Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nevím, jsem z toho gameplaye trochu zklamaný. Když si vzpomenu na ten parádní trailer...
    Samozřejmě se těším a doufám, že to bude stát za to!
  • grafika vypada vazne dobre ale prijde mi to jen jako predelavka left 4 dead(2), vtom traileru ten vybuchujici zombie je presne v left 4 dead, kooperace ve 4 lidech presne to same vypada to pekne a kazdopadne to zkudim ale nevim prijde mi to jen predelavka dobry hry kam soupnuli novou grafiku a jiny misto ale necham se prekvapit:)
  • Trosku me zarazila posledni veta autora clanku. Horor se meni na akci.. Kdyz si predstavim ze by me ve skutecnym zivote honili zombici a ja pak jednomu musel useknout hlavu, tak by to byl vrchol psychickych schopnosti. Zabijeni je samo o sobe horor. Trochu odbocim: myslim si ze akce jde skloubit s hororem dobre. Doted nezapomenu na zacatek Half-lifu 1, kde s pacidlem a 6 naboji prochazim komplexem plnych.. buh vi ceho.. atmosfera, ze by se dala krajet.. Nebo F.E.A.R. to byla taky akce s atmosferou hustou jako "dobry tata". Pokud by to tvurci postavili tak, ze zombici jsou pany situace (ne jako dead rising 2), myslim ze pocit strachu naroste diametralni radou *4* .
    • ales.smutny
      Mně osobně právě nesedí ten kontrast trailerů, tedy lidé s běžným životem konfrontovaní s něčím tak extrémním... a k tomu právě akce, kde kosíte zombie po desítkách, sekáte jim hlavy jednou ranou. Budem tedy matka od dětí, přiopilej party boy apod a nebo akční hrdina?

Pro normálního člověka by právě, jak píšete, byl děsivý střet s jednou, dvěma zombiemi... a to mi v gameplayi zatím chybí:(
      • V tomhle rad vzpominam na stary Silent hill 2 (tusim ze to byla 2). Clovek sel po ulici, obklopen mlou, v ruce klacek a chrastici radio, atmosfera na 110%.
        Kdezto tady to vypada jako: Tak zombici mi sezrali deti, manzelku, psa a veceri v lednici, tak vemu sekeru a tak 3-4 stovky jich posekam...
  • Až na ten hip hop super .)
  • co dodat ? Jedna z nejočekávanějších her .snad to neposer..
  • divna to hra
  • kdyz si clovek vzpomene, jak pred casem mravokarci blbli s carmagedonem a dalsima vecma a potom vidi tyhlety krvavy lazne... no nevim, ale jsm zvedav, kolik deti omylem zabije sve rodice a cin omluvi tim, ze si mysleli, ze je to zombie...
    • Předpokládá se, že takový malý šulda taky nebude něco podobného hrát.... předpokládá se. A kdyby, tak si stejně ucvrknou při prvních záběrech a hru vypnou.
      • smejki
        tak to bych měl mít už něco nacvrkáno *2*
    • dilinja
      Tahle hra neni určena pro děti. *2*
      • Ataker
        Když jsem hrával za mých mladých let např. vzpomenu wolfenstein, tak rodiče mi nadávali co to hraju za brutální hry kde se vraždí a podobné řeči, ale druhý den jsem došel domů ve dvanáct hodin ze školy samozřejmě dřív než rodiče z práce a už to bylo z pokoje byla slyšet jen střelba... prostě rodiče tomu nezabrání to by nad tím PC museli pořád stát a kontrolovat co to vůbec ten náš syneček hraje. A v té době naši nevěděli, že se PC dá zaheslovat a je klid no to jsem vlastně nevěděl ani já. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit