Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se o hru zajimáte, brzy, vyjde čeština, překlad máme už hotový, a opravy jsou na cca 50%, opravujeme při hraní, a jsme někde za půlkou.
    • epileptickejfish
      Zahrnete v budoucnu do překladu DLC s Vergilem & Bloody Palace?
      • Asi ano, ale kdy to ještě nevíme, někdy cca po jeho vydání - je to beztak DMC *2*
        A určitě tam bude mnohme míň textů, protože se jedná o DLC. Když odmyslím, komba, menu, upgrade schop a mnoho dalšího, tak by se mělo jednat jen o překlad příběhu, achievů a něco navíc(možná), což je tak o 75% méně textů, než základní verze, kde je kolem 7 000 řádků.
  • Mě spíš zajímá jestli to vyjde i na PC protože vlastním originální kopii této jinak skvělé hry. Bohužel motivace na třetí dohrání už nějak poklesla :(
    • Nj, to ja jsem v poslednich tydnech nehral nic jineho. Kampan je kratka, poradilo se mi ji dohrat 5x, ehm. :-) Skoda, ze je potreba hru dohrat na Heaven and Hell aby se odemkla obtiznost Hell and Hell. Na Heaven and Hell je to desna nuda, kdyz prakticky nelze davat stylova komba.
      • Uz sa tesim, hru som presiel uz 4x *15* dnes by mal vyjst Bloody Palace aj na PC mimochodom.
    • EDIT : Přehlédl jsem větičku...Pro všechny tři verze:))
  • Tak to me osobne tedy rozhodne sympatictejsi neni. V zakladni hre mi prislo, ze udelali z Vergila takoveho blbce hlavne proto, aby si hraci snaz oblibili noveho Danteho. U me tato taktika vysla na 100%. *4*

Jinak Bloody Palace ma vyjit dnes i na PC. Alespon podle tweetu z Capcomu. Ale kdo vi, treba si to zase rozmysleli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit