Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dayz mi hrozne atmosferou a zpusobem hrani pripomina stalkera =) osamelost, hledani jidla a vybaveni, divny veci to zastreleni.

Cim vic nad tim premejslim tim vic mi pripada ze tahle mechanika tak jak je v dayz by krasne fungovala i v zone, s tim ze by pribily anomalie ktery by krasne zamichaly gameplay + taky blowouty. GSC prosrali prilezitost.

Dayz schrabne i stalkerfandy jako sem ja. =) a to je konec koncu dobre aspon kluci v bohemce zas trosku vydelaj.
    • Pete.palis
      ...a zasloužěně vydělaj *5*
  • fallout
    Tohle je po opravdu dlouhé době hra na kterou se fakt těším... už aby to bylo *14* *14* *14*
  • Už se na to těšim, v těch domech to vypadá skvěle, možná by mohl zkusit ještě možnost otevírání ledničky, trouby atd... Tam by se to jídlo a pití taky mohlo spawnovat :)
    Jinak zatim moc pěkný :)
  • Kein
    Převlíkání, spawn rúzně po budovách je cool. Ale měli by se stále zaměřit hlavně na ovládání a animace - hlavně běh bez zbraně a chůzi.
    Když vycházel z té první chajdy tak se sekl na chvíli ve dvířkách (11:59) - to je známý bug z army, snad to odstraní, jsou na to i mody, tak by to neměl být takový problém. A taky by měli už něco udělat s tím plovoucím pohybem, když utíkal, tak se netrefil 2x do dveří (13:24-28), to mě taky často s*alo na armě. Jinak to vypadá cool, hlavně ty interiéry jsou mega. Zajímá mě, ale ještě jak bude fungovat inventář, AI a kolize pro NPC, jelikož tyhle věci v DayZ dost pokulhávaly a zombie chodily skrze objekty, včetně zavřených dveří.
    • Vrook
      Tak i když tyhle věci nemusej fungovat při releasu, tak pokud správně chápu Rocketovi úmysly, tak by měly dál vycházet pravidelně patche jak s fixama tak s obsahem. A vzhledem k tomu, že tým, co na DayZ dělá, naslouchá komunitě jak jen to jde, tak si myslim, že tyhle věci dřív nebo později doladěj.
  • Zní to slibně.... jsem zvědav čím vším nás ještě překvapí. Každopádně bych to už rád dostal do pracek.
  • TheFeardemon
    Přemýšlím,že by bylo super,kdyby do samotného DayZ přidali možnosti např.táhnout a převracet stůl nebo třeba ve více lidech táhnout vrak,díky kterému by jste si vytvořili krytí nebo uvolnili nějakou cestu.Taky by to chtěl dynamické změny výskytu zombie a jejich reakci na denní dobu nebo počasí.
  • koncem týdne kupuju novej počítač... a to kvůli hrám jako je DayZ který si prostě na xboxu nikdy nezahraju.. Těšim se na to
  • Pete.palis
    tak málo stačí, abych se herně zamiloval...navíc ty močály *14*
  • Me by zajimalo jake budou hw naroky..pravdepodobne vyssi nez mod ze :D
  • Mikit
    Zdravím, můžu se jenom zeptat, nevíte jestli to bude méně náročné na HW než Arma 2? Na tuhle hru se fakt těším, ale bojím se, jestli to nějak rozumně na svém noťasu rozběhnu. Arma 2 mi sice funguje, ale na takové úrovni, že to vypadá jako bych koukal na původní Flashpoint skrze zapatlané brýle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit