Přejít na výpis diskuzí
Novinky.cz spojují výbuch ve Frenštátu s hraním Counter-Strike
25.2.2013 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
Cynical Brit to u toho minulého školního masakru krásně shrnul a dá se to použít znovu. Velkým spoluviníkem jakékoli podobné tragédie jsou média samotná a jejich popularizace viníka do podoby anti-hrdiny. Spolu s titulky je to ke shlednutí zde http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/skolni-masakry-a-nasili-ve-hrach
-
-
Jak tam říkal něco o tom psychologovi jak říká ,že média obviňují všechny jenom ne viníka
-
taky jsem to sem chtěl dát :D
video je velmi zajímavé i tím, že tam v podstatě říká proč jsou hry tímto způsobem obviňovány, a že nejvíc za masakry můžou právě noviny -
Díky moc.. skvělé video
-
-
Novinky.cz jsou kapitola sama o sobě *1*
-
Já jsem musel ty akční hry přestat hrát. Nebo když jsem naposled uklízel lopatou sníh a šel kolem soused, napadali mě strašný myšlenky co bych mu s tou lopatou mohl všechno udělat.
Sice mám ještě občas tiky do oka, ale už se dost lepší.
Ještě že se před hrami vůbec nevraždilo. To všechno přišlo až teď. -
-
No to je svata pravda, jeste ze Hitler nehral Dooma.
Edit: se Stalinem po LANu -
-
a co teprv kdyby měli k dispozici Total War serii
-
-
No oni ten Total War rozjeli naživo.
-
-
Když se to tak vezme, tak byli super larp hráči :D
-
-
-
Spíš štěstí, že Stalin nehrál Red Alert. *15*
-
Mám tušení, že právě to [LAN] by mohlo zchladit jejich vražednou vášeň. Ale to už se nikdy nepotvrdí.
-
-
-
Dle mýho je v tom hra Protiúder nevinně, protože tam se baráky do vzduchu nevyhazujou! Spíš si myslím, že si přečet článek o tom Golemovi, kterej má chodit městem a ničit domy a tím se nechal inspirovat...
-
Slušelo by se také říct, že onen counterstrike zabiják vlastnil automobil značky Škoda. Je zcela zjevné, že by se měla prostudovat příčinná souvislost řidičů této značky a jejich agresivní teroristické sklony vůči spoluobčanů.
Navíc, jaký byl jeho oblíbený sportovní klub???
Oblíbená barva??
Podle toho by se dal jistě sestavit profil typického teroristického souseda... -
Muj strejda (65) hraje hodne C&C ... zacinam se bat jestli treba nechysta nejakou valku... na vojne byl tankista... to by nemuselo dopadnout dobre *8*
-
-
Můj 50letej kolega hraje Farming simulátor... Radši nechci vědět co ten chystá *1*
-
-
Tak ten je nebezpečnější, než ten s tím CaC ... narozdíl od tanku se u nás k traktoru dostaneš lehce a k nejbližší škole už to potom není daleko.
-
-
No....
http://brno.idnes.cz/ukradeny-tank-ze-skladky-v-zabcicich-d77-/brno-zpravy.aspx?c=A121017_110114_brno-zpravy_cen *1* -
-
Tak to se naši tmavší spoluobčané vrhli na kus železa a odnesli si ho na zádech ...
-
-
jo jenže rozdil je v tom že by s tim traktorem akorat chtel vysadit neco na skolnim hristi a nikomu by se nic nestalo, nebo by tam jen pokosil travnik
-
-
A nebo by pooral školní hřiště i s dětma a vysadil na něm brambory ...
-
-
Jeden z nejlepších komentářů za poslední měsíc :D
-
-
-
-
-
-
Koukl jsem do tamní diskuse a spíš to vypadá, že i tam to dávají novinkám sežrat. Inu, to je dost infantilní zpráva i na poměry novinek. *1*
-
-
Už došli k tomu že za to beztak může Kalousek?
-
-
Nevím, jen jsem prošel první stránku a pak rychle zmizel. Nechtěl jsem mít trvalé následky. *3* *15*
-
-
-
nehrál Breivik hlavně WOWko? určitě skvělý nástroj k trénování čehokoli :)
ten článek je solidní přešlap. tihle "novináři" by měli být někde veřejně pranýřováni, protože tohle není novinařina... já být šéfem té novinářky, tak jde z fleku od válu... -
-
To neni přešlap. Bohužel. To je válka médií. Jejich proti našim. Tohle musíte vidět!!!:
http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/skolni-masakry-a-nasili-ve-hrach
-
-
Ja si myslim ze spis hral Atomic Bombermana...
-
-
indie remix s Angry Birds
-
-
Škoda, že poblíž nebyl nikdo, kdo hraje za CT a že nezabránil výbuchu...co by asi novinky psali? *1*
-
-
Ale kdyby neměl defusal kit, tak by to nemusel stihnout. A 200 babek je 200 babek. Kor v dnešní době. *1*
-
-
Kdyby hrál přes nonsteam a ne přes normální, tak by dvoukilo na ten kit měl *1*
-
-