Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    na tohle a podobné téma je pěknej článek v posledním Levelu.
  • ruthan
    Asi bychom meli pro tu neukojenou, novych trendu se bojici chudinku, co to napsala, usporadat nejakou tryznu..
  • Už to tady padlo - Cynical Brit aka TotalBiscuit to krásně shrnul (link dole).
    Korporátní média a bulvár zákeřně útočej na jiný (konkurenční) média a manipulujou (bohužel úspěšně) s veřejnym míněnim. *16*

Je to útok na naší komunitu a neměli bysme to podceňovat. A ten slizkej článek si přečtu a doporučuju to i vám - je třeba znát metody svýho nepřítele - to mě naučil gaming.:)

http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/skolni-masakry-a-nasili-ve-hrach
  • Keyz
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/media-it/175746-blesk-zustava-nejctenejsi-nejposlouchanejsi-je-radio-impuls/

Není se čemu divit.
    Dokonce jsem slyšel, že někdo bere informace v Blesku za spolehlivé *5*

Ale vážně. Tohle se děje všude.
    Prostě je potřeba rozlišit dobrá a špatná média.
    Například slavná CNN kterou se snaží Nova napodobit. Chtějí aby lidi sledovali CNN tak to mají tak dramaticky střižené a často přehánějí. Klasicky u nějaké katastrofy. Tuším že někde v Indii nebo kde to bylo se vyboural vlak a ihned mnoho lidi zemřelo dle CNN. Pak se ukázalo,že strašně málo lidi skutečně zemřelo. Když dávají rychlost na první místo a dramatický titulek s počtem obětí tak OK. Dívám se jinam...
    • walltar
      Mě příde, že o to se snaží snad všechny naše média. Zahraniční zprávy si přečtu přímo na reuters, ale kde najít nějaké normální zprávy z domova nevím.
      • Aktualne.cz mi zatím příjde jako takový docela střízlivý zdroj (ruku do ohně za to nedám).
      • Keyz
        To je problém. Zde je lepší to asi třídit na novináře a sledovat je a ne celé stanice.
        Někteří opravdu hledají pravdivé informace. Sice nejsou tak vidět jako borec co prohlásí nějakou hovadinu ale jsou tu.
        Anebo sledovat přímo zdroj. Například Jan Petránek říkal jak vstane a co sleduje tak aby ráno věděl co se a kde se děje. Trvá mu tu max 2 Hodiny a to přeháním. Jmenoval tam i dobré zdroje ale nevím je z hlavy musel bych se podívat.
        Zrovna Zdeněk Velíšek v pondělním HP v čase videa 33:00 to dobře rozdělil ohledně objektivity
  • smajdal
    Český mainstream se dělá pro obyčejného Čecha, a obyčejný Čech je deme_t.
    • Robotron3
      Bohužel ten obyčejný Čech to nikdy o sobě neví, a myslí si to o všech ostatních. *15*
  • Ted si vemte kolik by bylo mrtvych kdyby hral Postal 2 .....
    • Kolik pochcaných by bylo *1* *1* *1*
  • Shenkster
    Hovninky.cz a jejich zprávy století
  • nechodím na games.cz, abych četl o Novinkách.cz
    jen když jsem viděl ten obrázek, zvedl se mi žaludek
    • Kein
      Naopak. Více takových zpráv a útočnějších. Novinky jsou odpad a nezaslouží si slitování, za to si zaslouží naopak to, aby o jejich "kvalitě" vědělo co nejvíce lidí...pro deník iDNES to platí stejně tak.
      • Obecne to plati vetsinu, ktera se prodava v tistene podobe bych tak rekl.
      • nechci, aby mi někdo na herním portálu cpal pod nos informace z neherní branže... o to víc, když si každý člověk na tyto informační portály udělá názor jistě sám po určité době čtení jejich zpráv
        jestli chce někdo útočit na novinky a idnes, ať si založí internetový blog a rozebírá jejich objektivitu, celkovou úroveň a netahá ty zvratky sem
        • Kein
          Z neherní branže? Ale no tak...vždyť se tam veřejně špiní hry...s trochou nadsázky bys to mohl považovat za velmi negativní recenzi na hry obecně.
        • ani nemluvě o tom, že tento typ zpráv je asi tak na úrovni reportáží ze sjezdovek v zimě nebo dotazů na hokejové fanoušky v době MS v ledním hokeji, komu fandí

je to furt do kola do kola do kola a do kola a nic z toho *6*
          • ucho
            nechci číst v diskuzích takovéhle hloupé komentáře, s těmi běž raději na xchat nebo někam...
  • Slušelo by se také říct, že onen counterstrike zabiják vlastnil automobil značky Škoda. Je zcela zjevné, že by se měla prostudovat příčinná souvislost řidičů této značky a jejich agresivní teroristické sklony vůči spoluobčanů.
    Navíc, jaký byl jeho oblíbený sportovní klub???
    Oblíbená barva??
    Podle toho by se dal jistě sestavit profil typického teroristického souseda...
  • vlastik.plaminek
    A to jako čekáte od Hovninek nějakou normální zprávu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit