Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodně nejsem pro MMO. Pokud na tom Bioware trvá, tak ať udělá nový svět s novými pravidly a novým příběhem. Mass Effect je pro mě srdeční záležitost... singlpayer záležitost. Nechci Mass Effect MMORPG, to podle mého názoru trilogii jen ublíží. Trojkou by měla tato úžasná hra skončit a Bioware by se mohl konečně vrhnout na Planescape Torment 2 případně Jade Empire 2. Nebo nějaký úplně nový příběh. Rozhodně se nevyplácí neustále upgradovat fungující svět jedné hry.
    3 díly a dost. Pak nový projekt a ne jít ve stylu CoD, každý rok nový díl. S kvantitou se snižuje kvalita.
    • smejki
      PT designoval Chris Avellone ve studiu Black Isle. Takže se ptej v Obsidianu. Navíc k PT je potřeba mít licenci na Forgotten Realms.
    • skaven123
      Planescape urobilo Black Isle takze sa treba obratit na Obsidian :)
      ...ale nakoniec som rad ze 2jka nevznikla, jednicka je tak genialna ze kazde pokracovanie by bolo len degradaciou :).. najma v dnesnych casoch "akcnych rpg" pif,pif..vzuum *12*
      • smejki
        máš dojem, že Obsidian dělá "pif pif vžuuum RPGčka"?
        • skaven123
          Dungeon Siege III?
          inac, bolo to myslene ako trend, nie priamo na Obsidian
          • smejki
            takže jeden zakázkový a již historicky koncepčně jasně akční produkt dělá trend? oh hell! takže kdyby teď hoši sfoukli logický rychlík, tak je to najednou firma, která dělá logické hříčky? O_o
            • smejki
              "si sa pytal ci obsidian robi akcne vzum rpg, dal som ti jeden"
              nauč se něco o dokonavosti sloves *3*
            • skaven123
              si sa pytal ci obsidian robi akcne vzum rpg, dal som ti jeden :) je jedno ci je to na zakazku alebo ich celozivotne dielo, to si sa nepytal :)
              dalej som napisal ze myslel som to tak, ze ide o trend,vsetky hry sa zacinaju na seba podobat fps alebo 3th person action (cest vynimkam) s radoby pribehom, s kopou cutscen
              s upgradovanymi zbranami. Este nieco sa ti nepaci?:)
    • ježiš nestraš *1* Planescape Torment by u BioWare dopadl velice špatně.... dle toho co udělali s pokračováním vlastního Dragon Age.....
  • Lawliet
    MMO,..nebo dalši trilogii..? jasně že dalši trilogii mass effect!!!
  • Co tu panikarite. To, ze bude dalsia hra z universa ME sa vie uz dlho. Shepardov pribeh bude ukonceny, boj s Reapermi bude ukonceny. Tak tu niektore neplacite ako sa ME3 skonci cliffhangerom.
  • Tak poděkujme EA za to, co s BioWare provedli a pojďme hrát Zaklínače:-)
    • sry, ale zaklínač je dost slabej,,, hrozně přeceňovanej
      bioware jsou prostě lepší *7*
    • Provedli to, že na rozdíl od doby pod vedením Atari dělá Bioware nějaké hry.
  • Tak to těžká volba skutečně není. MMO by naprosto zabilo to, na čem ME staví. Já jsem pro další trilogii.
    • Ohledne SW The Old Republic Biowareaci vykladali, ze chtej v MMO udelat revoluci. Ze to bude MMO hnany pribehem.
      Tak uvidime jak to dopadne. Pokud dobre, tak by treba ten "MMOME" nemusel byt spatnej : P
      Vsak oni sami se urcite nebudou poustet do dvou MMO najednou. Nebo minimalne dokud neuvidej, ze je TOR trhak...
      • Přesně tak, myslim si, že dvě MMO by byl velkej risk i pro EA. Jinak by mě zajímalo jak by to vipadalo v případě, že SWtOR by skončil podobně jako Warhammer Online - propadákem. Už teď spousta lidí na Bioware začalo plivat kvůli (i když podle prodejů úspěšnému) Dragon Age II a jestli se jim nepodaří prorazit se SWtOR (a že to bude daleko težší než s obyčejným RPG) tak i taková ikona jako Bioware může mít problémy, protože jako jediná moderní ,, neposkvrněná,, značka by zůstal právě Mass Effect.

        MMO je podle mě blbost, Bioware má ten svůj zaběhlem koncept RPG kde se soustředí hlavně na příběh a postavy, kterýho by se měl držet a vylepšovat ho, ne zkoušet něco novýho. Vím, že by chtěli ukázat právě v SWtOR , že je možné skloubit tohle všechno dohromady, ale podle mě to fungovat nebude i když bych samozřejmě rád.
        • Já jsem neskutečně zvědavej, jak to u Old Republic vyřešili. Prostě si to skloubení MMO a důrazu na příběh neumím představit.
          • Ono je to težký hlavně proto, že jakmile chtějí MMO stavět na příběhu tak hned vipadávaj lidi co nevládnou angličtinou. Budu teď srovnávat hlavně s WoW. u WoW stačí znát význam slov jako stamina, agility a pod. tohle se časem naučí každej trouba a pak už může hrát bez ohledu na to co se píše v jednotlivejch úkolech, popisech a pod. U MMO ve kterém má být hlavní tahák příběh, rozhodování které ovlivní celou skupinu, různé volby si už hráč s angličtinou bude muset tykat. Už Tímhle vipadává spousta hráčů.

            Pokud vím tak by to mělo být tak, že např. v nějakém dungeonu bude odpovídat jeden hráč za všechny. Jak to ale bude když třeba pjde o to někoho zabít/nechat na živu a já budu mít jinej názor než leader skupiny ? To se budu muset smířit s tím co za mě udělá někdo jinej ? To mě přece nemůže moc dlouho bavit.
            Každopádně tohle bude věřim jedno z nejzajímavějších MMO co kdy byly.
            • Dialogy řeší SWTOR tak, že každý vybere, co chce říct/udělat a hra vylosuje, čí volbu použije (prostě která postava zareaguje první). Určitě to není systém "velitel má vždycky pravdu".
  • pokud to bude po trojce pokracovat tak to uplne zkazej. doufam myslej nejaky dlc ktere s pribehem nema nic spolecnyho.
    • Lawliet
      kdybys lepe četl trojka bude serii uzavirat a začně "galakticka válka" stim už nema shepard a jeho "ja vam to řikal" co dělat .. sheparduv uděl je zemřít za to aby mohla galaxie dál žít a jako vždy se to zvrhne v další destrukci sebe sama ..
      • veru tak...inak to skoncit nemoze...teda ak nechcu spravit trapny americky happy end alebo nevymyslia nieco genialne nad cim bude kazdy v prdeli
        • Mam podezreni, ze to bude moct skoncit ledajak aspon co do hrani hry ... a oficialni konec pro navazujici hry bych videl na variaci o oslavovanym, ale treba zranenym shepherovy po ktery se slehla zem nebo se stahnul do ustrani (Shadow broker ... tralalala). BioWare nerad zabiji hlavni postavy.
  • prosím at se soustredi hlavne na singleplayer protoze ME (oba dva dily) me uchvatily uzasny hry z uzasnym pribehem
  • Ja by som si vedel predstaviť nejaký konšpiračný thriller (napr. za agenta Cerbera, C-Sec,...). Aneb ME na štýle Deus Ex :) To xcem asi veľa :D
  • Ludo
    No dalo sa cakat, ze ME bude pokracovat. Ale nechcem v ME3 ziadny novy zaciatok. Chcem jasne ukoncenie trilogie. Dalsi pribeh mozno o 100 rokov po alebo pred (mozno aj bez ludi).

    Takisto by som uvital mensie tempo vydavania komiksov a knih.
    • To již, aspoň myslím, bylo potvrzeno . Příběh Sheparda se ve trojce definitivně uzavírá. Případné nové díly by na původní trilogii přímo nenavazovaly.
  • Já bych ani tak nebral MMO jako další hry ( SP ) z univerza Mass Effectu. Nevím třeba něco z období Protheanů, nebo něco okolo Salarianského komanda apod. Hlavně ne MP hru. To by zkazilo celý zážitek ze hry, která staví hlavně na příběhu. A ani mi nijak nevadí že by ME pokračoval, přeci jen je to skvělá série a pro mě jedna z nejoblíbenějších her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit