Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím. Chtěl jsem se zeptat ohledně PoE - kolik gb musím stáhnout a jak jsou na tom servery, jestli to laguje jak na počátku Diabla 3 apod. Díky *4*
  • ten skill tree je na tom prave super
  • pan ocividne vi, o cem mluvi. neni duvod mu neverit. vzdyt prece dokazal napsat komentar
  • MrSanta
    @Thor: D2 jsem hrál, ale v porovnání s většinou (?) jenom chvilku. Prokutal jsem se tím jednou s barbarem na první obtížnost a nějak jsem necítil potřebu se tomu dále věnovat. Honba za gearem a snaha vytunit postavu u mě není tak veliká. Torchlight 1 jsem taky vlastně prošel jenom jednou a dvojku nejspíš provalím 2 x (za inžu a vzteklouna).
    Mulťák nehraju, tak nevím co bych tam víc dělal *1*
  • Diablo 3 je oproti dvojce horší snad ve všech ohledech. Není to taková katastrofa jak všichni říkají, ale s předchůdcem se rovnat nemůže. Proto lidi říkají že je 3 zklamala. A i když u ní vydrželi těch 200 hodin, tak je vysoká šance, že u dvojky vydželi dvakrát tolik. V tomto případě si myslím, že označovat 3 za zklamání je oprávněné. Navíc hra původně měla mít mnohem více obsahu, který se do hry nakonec z nějakých důvodů nedostal. K tomu ještě přičíst dost zavádějící AODRM a aukci a hned je každému jasné proč jsou lidé naštvaní.
  • Jediný dvě vylepšení jsou : modernější technický zpracování a automatický sbírání peněz, ve všem ostatním se jedná o dva kroky zpět oproti 12 let starýmu druhýmu dílu - systém statů, skillů, atack speed, caster rate, chance to hit, chance to block, vlastnosti na itemech atd.... Všechno se zjednodušilo. Nejspíš proto aby to mohli hrát i wowkaři *7*
  • Tys asi nehrál D2? 200 hodin je nic, i když já u D3 vydržel sotva 40, než jsem definitivně pochopil, že je to wowkařská hovadina *4*
  • Ahoj,D2 sem hrál 6-7 let-skvělý,v D3 mám nahráno 900h,no po takovejch nahrátejch hodinách zjistíš že ti něco chybí a to je větší variabilnost a komplikovanost:skillu,passivek,gemů,atd...,nepřítomnost run,jinč v podstatě je to dobrá hra.
    PoE mam úplně od začátku,kdy vyšlo,moc sem ho nehrál,většinou když sem měl krizi v D3,no ale ted poslední 3 měsíce to hraju naplno a ještě nevím co budu dělat ještě sem se pořádně nenašel,ta komplikovanost tam je a má to pro mě velkej potencial....jn ona rozbolí hlavinka když se koukne na variablinost v PoE. Grim Dawn.fakt se těším...
  • Malo skillu mozna ale muzes je upravovat runama a to dava hodne moc kombinaci, neni to o tom nekoho okopirovat ale vyhrat si stema skillama, uz vidim tu diskuzi.... a kde muzu najit prehnanej build ? takhle si v D3 daj jakej chces priradis runu a hrajes nepotrebujes nejakej strom kde stejne 80% veci je increase damage nebo decrease CD
  • karliczekk23
    boze ty si kus kokota :D
  • Blizzard tam přidává pořad neco novýho, jenom hráči co to nehrajou neví ;), ja ho hraju od vydání a s klukama se pořád bavíme.
  • Shania
    No vidíš, někdo zase ty vlastnosti co jsi vypsal nepovažuje za negativní, ale naopak za velmi pozitivní (ne nutně všechny).

POE má jednu velkou výhodu proti D3 a to je, ze tvůrci dělají hru pro úzkou skupinu hráčů, což není případ D3, protože to je hra pro všechny a jako takova funguje dobre, i kdyz ji stale tahne ke dnu kotva jmenem D2.

Divil bych se, pokud POE bude hrát pravidelně víc jak sto tisíc hráčů (a i to by byl pro tuto hru obrovský úspěch), ale dost pochybuji, že na těhle číslech budou po pár měsících. Ale proto, ze je to male studio, si tohle muzou dovolit, naopak Blizzard nikdy nemuže vydat a nevyda hru zaměřenou na tak úzkou cílovku.

Strasne me zarazi, kolik lidi oznacuje D3 za zklamani, potom co je hra po 200h prestala bavit, v dnesni dobe 6-8 h her je skoro zazrak, ze vas neco dokaze udrzet tak dlouho, obzvlast hra kterou dohrajete za 15h a pak uz je to jen furt dokola. Mozna je to jen muj problem, protoze 90% her nikdy nedohraju a u D3 jsme strávil hodně času a to mě D2 a T2 nikdy nechytly.
  • MrSanta
    Joj, 200 hodin v porovnání o ostatními je málo? To si ani nedokážu představit. Snad akorát u Skyrimu jsem se podle Steamu dostal ke 300 a u Borderlands 1 mám něco kolem 200. Ale to jsem se do hraní nenutil, spíš jsem se naopak musel nutit od hry odejít *1*
  • Dej tomu čas :-)
  • ...200h nee :D ale po těch 90h to začne opravdu nudit když to člověk projde už po sedmé;( o to jde...a za tu dobu nebyl Blizzard schopnej přidat další dungeony aby člověk mohl objevovat něco jiného...vždyt přeci o tom ta hra měla být;)
  • no jo GRIM DAWN!! na ten sem uplne zapomel.. to by mohlo bejt sakra dobry, maji par novejch screenu no homepage
  • tak tak to neni 200h zábavy, ale 200 hodin nutit se do hry pro lepsi gear v cine tomu farmeri rikaj zamestnani *1*
  • Grandhalf
    Toto je prosím první online RPG na který se fakt těším od prvního videa . Konečně normální MMO krvavá diablovka která nevypadá jak ujetá omalovánka s absolutně nulovou fyzikou kde je všechno z papíru ( možná age of conan ještě jinak nevim ) ... *8* *5*
  • Jsi to ani nepustil, vid?:) Jinak by jsi vedel, ze za penize si muzes koupit akorat slot pro dalsiho krdinu nebo slot v bance.
  • genki.sudo
    Ok. Tak keď po týždni hrania prídete na to že tá hra je v podstate o ničom, respektíve že je to P2W, nezabudnite sem prísť plakať ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit