Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby chtel nekdo zahrat softcore tak si me pridejte nick Bellidor...... ts/mumble neni problem
  • Tak já hrál PoE closed betu od června až do teď a těším se na open, komunita lidí kolem je výborná. Absence měny a barter obchod věc nevídaná a výborně fungující, variabilita skilů v kombinaci s předměty bezvadná a to generování map at už těch v dějový linii či end game, to je brilantní. Hrál jsem D2, D3, Torchlight, tohle má k D2 blízko, ale je to lepší než D3 na to vemte jed.
  • Hmm *7* nema Force neco jako VIP pristup k temhle vecem kdyz je to jeden z nejvetsich hernich kanalu na youtube? Verim ze ano.
  • někdo to tady chtěl vědět : pustil jsem POE a je tam countdown prezentovany jak final wipe takže tak.
  • Ja mam v "blbom" Mass Effect 3 nahranych 1003 hodin, pretoze ma bavi multak :)
  • v open bete (23. ledna) pribude 3 akt
  • Ono je logicke ze se tahle hra spojuje s diablem, kdyz je to tzv. diablovka a zadruhe hra defakto nevysla, az ted open beta, pak ostry start, takze na forku se resi vse vcetne zminovaneho diabla.
  • karliczekk23
    co to ? :D
  • Je to nevšední zážitek....skill tree je jak kdyby ho vymyslel Sheldon z big bang theory :-) zajimavy system gemu/skillu. Ta hra je daleko bliz k diablu 2 nez diablo 3 podle me i kdyz mnoho mechanik je jinych a a originalnich. Vím že když sem to hrál tak mě tam spousta věcí překvapilo jako system pytíček a vůbec...Ale nesedne to asi každému a grafika a fyzika žádná, ale za zkoušku určitě stojí.

Když vaše postava zemře na HC tak může pokračovat v normal mode *5*
  • Miluju skill tree v týhle hře *14*

Kdysi jsem dal 5 dolaru abych si to zkusil v closed beta a je to pekna hra se skvelou atmosferou. Akorat tam meli jen 2 akty jeste tak sem zvědav.
  • Zkus SHTLK-LE8TE-YEB8A-LJHF2 :) Omg, Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK) :D
  • po tyzdni hrania som si spravil nazor. P2W to rozhodne nie je. O nicom to bude ked sa tam 23tieho najebu ludia ako ty...
  • já taky právě:)
  • Aha vlastně. Já myslel, že když dal na youtube Force to video First 40 minutes of PoE, tak že už to je open ...
  • Spades
    Kdybys četl pořádně, tak bys věděl, že OPEN Beta bude až 23.ledna
  • Musím mít klíč??? já myslel že je OPEN beta :(
  • ver my ze 200h v porovnani s ostatnymi hracmi je nic extra v D3, ked nahras aspon tolko tak si celkom dobry, ale ked uz pisem tak my skratka uver, ze ked hovorim 200 je malo, to ma kazdy loser :) so skyrimom som bol na tom podobne ako ty, tak ze som to hrat prestal a siahol na ine dobroty, napr. path of exile je skvelou nahradou, zvladnem to hrat hodiny s nadhladom :) bavy ma to, dokedy to netusim, do jeho hrania sa zatial nenutim, hram ju lebo poe mam rad, odporucam ju kazdemu, staremu i malemu, hladnemu i zdravemu, velkemu i tucnemu, chudemu i hlupemu atp, viem, ze uz leziem asi poriadne na nervy, nech vas teda v poe zjedia cervy :) (ked tam su ? :)
  • Stahl jsem,nainstaloval a co dal?? :D nemužu se připojit píše to něco jako že se nemuu připojit k serverum ://
  • nezdaju sa my to tak tragicke ani po case, keby tomu tak bolo, no neviem, tu pri tejto hre prvykrat neverim, ze by to smerovalo na tento sposob, tu si myslim, ze peniaze si kazdy moze dobrovolnepokupovat nejake vylepsenia, ktore vecsina hracov bude moct ozeliet a nebude ich potrebovat k tomu aby aj v pozdejsich fazach hry sa mohol bavit dostatocne na to aby zostal hre verny, prip. si nakoniec aj on nieco zaplatil a tym podporil vyvoj trebars PoE2 :D
  • Heya. Je hezke, jak se na foru o PoE resi stejne vic diablo 3 :P A proc? protoze DIABLO!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit