Přejít na výpis diskuzí
Drsňácký Vergil na videu z chystaného Devil May Cry DLC
20.2.2013 | Petr Poláček
9 příspěvků
-
Pokud se o hru zajimáte, brzy, vyjde čeština, překlad máme už hotový, a opravy jsou na cca 50%, opravujeme při hraní, a jsme někde za půlkou.
-
-
Zahrnete v budoucnu do překladu DLC s Vergilem & Bloody Palace?
-
-
Asi ano, ale kdy to ještě nevíme, někdy cca po jeho vydání - je to beztak DMC *2*
A určitě tam bude mnohme míň textů, protože se jedná o DLC. Když odmyslím, komba, menu, upgrade schop a mnoho dalšího, tak by se mělo jednat jen o překlad příběhu, achievů a něco navíc(možná), což je tak o 75% méně textů, než základní verze, kde je kolem 7 000 řádků. -
-
Super, díky za odpověď.
-
-
-
-
Tak to me osobne tedy rozhodne sympatictejsi neni. V zakladni hre mi prislo, ze udelali z Vergila takoveho blbce hlavne proto, aby si hraci snaz oblibili noveho Danteho. U me tato taktika vysla na 100%. *4*
Jinak Bloody Palace ma vyjit dnes i na PC. Alespon podle tweetu z Capcomu. Ale kdo vi, treba si to zase rozmysleli. -
Mě spíš zajímá jestli to vyjde i na PC protože vlastním originální kopii této jinak skvělé hry. Bohužel motivace na třetí dohrání už nějak poklesla :(
-
-
Nj, to ja jsem v poslednich tydnech nehral nic jineho. Kampan je kratka, poradilo se mi ji dohrat 5x, ehm. :-) Skoda, ze je potreba hru dohrat na Heaven and Hell aby se odemkla obtiznost Hell and Hell. Na Heaven and Hell je to desna nuda, kdyz prakticky nelze davat stylova komba.
-
-
Uz sa tesim, hru som presiel uz 4x *15* dnes by mal vyjst Bloody Palace aj na PC mimochodom.
-
-
EDIT : Přehlédl jsem větičku...Pro všechny tři verze:))
-