiné galaxie (ovládanou pravými sithy)
        • Ne neumřela. Neumřel :D
          (nekonečná debata Revan muž či žena?) :D

          Ale ne, na Wookiepedii je oficiálně danéí, že Revan byl muž...
          • bmarg
            Vím, četl jsem o tom hodně, ale v pár knížkách je o NÍ zmínka a právě většinou se jedná o ženu, i když ve hře jsi mohl zvolit obě skupiny. Ale jak řikáš, zase je tu druhej tábor co huláká že revan byl týpek se dvěma mečema :-)
        • jasny, ale proste to neni on.. pokud dohrajes kotor za LS, tak to je zas trosku jinak, ale do vnejsich svetu vycestoval tak jako tak..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit