Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 nebude konec, ale nový začátek
15.6.2011 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Po uzavření celé trilogie by měli dát tomuhle universu aspoň chvilku pokoj... Ideálně by mohli v pauze mezi další trilogií, pentalogií, MMO nebo čímkoliv jiným, na enginu Mass Effectu udělat Knights of the Old Republic 3. Tim že je to co se týče prostředí dost podobný by si ušetřili i spoustu práce... Skoro si řikám, že jestli ne teď tak už asi nikdy *9*
-
-
KotOR na engine Mass Effectu? Tak to bych si nechal líbit.
-
-
s těmi KOTORy 3 jste už hodně trapní. Tak ještě jednou a naposledy. Bioware chtělo udělat KOTOR 3, ale Lucasarts nechtěli, tak Bioware z trucu vyrobili Mass Effect a později začali práce na SW:TOR. A vzhledem k tomu, že strýček Lucas není fanoušek světa KOTORu (jak pak by byl, potom co vymyslel v epizodách I-III), tak se ničeho dalšího kromě TOR ze světa KOTORu pravděpodobně nedočkáme
-
-
-
Mohli by udělat jiný díl na motivy kníže bez všeprda, třeba neco o graysonovy nebo první kontakt. *3* *2*
-
já bych chtěl Mass Effect anime.....Shepard PUUUUUNCH http://www.youtube.com/watch?v=FFtw7qW7Vcw
-
-
ježiši......
-
-
Ja bych bral nejakou promyšlenou vesmirnou strategii *4*
-
mass effect mmo nebo nejaky multiplayer shooter.. to bylo jasny uz roky
-
-
Osobně mi k tomu nic multiplayerového nesedne. ME série si zakládá na příběhu a hlavně jeho podání.
-
-
a ke kotorum ti taky nesedl co? *7*
-
-
KOTOR je hra typu NWN a ta si na multiplayeru docela zakládá. Takže sedl.
-
-
-
-
to se mi nelíbí...