Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chápu dobře, že všemi adorovaný (a nic pro ti tomu) Nespoutaný Django je v pohodě. Zatímco krvavá hra ne? Nechce se mi pokračovat. *11*
    • ringmancz
      všechno je v pohodě, pokud máš normální mozek. a stěžovat si u Tarantina na krev a násilí? ...
  • A to vite, ze ten vrah z Frenstatu taky cetl Novinky? Nejspis prave tam dostal svou inspiraci! Nas..l ho nejakej zavadejici clanek a pohar trpelivosti pretekl.
  • ten článek mě tak nadzvedl ze židle, že sem napsal mail do redakce novinek i práva... ani od jedněch sem se nedočkal reakce...
  • zdeeneek
    Nejlip ten clanek na novinky.cz vystihuji tagy, ktery jsou na hlavni strance games pod timhle clankem: bullshit, bulvar, demagogie, klise. Netreba nic vic dodavat, lip to oznacit neslo ;)
    • Hele když se koukneš, tak ten bullshit udělaly jen kvůli tomu článku. :D
    • Trisska
      Ještě bych přidala tag na hru Neighbours from Hell... *15*
      • Černý humor jak sviňa...už jen čekám, kdy se začnou objevovat obrázkové vtipy se zničeným panelákem a právě tímto popiskem.....
  • Je to jednoduchy, Denisa Telaříková je krava, ... vaznem sak se na to podivejte staci si precist jeji jmeno ... jako mala holcicka proste spadla do kravince ... a od ty doby ma neodolatelny nutkani ty howna neustale hazet kolem sebe.

... Mno a ted se podivejte, co se u nas povazuje za "selebritu" ... a pokud nemate, honem rychle bezte pro kyblik ... je to na bliti uplne stejne.

Pod podobnej hlod by se stydel podepsat i podrumernej sotva prolejzajici ucen ...
    • Mart9
      To je silný kafíčko tenhle příspěvek *1*
    • Trisska
      Ty se nějak vyznáš... Nepracuješ v JZD? *4*
  • Inquisitor
    Kdyby hrál tetris tak se to nestalo.
    • A kdyby v televizi neběžela Kouelná školka, tak ubyde pedofilů drážděných tímto pořadem následně toužících po reálné zkušenosti...
  • Trisska
    Dle mýho je v tom hra Protiúder nevinně, protože tam se baráky do vzduchu nevyhazujou! Spíš si myslím, že si přečet článek o tom Golemovi, kterej má chodit městem a ničit domy a tím se nechal inspirovat...
  • Veskoslave pozor, hráč Prince of Persia dostane nálepku "Iránský terrorista kující atomový backpack". Následně bude democrazy-stylem vyslýchán ve skautském táboře na Gitmu.
    Have a nice day
    • walltar
      To sem si vůbec neuvědomil, svatá pravda ...
      • Ne pravda, ale válka. *15*
    • teda Waltare
  • Inquisitor
    Já jsem musel ty akční hry přestat hrát. Nebo když jsem naposled uklízel lopatou sníh a šel kolem soused, napadali mě strašný myšlenky co bych mu s tou lopatou mohl všechno udělat.
    Sice mám ještě občas tiky do oka, ale už se dost lepší.
    Ještě že se před hrami vůbec nevraždilo. To všechno přišlo až teď.
    • No to je svata pravda, jeste ze Hitler nehral Dooma.

Edit: se Stalinem po LANu
      • deridon
        a co teprv kdyby měli k dispozici Total War serii
        • Inquisitor
          No oni ten Total War rozjeli naživo.
          • Když se to tak vezme, tak byli super larp hráči :D
      • Magister_Peditum
        Spíš štěstí, že Stalin nehrál Red Alert. *15*
      • 13_11
        Mám tušení, že právě to [LAN] by mohlo zchladit jejich vražednou vášeň. Ale to už se nikdy nepotvrdí.
  • Menttor
    Na tohle já jim se*u. Už dávno jsem se naučil ignorovat takovýhle zmrdozprávy od nižších mozků psaný pro intelektuální anorektiky našeho pronároda.
    • zmrdozprávy.. haha :D just saying

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit