Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grafika vypada vazne dobre ale prijde mi to jen jako predelavka left 4 dead(2), vtom traileru ten vybuchujici zombie je presne v left 4 dead, kooperace ve 4 lidech presne to same vypada to pekne a kazdopadne to zkudim ale nevim prijde mi to jen predelavka dobry hry kam soupnuli novou grafiku a jiny misto ale necham se prekvapit:)
  • Nejak porad nechapu, proc se tu omyla, jak ta hra ma super trailery. Jo, ta hra vypada vyborne a prvni trailer byl uzasnej. Vsechna cest autorum, ale ted uz to jsou proste jen obycejny trailery na zatim slibne vypadajici zombie hru. Proc kdyz vidim "trailer na Dead Island", tak vim, ze v clanku pod nim bude, jak je zase netradicni? -.- to je trochu prehnany..
    Kazdopadne jak jsem rek, na hru se tesim a zatim me ty videa bavej. Tak gl!
  • vypada to skvele, doufam, ze se to bude i skvele hrat. verim tomu
  • Trosku me zarazila posledni veta autora clanku. Horor se meni na akci.. Kdyz si predstavim ze by me ve skutecnym zivote honili zombici a ja pak jednomu musel useknout hlavu, tak by to byl vrchol psychickych schopnosti. Zabijeni je samo o sobe horor. Trochu odbocim: myslim si ze akce jde skloubit s hororem dobre. Doted nezapomenu na zacatek Half-lifu 1, kde s pacidlem a 6 naboji prochazim komplexem plnych.. buh vi ceho.. atmosfera, ze by se dala krajet.. Nebo F.E.A.R. to byla taky akce s atmosferou hustou jako "dobry tata". Pokud by to tvurci postavili tak, ze zombici jsou pany situace (ne jako dead rising 2), myslim ze pocit strachu naroste diametralni radou *4* .
    • ales.smutny
      Mně osobně právě nesedí ten kontrast trailerů, tedy lidé s běžným životem konfrontovaní s něčím tak extrémním... a k tomu právě akce, kde kosíte zombie po desítkách, sekáte jim hlavy jednou ranou. Budem tedy matka od dětí, přiopilej party boy apod a nebo akční hrdina?

Pro normálního člověka by právě, jak píšete, byl děsivý střet s jednou, dvěma zombiemi... a to mi v gameplayi zatím chybí:(
      • V tomhle rad vzpominam na stary Silent hill 2 (tusim ze to byla 2). Clovek sel po ulici, obklopen mlou, v ruce klacek a chrastici radio, atmosfera na 110%.
        Kdezto tady to vypada jako: Tak zombici mi sezrali deti, manzelku, psa a veceri v lednici, tak vemu sekeru a tak 3-4 stovky jich posekam...
  • na to jak byl zlitej, tak si na 1:14 docela neomylně projel kartou na první pokus a bez problémů odemknul *1*
    • Hele je to divný, ale když du domů na káry, tak se dklíčem o zámku taky trefim napoprvý. :) Ale tady to mohli udělat jako že mu to nejde. :)
  • Skoda ze nepujde o, po prvni traileru cekany survival temny neco, ale o silenou vyvrazdovacku alá left 4 dead...
    • presne tak, podoba s L4D je tu docela jasna. Otevrete dvere ukrytu a stisknete leve tlaciko mysi. Za 5-10 min dojdete do nového úkrytu a pustíte levé tlačítko myši. Za sebou? xx tisíc těl, galonů krve... Zážitek? Maximálně perverzní...
  • Až na ten hip hop super .)
  • Tak nevím, jsem z toho gameplaye trochu zklamaný. Když si vzpomenu na ten parádní trailer...
    Samozřejmě se těším a doufám, že to bude stát za to!
  • Hele nějak si nevybavuju že by to bylo řečeno a tak se zeptám. Bude to mít CooP mulťák? To by se mi líbylooo. :)
    • V ty 12ti minutovy ukazce, co vypustili asi pred tejdem, rikal myslim ten chlap co to uvadel, ze to bude mit co-op mod.
      • Díky chlapi, ale koukám že si taky nejste úplně jistý. :) Mám ale fakt takovej pocit, že sem to zaslechnul...někde.
    • Nejsem si teď jistý, ale myslím, že když z téhle hry bylo vidět jen to první, hodně dobře udělané video, tak byla ze strany vývojářů nějaká informace o multiplayeru ve 4 lidech.
  • tak ten koniec kde je napis dead island ako je tam ten obesenec pouzity ako pismeno I nema chybu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit