Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já na to mám trošku jiný názor a uvítal bych aby to bylo za mikrotrnsakce. Jsem vytížený člověk a dopředu nikdy nevím jestli budu mít na hru čas. Takže když budu plati měsíční poplatky a pak se ten měsíc připojím kvůli vytíženosti 2x tak se mi to nevyplatí, ale kdyby byli mikrotransakce a já věděl, že třeba budu mít celý týden čas, tak něco na týden poplatím a pak se zase uvidí ...
  • Co se týče toho brnění... tak to jsi mohl vidět již v KOTORECH, co se týče grafiky tak se jedná o momentální kalkulační model viz Diablo 3 či třeba Rift a nemohu si pomoct, ale vůbec mi nevadí.
    Co do tvého snu .. hmm to je požadavek, který máme my všichni a to je KOTOR film od Lucase co nám sliboval.
  • skoda ze ta hra vypada tak jak vypada a ne takhle (myslim styl, ne grafiku)... gumovy pandulaci s mecema jak polena, jediove v kombinezach jak ze star treku nebo v platovym brneni. Mym snem je videt SW, ktery bude vypadat "realisticky" a ne komiks :(
  • bmarg
    Vím, četl jsem o tom hodně, ale v pár knížkách je o NÍ zmínka a právě většinou se jedná o ženu, i když ve hře jsi mohl zvolit obě skupiny. Ale jak řikáš, zase je tu druhej tábor co huláká že revan byl týpek se dvěma mečema :-)
  • xixixao
    Vizuálně absolutně geniální...
  • t.zaja
    Tak jo beru zpět, až budou dělat seriál pro dopspělé...ať vypadá takto.
  • Tak to sem rad.. sice to idioty neodfiltruje, ale znam spoustu lidi, co by to hrali jenom proto, ze je to zadarmo, i presto ze SW univerzum jim nic nerika, nebo o SW zajem jenom predstiraj. Ja mesicni poplatky budu platit s chuti, problem mi to nedela.
  • jn jeste ze nejsi ten "physics nazi" ...
  • Erien
    Jasně, ale žádné mmo nemá grafiku jako Crysis například. Mně příjde, že grafika je hezčí než třeba u wowka a to hraje 11 mil. hráčů (to není urážka wowka:D). Ale je fakt, že já se na to těším, ale neříkám, že to bude bomba. Já nerad soudím hry, které sem nehrál. Každopádně si to koupím a zahraju, ať to bude mít grafiku, jakou chce. Jestli to budu hrát delší dobu, než pár dní záleží stejně už jen na hratelnosti. :)
  • MrSanta
    Budou měsíční a je to potvrzený.
  • Drom je prostě fanboy SWTOR, se nezapře. (Nepracuješ snad ně nějakých českých stránkách? Ohledně swtor?) Sice nevím jak přesně funguje vztah, mezi těmito studii a přímo vývojářským studiem. To asi vyplývá z jejich smlouvy. Ale myslím si, že oni udělají náčrt scénáře. A pak to pošlou tomu studiu a oni pro ně vytvoří tu intro. Možná je to i jinak, ale...

    Hlavní věc co jsem myslel byli ty peníze, jelikož swtor zaštiťuje EA který má obrovské finanční možnosti. Narozdíl od RIFTU u který si vydává TRION sám, tam jsou ty finance dosti omezenější. EA si zkrátka může dovolit kvalitnější studio než TRION. Ač nevím, které z těchto studií se považuje za lepší. Tak kvalitativně jsou si hodně blízko. Z hlediska obrazu, animací atd...

    Podle scénáře, což je silně subjektivní mi vychází jako lepší RIFT. Ale když vemu swtor E3 2009 tak to předčí tyhle dvě od dvě koňské délky.
  • Bude to MMO....takze to bude sh#t. Ja chci "simulaci" typu Jedi Knight,ne nalevelovat se abych mel special attacky ktery ovlivnim mackanim jednoho tlacitka....ty vole to chce skill jak svina! Ja si takovouhle SW hru proste neuziju,pokud chci mackat par tlacitek dokola zahraju si jakykoly free MMORPG.
    A dalsi vec je ta grafika,teda od prvnich obrazku uz neni tak kiddy.Ale nektery ty postavy s face liftingem sou porad funny. Ta grafika samotna je zajimava a prijemna,ale podle me se to nehodi k SW univerzu,ktery ma byt vzdy temny a vazny, a ne vypadat jako omalovanka.
  • tohle se zatím nikde nepotvrdilo, jen se to šéfům v EA líbí..aby taky ne když s nálepkou free maj nakonec dvakrát - třikrát větší zisky než s měsíčníma platbama. Osobně se mi tenhle systém hnusí protože ta hra je pak jenom o prachách jak jsi říkal...
  • Ne neumřela. Neumřel :D
    (nekonečná debata Revan muž či žena?) :D

    Ale ne, na Wookiepedii je oficiálně danéí, že Revan byl muž...
  • Paradni trailer v nejvyssi kvalite..uzasne zakonceni: welcome home(chybi mi tam ,master,:)
  • bmarg
    tejto MMORPG, ale nebude mít měsíční platby jako WoW, ale bude se řídit mikro-platbama co jsem četl. Takže svym způsobem bude free, jen s rozdílem že hráč co bude mít free si zahraje max do 15lvlu, ale ten co platí si bude honit EGO a roznášet na kopytech ty chudáky co nato nemaj :-)
  • a vyvojari chteji zase stale mesicni platby :)
  • Aha, tak to mi uniklo, ze hangar je chraneny neviditelnym, pro lodi pruchozim, ale pro vzduch a tlak uz nikoli, stitem. Diky, byl jsem neznaly SW universa.
    Clint Eastwood s klidem mirici pistolemi proti pribihajici cete palici z kulometu taky nema chybu :)
  • Takhle teda vypadá láska.. nesmyslné racionalizování neduhů :-) Na světě je spousta lepších mmo po grafické či animační stránce.. jde to.. jen tady klukům se to něják nepovedlo. Tvůj koment měl vypadat spíš následovně "vždyť na ničem nezáleží já se na to těšim takže to bude BOMBA" :D

    ps.: ber muj příspěvek s nadhledem, prostě to na mě udělalo takovej dojem :-)
  • Kurňa...já chci KotOR 3... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit