Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak poděkujme EA za to, co s BioWare provedli a pojďme hrát Zaklínače:-)
    • sry, ale zaklínač je dost slabej,,, hrozně přeceňovanej
      bioware jsou prostě lepší *7*
    • Provedli to, že na rozdíl od doby pod vedením Atari dělá Bioware nějaké hry.
  • zx_spektrum
    MMO je logické? MMO je těžká volba? Huh... Pro mně je to extrémně snadná volba, cokoliv jen ne MMO...
  • No tak jestli plánujou třetí díl zakončit velkým cliffhangerem, tak mě fakt vytočí. U ME3 jse mprávě doufal v to, že by to mohla být uzavřená série s koncem. A ne, že tím teprve vlastně něco začne. To se můžu jít koukat na Dallas.
  • Tak to těžká volba skutečně není. MMO by naprosto zabilo to, na čem ME staví. Já jsem pro další trilogii.
    • Ohledne SW The Old Republic Biowareaci vykladali, ze chtej v MMO udelat revoluci. Ze to bude MMO hnany pribehem.
      Tak uvidime jak to dopadne. Pokud dobre, tak by treba ten "MMOME" nemusel byt spatnej : P
      Vsak oni sami se urcite nebudou poustet do dvou MMO najednou. Nebo minimalne dokud neuvidej, ze je TOR trhak...
      • Přesně tak, myslim si, že dvě MMO by byl velkej risk i pro EA. Jinak by mě zajímalo jak by to vipadalo v případě, že SWtOR by skončil podobně jako Warhammer Online - propadákem. Už teď spousta lidí na Bioware začalo plivat kvůli (i když podle prodejů úspěšnému) Dragon Age II a jestli se jim nepodaří prorazit se SWtOR (a že to bude daleko težší než s obyčejným RPG) tak i taková ikona jako Bioware může mít problémy, protože jako jediná moderní ,, neposkvrněná,, značka by zůstal právě Mass Effect.

        MMO je podle mě blbost, Bioware má ten svůj zaběhlem koncept RPG kde se soustředí hlavně na příběh a postavy, kterýho by se měl držet a vylepšovat ho, ne zkoušet něco novýho. Vím, že by chtěli ukázat právě v SWtOR , že je možné skloubit tohle všechno dohromady, ale podle mě to fungovat nebude i když bych samozřejmě rád.
        • Já jsem neskutečně zvědavej, jak to u Old Republic vyřešili. Prostě si to skloubení MMO a důrazu na příběh neumím představit.
          • Ono je to težký hlavně proto, že jakmile chtějí MMO stavět na příběhu tak hned vipadávaj lidi co nevládnou angličtinou. Budu teď srovnávat hlavně s WoW. u WoW stačí znát význam slov jako stamina, agility a pod. tohle se časem naučí každej trouba a pak už může hrát bez ohledu na to co se píše v jednotlivejch úkolech, popisech a pod. U MMO ve kterém má být hlavní tahák příběh, rozhodování které ovlivní celou skupinu, různé volby si už hráč s angličtinou bude muset tykat. Už Tímhle vipadává spousta hráčů.

            Pokud vím tak by to mělo být tak, že např. v nějakém dungeonu bude odpovídat jeden hráč za všechny. Jak to ale bude když třeba pjde o to někoho zabít/nechat na živu a já budu mít jinej názor než leader skupiny ? To se budu muset smířit s tím co za mě udělá někdo jinej ? To mě přece nemůže moc dlouho bavit.
            Každopádně tohle bude věřim jedno z nejzajímavějších MMO co kdy byly.
            • Dialogy řeší SWTOR tak, že každý vybere, co chce říct/udělat a hra vylosuje, čí volbu použije (prostě která postava zareaguje první). Určitě to není systém "velitel má vždycky pravdu".
  • prudislav
    jelikož já radši SP než MP - tak jsem sopro pro novou trilogii
    • zx_spektrum
      A já jsem pro to, aby se přestalo dělat uzavřené trilogie. Já chci regulérní čtvrtý díl navazující na třetí, slovo trilogie je v herním a filmovém světě hrozně ohraný, jako že uděláme tři díly a pak se něco prostě -musí- stát, zrebootujeme to, vyhodíme všechny herce až na jednoho...
  • Tak to vypadá, že ME3 neuzavře příběh Reaperů, jen Shephard odvrátí invazi na Zemi (případně další místa) a pokud přežije, tak se za pochodu závěrečné melodie vydá nakopat pozadí zbytku galaxie (stejně jako na konci jedničky)...

    Jestli to dopadne takhle, tak budu velice zklamaný.
  • Lawliet
    ždímání značky... docela zajímavě volená slova cožpak star wars neždímá značku už pěkně dlouho? myslim si že mass effect ma našlapnuto na dost zajimavej universe dokonce možná lepší než sw .. kout železo dokud je horké to říkám kdyby timhle skončil universe ME byl bych zklamanej..
    • Presne tak :D Co treba takove Call of Duty? Kolik dilu jiz vyslo aniz by nekdo mektal? Reciklace projektu a jejich vyvoj je prirozena vec *7*
      • SA-reg
        CoD -> nikdo si nestěžuje... ?

        Si děláš srandu... já bych řekl že dost lidí už se probudilo a vidí, že je to furt stejná hra s trochou reskinů...
        • Lawliet
          Co se otazky CoD týče souhlasím MF1 byla pecka MF2 ještě taky slušná ale dal už prostě wtf .. ale co se týče tytulu a universa Mass Effect je to skvostné universum a lecjaky ňouma by dokazal vykoumat kolem čeho by se tam dalo točit další tituly
          • Mass effect 2 je IMHO lepší než Mass effect 1. Jasně, HC playeři drandí nad tím, že pět minut rolují mezi vylepšeníma s prapodivnýma názvama, ale mně to příšlo jako otravný a zbytečný, celej ten inventář v jedničce stál za starou belu a to se těžko odpouští :D I ten systém krytí byl mnohem víc kostrbatější =/
            • SA-reg
              Já osobně nemám nic proti tomu zjednodušení přímo, pokud to hře sedne, tak proč ne. Vadí mi, že to ale pak každej stejně považuje za RPG... příběhová kecací TPS to je.
    • to mě taky zaujalo, jak se tu nadává na ždímání značky Mass Effect, ale to že už několik let se ždímá SW značka nikdo necekne.
  • Ja by som si vedel predstaviť nejaký konšpiračný thriller (napr. za agenta Cerbera, C-Sec,...). Aneb ME na štýle Deus Ex :) To xcem asi veľa :D
  • DA by mohli vratit ke starym korenum. Volba rasy, pohlavi, povolani a puvod. K tomu Kampan aspon 30 hodin bez vedlejsich ukolu, dokonale promyslene postavy a dialogy a budu chrochtat blahem.
  • nevím co všichni plašíte. ME 3 má uzavřít příběh o Shepardovi/ové a jeho/jejím boji s Reapery. To, že plánují další hry z ME univerza není žádná novinka. Já doufám, že jim vyjde ten film. Produkční společnost zatím jde a námět (First Contact War) vypadá zajímavě. Teď aby to nezkrachovalo na penězích, scénaristovi a řežisérovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit