Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprostý výsměch pro Blizzard který vydal svoje předražené Diablo 3 s nutností online připojení a přitom nedokázal zajistit servery ani PvP, s hloupým nelogickým příběhem, ne-zcela-uspokojující hratelností a Pay to Win item systémem. (tohle nejspíš vyvolá flame ale je to pravda) Na tento Path of Exile se hodně těším.
    • Tak docela problem u diabla 3 tedy pro me, byl a je negenerovane prostredi. Kdyz to porovnam s D1, D2 nebo path of exile to je jine kafe. V Diablo 3 jsou maximalne generovane eventy na mapach to at si strci kam slunce nesviti. Ted s odstupem casu lituju, ze jsem D3 vubec kupoval.
      • Jediný dvě vylepšení jsou : modernější technický zpracování a automatický sbírání peněz, ve všem ostatním se jedná o dva kroky zpět oproti 12 let starýmu druhýmu dílu - systém statů, skillů, atack speed, caster rate, chance to hit, chance to block, vlastnosti na itemech atd.... Všechno se zjednodušilo. Nejspíš proto aby to mohli hrát i wowkaři *7*
    • Mužu potvrdit,v D3 mám nahráno přes 200h. Vím není to moc ale ta hra mě prostě přestala bavit,hru člověk projde za chvilku,nečeká ho nic nového,žádné generické dungeony,prostě nic co by člověka zujalo...Líbil se mi Torchlight i Dvojka nebyla špatná,chybí mi tam jen ta správná atmosféra ale mluvím za sebe. Poslední podobná hra která mě bavila od první chvíle a i dnes si ji velmi rád zahraju je Titan Quest + Immortal Throne...To je prostě pro mě to NEJ
      • MrSanta
        To je ironie těch 200 hodin? To je čas, který bych nečekal u hry, kterou člověk projde za chvilku a nečeká ho tam nic nového.
        • tak tak to neni 200h zábavy, ale 200 hodin nutit se do hry pro lepsi gear v cine tomu farmeri rikaj zamestnani *1*
          • ...200h nee :D ale po těch 90h to začne opravdu nudit když to člověk projde už po sedmé;( o to jde...a za tu dobu nebyl Blizzard schopnej přidat další dungeony aby člověk mohl objevovat něco jiného...vždyt přeci o tom ta hra měla být;)
            • Blizzard tam přidává pořad neco novýho, jenom hráči co to nehrajou neví ;), ja ho hraju od vydání a s klukama se pořád bavíme.
        • ...Máš pravdu je to hodně ale chtěl sem být objektivní ale zároven sem o nechtěl všechno zvela rozebírat. Hru člověk projde za dva dny hraní. Máš tam další obtížnosti.to dohraješ a jsi na zhruba 90 hodinách hraní. Jenže chtěl sem mít lepší gear tak sem hral dál a dál. Přesto sem se k hraní nutil a za tu dobu co je D3 venku mám jen 200h což je v porovnání s ostatními hrači malo.
          • MrSanta
            Joj, 200 hodin v porovnání o ostatními je málo? To si ani nedokážu představit. Snad akorát u Skyrimu jsem se podle Steamu dostal ke 300 a u Borderlands 1 mám něco kolem 200. Ale to jsem se do hraní nenutil, spíš jsem se naopak musel nutit od hry odejít *1*
            • Ja mam v "blbom" Mass Effect 3 nahranych 1003 hodin, pretoze ma bavi multak :)
            • ver my ze 200h v porovnani s ostatnymi hracmi je nic extra v D3, ked nahras aspon tolko tak si celkom dobry, ale ked uz pisem tak my skratka uver, ze ked hovorim 200 je malo, to ma kazdy loser :) so skyrimom som bol na tom podobne ako ty, tak ze som to hrat prestal a siahol na ine dobroty, napr. path of exile je skvelou nahradou, zvladnem to hrat hodiny s nadhladom :) bavy ma to, dokedy to netusim, do jeho hrania sa zatial nenutim, hram ju lebo poe mam rad, odporucam ju kazdemu, staremu i malemu, hladnemu i zdravemu, velkemu i tucnemu, chudemu i hlupemu atp, viem, ze uz leziem asi poriadne na nervy, nech vas teda v poe zjedia cervy :) (ked tam su ? :)
            • MrSanta
              @Thor: D2 jsem hrál, ale v porovnání s většinou (?) jenom chvilku. Prokutal jsem se tím jednou s barbarem na první obtížnost a nějak jsem necítil potřebu se tomu dále věnovat. Honba za gearem a snaha vytunit postavu u mě není tak veliká. Torchlight 1 jsem taky vlastně prošel jenom jednou a dvojku nejspíš provalím 2 x (za inžu a vzteklouna).
              Mulťák nehraju, tak nevím co bych tam víc dělal *1*
            • Tys asi nehrál D2? 200 hodin je nic, i když já u D3 vydržel sotva 40, než jsem definitivně pochopil, že je to wowkařská hovadina *4*
  • Pěkný dárek k svátku. :) Pokud to bude opravdu pro HC hráče, tak vývojáře samozřejmě nějakým tím zlaťákem rád podpořím.
  • Niekto nejake osobne referencie ?
    A bude preview od games.cz ?

    Ďakujem za odpoveď.
    • Je to nevšední zážitek....skill tree je jak kdyby ho vymyslel Sheldon z big bang theory :-) zajimavy system gemu/skillu. Ta hra je daleko bliz k diablu 2 nez diablo 3 podle me i kdyz mnoho mechanik je jinych a a originalnich. Vím že když sem to hrál tak mě tam spousta věcí překvapilo jako system pytíček a vůbec...Ale nesedne to asi každému a grafika a fyzika žádná, ale za zkoušku určitě stojí.

      Když vaše postava zemře na HC tak může pokračovat v normal mode *5*
  • Tak do toho rozhodně půjdu. Ale když vidím ten skilltree tak mám pocit, že je hodně moc překombinovaný. (A ne, opravdu nechci vyvolat FW založený na tom, že DIII má zas skillů málo)
    • ten skill tree je na tom prave super
    • Malo skillu mozna ale muzes je upravovat runama a to dava hodne moc kombinaci, neni to o tom nekoho okopirovat ale vyhrat si stema skillama, uz vidim tu diskuzi.... a kde muzu najit prehnanej build ? takhle si v D3 daj jakej chces priradis runu a hrajes nepotrebujes nejakej strom kde stejne 80% veci je increase damage nebo decrease CD
    • Lidem se fakt dneska uz nezavdeci nikdo bud clovek breci ze je skillpointu malo pak zas moc to je fakt jak u hlupaku na dvorecku...
      • Shania
        je otazka, jak moc je dulezite ve hre mit podobny system. Dřív jsi kliknul 5x a měl jsi + 20% čehokoliv, v POE prozmenu kliknes 20x, aby jsi měl 20%, v Diablu zas volis pouze skill a runu.

        Osobně mam raději skill system z JA2, otazka jak moc je to použitelný u tohoto typu hry.

        U Diabla 3 zase velmi ocenuji, ze se daji lehce menit skily a tohle byl presne ten duvod, proc me nebavil T2, nastesti to resi mody, tak si ho nekdy jeste zahraju.
    • Ten skilltree bych moc neresil, vypada na kupu moznosti jen tak na oko, kdyz se mrknes tady http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree tak vidis, ze skill mas na konci nejake vetve a mezitim si "skill" point das 8x do Increase mana by 8% xD. Jinak hral jsem to tak 25 hodin, at mi tu nikdo nerika, ze nevim o cem mluvim :).
  • Po closed bete musim rict, ze konecne tu mame prave hardcore ARPG s plne generovanym prostredi. Otazka na betare: S prichodem open bety projdou postavy wipem. Chtel bych se zeptat jestli po ukonceni open bety bude dali wipe nebo nikoliv. I kdyz kdyz uz bude open beta pro vsechny nevidim duvod aby byl dalsi wipe. Ale mozna se pletu. Diky
    • Also please note that characters will be wiped at the end of the Closed Beta period and might be wiped periodically during Closed Beta for any reason. .) e-n-j-o-y
    • co jsem teda hrál všechny ty free to play tituly, tak všechny u open bety zavedli platby a bonusy a už se newipovalo
    • wipe tam bude ale ked si to kupis tak ti nieco ostane alebo take daco bolo puisane
    • Nekde jsem cetl, ze s prichodem na open betu, by se jiz postavy nemel mazat, ale neni to potvrzena informace. Osobne si myslim, ze to tak ale bude.
    • no na konci videa je napsano v zavorce final wipe... tak snad uz posledni wipe prej prechodem do plny...
  • Diablovka, ktera je v mnoha smerech daleko lepsi nez samotne D3 paradox, ano protoze PoE je hra, ktera je vyvijena a z casti financovana komunitou a sve priznivce si najde i u tech nejtvrdsich hc hracu, coz si myslim na trhu jiz dlouhe roky v tomhle zanru nebylo.
    Ano deti z WoW budou kricet co je to za hnusnou grafiku, ale tohle si myslim je vsem opravdovym hracum ARPG uplne u zadele. Temna atmosfera, kterou hra ma se jen tak nevidi, nevyceratelny strom skilu, opravdove generovane prostredi (ne jen na oko), autori se neboji vykreslovat smrt v surove podobe ( viz v rece plavalo mrtve nemluvne), ne jak dnes, kdy je vse cenzurovano a mnohem, mnohem vice.

    A podobnou cestou smeruje dalsi nadejna hra Grim Dawn od tvurcu TQ, nezbyva nez poprat hodne uspechu, at smetou prehypovane sra*ky alias aukcni zklamani roku D3 pod zem :-)
    • no jo GRIM DAWN!! na ten sem uplne zapomel.. to by mohlo bejt sakra dobry, maji par novejch screenu no homepage
    • Kr.Pa
      Uprime, porazit D3 je dost lehke, dalo se to ocekavat.
    • Vse co jsi napsal je pravda, bohuzel po 100 hodinach hrani to nebizi jeste mene nez D3.
    • Mohl bych se zeptat jakým způsobem a v jakých jednotkách se měří/udává tvrdost, popřípadě "hardcorovost" těch kterých hráčů? O kolik jednotek tvrdosti/hardcorovosti je PoE před D3? Jak se liší běžní hráči ARPG a opravdoví hráči ARPG? Děkuji předem za odpovědi!
      • Hele, doporucuji zahraj si obe hry a zcela jiste poznas rozdil. Myslim ze dotycny se snazi zduraznit hlavni rozdily v hratelnosti cele hry, coz v D3 spousta lidi zklamalo - hlavne zadna temna atmosfera hry, oprotim predchozim dilum, misto toho omalovanka ala WoW, naprosto smesny strom skilu, drop system postaven na ukcni bazi, crafting system na hov.., delka actu naprosto smesna, neexistujici slibovane PvP ... atd. atd. atd. a to vse za pouhych 1100- 1200kc, 6 let vyvoje v pr...od nejbohatsiho studia, proste spousta lidi se nechala nachytat megahypem. Take se nedivim znacka Blizzard a Diablo melo zarucovat naprosty uspech a ne to co z toho vzniklo. Jenomze jiz jaksi zapomneli, ze puvodni Diablo, delali typci z Blizzard North a ne lidi z vyvoje WoW, jak tomu bylo u D3.

        No a nadruhe strane mas zdarma PoE, ktere ma vse to co nema D3 a vse po cem komunita voalal. takze jak jsem psal zahraj si to a uvidis.
        • Shania
          No vidíš, někdo zase ty vlastnosti co jsi vypsal nepovažuje za negativní, ale naopak za velmi pozitivní (ne nutně všechny).

          POE má jednu velkou výhodu proti D3 a to je, ze tvůrci dělají hru pro úzkou skupinu hráčů, což není případ D3, protože to je hra pro všechny a jako takova funguje dobre, i kdyz ji stale tahne ke dnu kotva jmenem D2.

          Divil bych se, pokud POE bude hrát pravidelně víc jak sto tisíc hráčů (a i to by byl pro tuto hru obrovský úspěch), ale dost pochybuji, že na těhle číslech budou po pár měsících. Ale proto, ze je to male studio, si tohle muzou dovolit, naopak Blizzard nikdy nemuže vydat a nevyda hru zaměřenou na tak úzkou cílovku.

          Strasne me zarazi, kolik lidi oznacuje D3 za zklamani, potom co je hra po 200h prestala bavit, v dnesni dobe 6-8 h her je skoro zazrak, ze vas neco dokaze udrzet tak dlouho, obzvlast hra kterou dohrajete za 15h a pak uz je to jen furt dokola. Mozna je to jen muj problem, protoze 90% her nikdy nedohraju a u D3 jsme strávil hodně času a to mě D2 a T2 nikdy nechytly.
          • Diablo 3 je oproti dvojce horší snad ve všech ohledech. Není to taková katastrofa jak všichni říkají, ale s předchůdcem se rovnat nemůže. Proto lidi říkají že je 3 zklamala. A i když u ní vydrželi těch 200 hodin, tak je vysoká šance, že u dvojky vydželi dvakrát tolik. V tomto případě si myslím, že označovat 3 za zklamání je oprávněné. Navíc hra původně měla mít mnohem více obsahu, který se do hry nakonec z nějakých důvodů nedostal. K tomu ještě přičíst dost zavádějící AODRM a aukci a hned je každému jasné proč jsou lidé naštvaní.
  • no konecne
  • Ta hra dle traileru který byl vydán před rokem nebo aspon sem ho před rokem shlédl,pokročila o dost velký kus dopředu a to nejen po technické stránce ale i hratelnostní vypadá velmi dobře. Hlavně ten strom skillu vypadá lákave:)
    • ten strom skillu je asi tak lakavy ze sa chodia 2-3 OP buildy mana regen chain lightiningy a nv mco este a vypada to tak ze endless mana a na jeden hit 9999 dalsich targetov
      • neviem, ci mam zvlastny sposob hrania, ale rad objavujem a skusam, najst si na nete nejaky "najlepsi" build a hrat to podla niekoho mi pride ako fakt zabavne *4*
      • Takže balance 0 ??? To naznačuješ??:)
  • jééé tam sou sami barevni svetilka to chciii reknu mamince at mi to koupi *14*
    • trapne a hra je free....
      • bacha uletěl ti ftip
        • vtip mel byt ze ta hra je pro decka!!!!! *11*
          • karliczekk23
            boze ty si kus kokota :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit