Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Novinky jedou...
    http://www.novinky.cz/krimi/294894-sedmnactilety-ridic-noc-pred-nestestim-ujizdel-policistum-v-pocitacove-hre.html
  • Co dodat, já bych ty hry zakázal!!!
  • Magicfiber738
    "zapílil hájenku před 22 lety" , je vidět že už mentálně postížen byl dříve předtím než byl vůbec Counter Strike , takže lidi jde jim o to přivolat pozornost.
  • Koukam, ze pri surfovani nepouzivate adblock atp. Dnes to vydrzi jenom totalni flegmatik nebo id.ot. Nechapu. Je tu taky nejakej magor co na svem osobnim pocitaci nema blokovac reklam vseho druhu? Vzdyz uz ani YT se neda bez adbloku. Typkovi posilam kazdej rok 250Kc, protoze funguje vsude a blokuje presne co blokovat ma. A pokud je nekde potrebuju, kdyz treba mam svoje stranky- vas priklad, tak si to asi na chvilku nebo naporad vypnu ne. Dokonce funguje dobre uz i na chromu, coz vzdy nebylo. Firefox to jejasny a pak Opera, ale tam to porad stoji za prd. Reklamy na netu jsou stejne otravny jako v TV, takze pro me nepochopitelny, ze kdyz nekdo ma moznost, tak ji nevyuziva. Pak jsou masochisti co si mysleji, ze jim neco unikne a dalsi skupina vericich, kteri se ridi heslem: Nas web vydelava na reklame, tak pujdu prikladem, protoze co nechces aby ostatni cinili tobe, necin ty jim. To bude asi pripad Polacka ne?
  • Kam se hrabou novinky - tohle je aspon článek: http://www.blesk.cz/clanek/digital-pocitace-a-hry/191512/frenstatsky-vrah-57-hral-counterstrike-za-teroristy.html
    • Blesk je top *1*
  • Hry mají i pozitivní vlivy, třeba ze mě se díky rFactoru, Live for Speed a podobným hardcore simultároům, stal lepší řidič. Třeba nedávno jsem měl na mále když jsem ztratil přilnavost na sněhu v jedné rychlejší zatáčce, naštěstí z toho byl jen hezký kontrolovaný drift, ale věřím, že bez zkušeností získaných ve výše jmenovaných simulátorech bych nejspíš zpanikařil, urval kolo, šel přes střechu a kdo ví, co ještě...
  • Celé tisíce let se lidé navzajem vraždí, valčí a až v 21 století konečně přišli na to, že za to můžou počitačové hry. *1* *1* *1* idi*ti.cz
  • Mr.Lolendo
    "ale jsou pro násilníky přirozeným způsobem, jak ukojit to, co v nich už je bez ohledu na hry."

    Už jen tvrdit tohle je absurdní. Docela mě více a více zaráží jak vysoce postavení se spousty tituly apod. jsou považovány za velice chytré lidi. Jejich tituly a jejich oná reputace se dá leda tak použít místo toaletního papíru. Jak mohou tito lidé být na pozici kdy rozhodují o lidském životě?!
    No odpověď je snadná. Protože většina normálních lidí se chová jako ovce.
    To jako kdo hraje násilné hry je násilník?!
    To je další z velkých nesmyslů na které naše "moderní" společnost přišla.
    Dnešní lidé jsou do morku kostí přesvědčeni že jsou člověk né zvíře. Ačkoliv nechápou vůbec proč ani co to znamená.
    Vysvětlovat to tu nebudu protože by to bylo jako chčít proti větru a stejně tohle není věc co se jen tak naučíte a pochopíte. Chce to čas, úsilí a hlavně otevřenou mysl s velkou trpělivostí.

    Každý jsme potencionální násilník a to bez vyjímky. Je jen otázka zdali to v sobě udržíte pod kontrolou nebo ne.
    • Naprostý souhlas. Jsme chytrá zvířata. Krásná knížka "Nahá opice", doporučuju. Jsme víc hnáni pudy než čímkoliv jiným. Shopnost zabít máme všichni, jen nemáme potřebný motiv. Změňte prostředí a budou se dít divy. Určitá část lidí neumí udržet na uzdě své "démony" a pak jsou schopní všeho i v takzvané civilizované společnosti. Hry s tím nesouvisí.
      • Tohle téma hezky nakousávají "Hovory s ptákem" od Gabriela Lauba.
  • Jinak a jednoduše..... media jsou mi prakticky ukradená, protože to jsou z velké části kecy, kdy si vše přibarví ke své potřebě. Nepočítám úměle vytvořené krize apod.

    Je to jen manipulace s lidmi, kteří si myslí, žemedia odhalují vždy pravdu a přitom to může být jinak. O tom, že někdy ty údajné svědky jsou podplacení právě těmi redaktory, novináři apod. je věc další.
  • A já myslel, že na trolly se nemá reagovat.
    • Kein
      No, jo, jenže zatímco troll jen trolluje, tak dotyčná pí Denisa Telaříková, která článek napsala, tomu asi očividně velmi silně věří a snaží se svá moudra šířit dále.
      • Hry jí zabily muže a znásilnily matku.
        • Kein
          a bydlí v krabici z de_Dust2
      • By chtělo, aby se nám znalkyně Denisa Telaříková omluvila všem hráčům :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit