Přejít na výpis diskuzí
Kocovina na Dead Islandu je celkem nepříjemná
8.6.2011 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Zajímavá kocovina, která mění bělochy na černochy (když vstupje do pokoje je běloch, ráno se probouzí jako černoch).
-
-
Si asi nemněl pořádnou kocovinu. *1* *1*
-
asi na něj ve spánku svítilo moc sluníčko *1*
-
Vidíš co s tebou udělá kocovina... :)
-
-
Tady u nás je kocovina uplně stejně nepříjemná, jak na dead islandu :P ale na hru se opravdu moc těším!
-
O takové hře jsem vždy snil moc se těším. *4*
-
-
ja snim o podobne hre bez zombie... proste ostrov, hrac v roli trosecnika a boj o preziti od piky - staveni udelatek pro lov, rybareni nad i pod vodou - kolem koralu, staveni chyse... pozdeji klidne i hodpodareni na vlastnim poli s kukurici ci tabakem... pro akci obcasne navstevy lovcu lebek, kdy hrac je jiz vybaven ostepem/lukem atd. *2* takovy koncept by me neskutecne bavil
-
-
Tak to by se ti mohl libit starej Reunion, to bylo o preziti na ostrove.
-
-
Reunion?? Nemáš náhodou namysli Robinsons Requiem, případně Deus (bez EX). Reunion bylo SciFi.
-
-
tak hraj na stridacku noveho tomb raidera a farmwille na fasbuku.... :D *5*
-
Stranded 2 :)
-
-
d - zkusim, pac snit o AAA titulu je utopie
-
-
-
-
Skoda ze nepujde o, po prvni traileru cekany survival temny neco, ale o silenou vyvrazdovacku alá left 4 dead...
-
-
presne tak, podoba s L4D je tu docela jasna. Otevrete dvere ukrytu a stisknete leve tlaciko mysi. Za 5-10 min dojdete do nového úkrytu a pustíte levé tlačítko myši. Za sebou? xx tisíc těl, galonů krve... Zážitek? Maximálně perverzní...
-
-
Moc se mi nelibi to, ze kdyz seknete macetou nebo cimkoli jinym do zombie, tak se rozprskne v takovej hodne nepravdepodobnej krvavej flek. A i kdyby pro tvurce dead islandu znamenali zombies balony ve tvaru lidi napusteny krvi, tak si nemyslim, ze by se tekutina z prasklyho balonu chovala tak, jak to vidime v tyhle hre. Teda alespon ne v normalnim prostredi. Mozna ve vakuu?.. koncept hry se mi libi, prostredi se mi libi, ale grafika ani fyzika me teda zatim nenadchla.
-
-
proboha, je to jenom hra!
Pokud bys chtel realnost, tak zombie jsou mrtvoly, tzn. maji srazenou krev, tzn. nestrikala by atd... -
-
i z mrtvoly strika krev, zalezi na tom jak dlouho je to mrtvola a v to DI moc dlouho ne... Jinak presne tohle mne na tom taky vadi, ale jinak to vypada bombasticky
-
-
A nejde o to aby to vypadalo co nejvic realisticky je to jen hra, ale melo by to vypadat dobre a to nevypada *10*
-
-
Tak když podle tebe tohle nevypadá dobře tak co teda ? O grafice to není omfg
-
-
-
No dobry zase. Kdyz hraju hru, tak chci aby vypadala realne a graficky dobre. Kdyby to nebyl dulezitej aspekt hratelnosti, tak nevim proc by vubec existoval vyvoj novejch enginu atd. Proste nechapu proc nekdo vubec prichazi s tak dobrym konceptem, nametem a pribehem hry, kdyz to pak dokaze pokazit osklivou grafikou.
-
-
když chceš realitu tak si zahrej třeba Armu
-
-
-
-
Nejak porad nechapu, proc se tu omyla, jak ta hra ma super trailery. Jo, ta hra vypada vyborne a prvni trailer byl uzasnej. Vsechna cest autorum, ale ted uz to jsou proste jen obycejny trailery na zatim slibne vypadajici zombie hru. Proc kdyz vidim "trailer na Dead Island", tak vim, ze v clanku pod nim bude, jak je zase netradicni? -.- to je trochu prehnany..
Kazdopadne jak jsem rek, na hru se tesim a zatim me ty videa bavej. Tak gl! -
na to jak byl zlitej, tak si na 1:14 docela neomylně projel kartou na první pokus a bez problémů odemknul *1*
-
-
Hele je to divný, ale když du domů na káry, tak se dklíčem o zámku taky trefim napoprvý. :) Ale tady to mohli udělat jako že mu to nejde. :)
-
-
tak ten koniec kde je napis dead island ako je tam ten obesenec pouzity ako pismeno I nema chybu :D
-
Hele nějak si nevybavuju že by to bylo řečeno a tak se zeptám. Bude to mít CooP mulťák? To by se mi líbylooo. :)
-
-
V ty 12ti minutovy ukazce, co vypustili asi pred tejdem, rikal myslim ten chlap co to uvadel, ze to bude mit co-op mod.
-
-
Díky chlapi, ale koukám že si taky nejste úplně jistý. :) Mám ale fakt takovej pocit, že sem to zaslechnul...někde.
-
-
Nejsem si teď jistý, ale myslím, že když z téhle hry bylo vidět jen to první, hodně dobře udělané video, tak byla ze strany vývojářů nějaká informace o multiplayeru ve 4 lidech.
-
-
vypada to skvele, doufam, ze se to bude i skvele hrat. verim tomu