Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3
    Škoda, že poblíž nebyl nikdo, kdo hraje za CT a že nezabránil výbuchu...co by asi novinky psali? *1*
    • Magister_Peditum
      Ale kdyby neměl defusal kit, tak by to nemusel stihnout. A 200 babek je 200 babek. Kor v dnešní době. *1*
      • cumpi3
        Kdyby hrál přes nonsteam a ne přes normální, tak by dvoukilo na ten kit měl *1*
  • Magister_Peditum
    Koukl jsem do tamní diskuse a spíš to vypadá, že i tam to dávají novinkám sežrat. Inu, to je dost infantilní zpráva i na poměry novinek. *1*
    • Už došli k tomu že za to beztak může Kalousek?
      • Magister_Peditum
        Nevím, jen jsem prošel první stránku a pak rychle zmizel. Nechtěl jsem mít trvalé následky. *3* *15*
  • Vsichni vrazi pili vodu, na tom neco bude.
    • Vsak uz davno probehla svetem petice za zakaz Dihydrogen oxide *5*
  • Že vás to ještě rozlaďuje. Já už jsem na to naprosto imunní a je mi jedno, kde se co píše. Sám vím, jak to s počítačovými hrami. Ale kopat nožičkama, že nějákej jouda někde napsal, že nějákej vrah hrál CSko, to je fakt zbytečný. Navíc, na novinky chodí samí komunisti a důchodci, kteří tomu stejně nerozumí. Hoďte se do klidu, takových zpráv ještě bude... *7*
    • Souhlasil bych s tím, kdyby se do toho zase nedala politická poznámka nakonec.
      • kostejnesmrtelny
        Myslíš "komunisti"? To je spíš psychiatrická nálepka.
  • Negativní reklama je taky reklama a pokud se proti tomu Bach s AHP nehodlá ohradit (neumím si moc dobře představit jak) tak tenhle článek jen dokázal, že jim se to vyplatí psát. Já to nemyslím zle vůči GAMES, ale nejlepším řešením je ignorace. Novinky akorát získali hromadu unikátních návštěvníků, trošku víc peněz z reklamy a zítra si tam budeme moci přečíst kam chodil do posilovny, jaký měl rád filmy a jak často se holil. Tenhle hyenismus se vymýtit nedá, ale pokud možno tak ho alespoň nepodporovat.
  • Překvapuje mě, že autorka článku nevybrala některé jeho jiné projevy na internetu. Mimo jiné tento na portálu shekel.cz, kde často a rád přispíval pod diskuse týkající se islámu:

Antonín Blažek napsal: 3.2.2013 v 23:43 Š**stat malé kluky je zločin, Srovnávat s tímto neřádstvem svatby devítiletých děvčat je sprostá demagogie. Holčičky v teplých krajích hold dříve dospívají a taky dříve umírají. Je přirozené že je jejich plodné období využíváno v souladu s Boží vůli. Panovník řekl. “ploďte se a množte se” Neříkal aby faráři prznili malé chlapce nebo se obšťastňovali navzájem. PF 2013 přejí Mayové

Ten chlap byl všechno jen né počítačový maniak, co si to "nacvičil na Counter-Striku".

EDIT: Nějak se mi podělala editace a upravil jsem původní příspěvek místo odpovědi. Tak jsem to zas upravil nazpět.
    • Magister_Peditum
      Tak to je vostrý! *1* I takoví mají bohužel občanská práva. *9*
      • Problém je spíše v tom, že v dnešní PCMC době se jim tohle nehodí do novin. Ten chlap byl islámofil a urputně bránil dětské sňatky... ALE hlavně že hrál ten "Protiúder" co? ... smutné... smutné...
  • davidBray
    vůbec bych nepočítal s tím, že jim to dají čtenáři sežrat. Protože novinky a hlavně jejich diskuze je totální ŽUMPA. fuj. a líbí se mi tagy článku .)) i článek :)
  • terrorist win...
  • kostejnesmrtelny
    Novinky.cz *1* *1* *1* *1*

*11*
  • Za svých mladých let bych to nazval "demencí"... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit