Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zní to slibně.... jsem zvědav čím vším nás ještě překvapí. Každopádně bych to už rád dostal do pracek.
  • Kein
    Převlíkání, spawn rúzně po budovách je cool. Ale měli by se stále zaměřit hlavně na ovládání a animace - hlavně běh bez zbraně a chůzi.
    Když vycházel z té první chajdy tak se sekl na chvíli ve dvířkách (11:59) - to je známý bug z army, snad to odstraní, jsou na to i mody, tak by to neměl být takový problém. A taky by měli už něco udělat s tím plovoucím pohybem, když utíkal, tak se netrefil 2x do dveří (13:24-28), to mě taky často s*alo na armě. Jinak to vypadá cool, hlavně ty interiéry jsou mega. Zajímá mě, ale ještě jak bude fungovat inventář, AI a kolize pro NPC, jelikož tyhle věci v DayZ dost pokulhávaly a zombie chodily skrze objekty, včetně zavřených dveří.
    • Vrook
      Tak i když tyhle věci nemusej fungovat při releasu, tak pokud správně chápu Rocketovi úmysly, tak by měly dál vycházet pravidelně patche jak s fixama tak s obsahem. A vzhledem k tomu, že tým, co na DayZ dělá, naslouchá komunitě jak jen to jde, tak si myslim, že tyhle věci dřív nebo později doladěj.
  • Radioaktivni_surikata
    Je hezký vidět, že jdou mnohem dál než Mod a že hráči za svoje peníze dostanou skutečně něco víc, než je holá Arma se zombíkama. Škoda, že to musí běžet zrovna na tomhle enginu...
  • Me by zajimalo jake budou hw naroky..pravdepodobne vyssi nez mod ze :D
  • Pete.palis
    tak málo stačí, abych se herně zamiloval...navíc ty močály *14*
  • Už se na to těšim, v těch domech to vypadá skvěle, možná by mohl zkusit ještě možnost otevírání ledničky, trouby atd... Tam by se to jídlo a pití taky mohlo spawnovat :)
    Jinak zatim moc pěkný :)
  • zajimave ze mi nekdo vymazal prispevek ktery neporusoval pravidla diskuse navic tam mate bug protoze na hp se zobrazuje 2 komenty a tady uz je jenom jeden.
    • oficialni stiznost doporucuji zaslat na adresu www.whothefuckcares.net
      • Shaker
        *whothefuck@cares.net

ale + sem ti stejne dal :P
  • fallout
    Tohle je po opravdu dlouhé době hra na kterou se fakt těším... už aby to bylo *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit